- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
Sziasztok!
2 dologban kérnék segítséget a fórumtól:
1. (IOS 10.1.1) Amikor először vettem birtokba az ipad-et akkor nem választottam automatikusan a kulcskarika opciót, tehát nem akartam, hogy minden belépési adatomat tárolja a felhő. Most viszont szükségem lenne rá, de nem tudom ezt a lehetőséget előhozni. A beállítások->iCloud->kulcskarika be opciót kiválasztottam, de még így sem jegyzi meg pl. a PH-ra a belépési adataimat. Kellene még valamit valahol állítanom, hogy jó legyen?
2. (IOS 10.2.1) Barátnőm kb. 5000 db-os fotógyűjteményét szeretném leszinkronizálni az iclouid-ból win10-re. Próbáltam icloud.com-on, ott egyesével sikerül csak, az köszönöm nem érdekel, illetve olvastam itt a fórumon a syncios nevű programról. Azzal is megpróbáltam, elsőre sikernek is tűnt, de furcsállottam, hogy kb. 1 perc alatt végzett, és a végeredmény siralmas volt: össze-vissza töltötte le a képeket, és általában nagyon kis méretben, tuti nem az eredeti méretében. Lenne valamilyen egyszerű megoldás erre a problémára?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- iPad Pro 11 (M5) Wifi + Cellular 256GB (Bontatlan) 1 éb garancia
- Apple iPad 8 (2020) 10.2 128GB 91% akku + utángyártott érintőceruza
- iPad Air M3 11" Újszerű 256GB Wifi/2028.08.24 Gar./Akku 100%/p4737
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad B71-80: Intel 4415U I 8GB I 500GB I 17,3" HD+ I Cam I W11 I Garancia!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest