- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ance
őstag
Most nem értem, mi ez a lebeszélő hangulat.
1. Az utolsó két segítségkérő most szeretne iPadot venni szerintem, nem ősszel. Akkor jöttek volna ősszel ide, de most tették. Ezért felesleges azt írni nekik, hogy vegyenek ősszel, mert az ki.be.ba jó lesz.

2. Az egyikük átlagos felhasználást írt. Arra a Pro a jobb. Nem kell, hogy ultragyors legyen, de az fontos, hogy jó legyen a képe és a hangja. A sima iPad 2018-nak viszonylag jó a hangja, de elmarad a Pro-tól, a képe viszont nagyon elmarad tőle.
3. Gyorsabb a 2018? Az iPad 10,5 Promon és az iPad Air 2-őmön pont ugyanolyan gyorsan jön be a mobilarena oldala. Miről beszélünk? Filmet is pont ugyanolyan gyorsan játszanak le.
Hál isten....4. Kép. Hát szerintem ezt hagyjuk. A 2018-as képe fasorban sincs egy Pro képéhez képest. Még az Air2-őmnek is jobb képe van. Pl. nem tükröződik annyira.
Innentől nem értem, hogy miért kell félrevezetni őket. Azért bármennyire túlárazott az Apple összes terméke az árkülönbség jelent minőségi különbséget is. Azért olcsó a 2017-es és 2018-as sima iPad, mert pár dolgot kispóroltak belőle és nem azért, mert az Apple egy kedves cég, hogy most egy mindentbele terméket olcsóbban ad, hogy jobban terjedjen.
Szerintem minden érdeklődő nézze meg személyesen és akkor látja a különbségeket.
Bond007, nem értem mi bajod a stílussal. Nem járok kocsmába, nem tudom, hogyan beszélgettek ott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gumi és felni topik
- Arc Raiders
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen egeret válasszak?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- További aktív témák...
- Apple iPad 10th Gen 64Gb, wi-fi + Cellular, ezüst színben
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- 148x Chuwi Hi10X Tablet 10.1" Inch - 4GB RAM - 128GB - 7990Ft /db
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Pro 16 (2021) M1 Max 32GB RAM 500GB SSD használt, megkímélt 100% akku (0 ciklus)
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Samsung Galaxy S25+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hál isten....