Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Olcsón ad sokat, de a minősége... Kukirin G2 Ultra teszt
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
Csabee.
üzenetére
Van erre is trükk. Letöltöd egyik gépen itunes-ban a frisset (ezt olvastam legalábbis) aztán az iOSen úgy viselkedik mintha már letöltötted volna és lejön a régebbi
. Trükkös, függetlenül ettől én eleve kifutott terméket nem vettem volna.. (pl még iPad Air2 ami szintén nem egy mai darab és énis használtam vettem évekkel ezelőtt még támogatott)
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11 8,7" Wi-Fi 64GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Boox Go 7 B&W Fehér, új állapot, gyári mágneses tokkal
Üzleti előfizetők hirdetései
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Trükkös, függetlenül ettől én eleve kifutott terméket nem vettem volna.. (pl még iPad Air2 ami szintén nem egy mai darab és énis használtam vettem évekkel ezelőtt még támogatott)