- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Friss AI funkciók várhatók a korábbi Samsung Galaxy S modellekre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Volvo és Polestar kulcsok is menthetők lesznek Samsung telefonba
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noxy
veterán
-
seger
addikt
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Nem volt almás eszközöm, illetve iphone 3G volt megjelenéskor, azóta nem.
Örököltem egy ipad-ot, és az lenne a kérdésem, mit kellene tennem, hogy gyári állapotba legyen, valamint használható legyen. Androidom van, és tudom ha ott gyári beállítást csinálok, akkor azzal az emaillal kell visszalépni ami be volt állíta előtte. Ipad-nál nem tudom ez hogyan megy, és a most beállított dolgokhoz már jelszót nem tudom megkérdezni.
Milyen lehetőségek vannak?
Köszi -
Alex91
félisten
Nem teljesen iPad problema, inkabb iCloud....
Felszolit, hogy vegyek tarhelyet, kozben ha megnezem, akkor messze nincs 5 gb adatom fent. A doksikra ir tobbet, mint 4 gb, de ha megnezem iOS, vagy akar Mac alatt, ez joval kevesebb. Fotok nincsenek szinkronizalva, biztonsagi mentes nem keszul, a Mac sincs beallitva, hogy mentse az asztalt stb...
Valakinek valami otlete? Vagy csak szivatnak?
[ Szerkesztve ]
-
bump3r111
tag
2018 ipadra (sima) van esetleg ajánlott smart cover-hez hasonló mágneses, csak előlapot fedő tok?
Ha már a budget ipad-et választottam (amivel amúgy teljesen meg vagyok elégedve), úgy gondolom kissé overkill lenne a gyári smart cover az árazásával.
Szóval van valaki aki olcsóbb alis vagy ebayes covert használ és bevált? Köszi![ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
Hí! Fontos lenne a gamepad szàmomra, milyent kell vennem, ami trükk nèlkül működik?
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
Hasznalja valaki az ipad -et tollal egyetemi jegyzeteleshez? Mennyire alkalmas ra?
Van ra olyan alkalmazas, ami az irt szoveget nagy hatekonysaggal felismeri, es digitalis szovegge alakitja ugy, hogy a rajzolt abrak, alakzatok megmaradnak? De fel kellene ismernie a matek jeloleseket (a legjobb az lenne, ha ezt egybol latex -be konvertalna, de ez gondolom eselytelen). -
MauroN
tag
Itt iPaden van olyan ramürítéses módszer mint az iPhoneon, ahol a bekapcs gombot kell hosszan nyomni, mint amikor kikapcsolná az ember a telefont, aztán amikor megjelenik a csuszka a ki kapcsoláshoz, akkor a home gombot kell nyomni a képernyő villanásáig?
-
laccy88
senior tag
Sziasztok,
Van egy Ipad Mini 1-em. Egy bizonyos alkalmazást szeretnék használni rajta, viszont ennek az app-nak min követelménye az ios 10. Sajnos nincs olyan korábbi verziója sem, mely kisebb igénnyel bír. A kérdésem, hogy ennek ellenére létezik-e esetleg valamilyen megoldás, hogy régebbi ios-re telepítsem?
Illetve létezik-e nemhivatalos megoldás arra, hogy újabb verziójú ios-t telepítsek az ipad-omra, mint ami hivatalosan kijött rá?
Köszi! -
Tigerclaw
nagyúr
Gondolom attól függ mennyi energiát tud adni a port amibe dugtad. A töltőjével gondolom töltődik. Arra tippelek, hogy van valami handshake a port és az bedugott eszköz között és ha nem tud adni elég teljesítményt, nem is adja ki a buszra a feszültséget, hogy ne terhelje túl a portot.
Kisebb teljesítményű USB töltőkkel szintén nem fog tölteni.
Lehet hogy másik port tudja tölteni.
-
-
dunc
nagyúr
Nincs olyan opcióm, hogy fájlmegosztás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- E-book olvasók
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- BestBuy topik
- MSI notebookok
- PlayStation 1 / 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...