Hirdetés
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
Sziasztok!
2 dologban kérnék segítséget a fórumtól:
1. (IOS 10.1.1) Amikor először vettem birtokba az ipad-et akkor nem választottam automatikusan a kulcskarika opciót, tehát nem akartam, hogy minden belépési adatomat tárolja a felhő. Most viszont szükségem lenne rá, de nem tudom ezt a lehetőséget előhozni. A beállítások->iCloud->kulcskarika be opciót kiválasztottam, de még így sem jegyzi meg pl. a PH-ra a belépési adataimat. Kellene még valamit valahol állítanom, hogy jó legyen?
2. (IOS 10.2.1) Barátnőm kb. 5000 db-os fotógyűjteményét szeretném leszinkronizálni az iclouid-ból win10-re. Próbáltam icloud.com-on, ott egyesével sikerül csak, az köszönöm nem érdekel, illetve olvastam itt a fórumon a syncios nevű programról. Azzal is megpróbáltam, elsőre sikernek is tűnt, de furcsállottam, hogy kb. 1 perc alatt végzett, és a végeredmény siralmas volt: össze-vissza töltötte le a képeket, és általában nagyon kis méretben, tuti nem az eredeti méretében. Lenne valamilyen egyszerű megoldás erre a problémára?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Robogó, kismotor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 1TB Alcantara 1év garancia
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue karcmentes 100% akku (58 ciklus) - 2026.12.03.-ig garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest