Hirdetés
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben0211
tag
egy jotanacs mindenkinek. ha vesztek ipad air 3at vagy ipad prot. ne otthon bontsatok ki a dobozt hanem egybol a helyszinen es nezzetek meg hogy a kijelző nem foltos e. nincs e rajta fehér folt a bekapcsolo gomb felett valahol. 2 folt is volt rajta a masodik masnap jott elo a kijelzon.en igy jartam es vihettem is vissza. utanna olvastam forumokon leginkabb kulfoldieket talaltam es volt akinel 1 honap mulva jott elo. a pontos okat nemtudjak de a laminalt kijelzore tippelnek mivel csak az ilyen keszulekeken jott elo.nagy szerencsém volt hogy kicserélték egy másikra mert elvileg az alma cuccokat nemszoktak kicserelni hanem szervizbe kuldik. es nincs ra garancia hogy olyan allapotban kapod vissza hogy jo lett. de az sem biztos hogy idovel nemfog kijonni az enyemen is a feher folt. szoval jol gondoljatok at eztaz ipad air es pro vasarlast mert lehet hogy pont ti is kifogtok egy ilyet mint en. es nem ezer forintba kerul h ne mergelodjon rajta az ember. koszi az infot a pencil kapcsan azoknak akik irtak. rajzolni szeretnek vele es akkor gondolom muszaj lesz beszereznem 1 apple pencilt mas alternativak helyett
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- MIUI / HyperOS topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Wuthering Waves
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Logitech szerviz
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- További aktív témák...
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- reMarkable 2
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest