Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Yettel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- iPhone topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
szabolcs.sz
üzenetére
van billes smart cover. de azok szerintem nem adjak meg azt az erzest: nem a smart connectoron keresztul mukodnek emiatt BT conncettel kell vacakolni - aksis, nehezebb vastagabb. egy olyan megoldassal mar ugy nez ki az egesz cucc mint valami gagyi mini notebook, es sulyban is ahhoz kozelit...
ja! a facse marketen pont lattam a napokban 50 ropiert pencil + smart cover kombot. bar az lejet hogy nem a 2017-eshez volt.. mindegy a lenyeg hogy ha penztarcaellenes nem vagy, nezz jo allapotu hasznaltat. feleves pencilt vettem 22-ert..
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Hobby elektronika
- LEGO klub
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- OLED TV topic
- Synology NAS
- További aktív témák...
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest