- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.NX
addikt
válasz
Véreshurka #37706 üzenetére
Elvileg a Safari appban az aA menüben lehet változtatni.
-
szabonagyur
félisten
válasz
iPhone-al összevetve úgy látom iPaden nincs ez az opció.
-
consono
nagyúr
válasz
Azt hiszem ez csak telefonra jött, iPad-en nem látom én sem.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Véreshurka #28964 üzenetére
Gmail akkor is berakja a calendarba a meghívókat, ha amúgy azt a spambe rakja.
[link] -
LilProphet90
senior tag
válasz
Véreshurka #19654 üzenetére
Csak akkor váltanék a helyedben, ha mindenképpen iOS-t használnál, a jelenlegi tabod is elég erős. Bővíteni nem lehet, hogy mire elég, az felhasználótól függ, nekem például untig.
100e pluszt viszont semmiképp nem dobnék rá.
-
z67
őstag
válasz
Véreshurka #19651 üzenetére
Tudja.
-
z67
őstag
válasz
Véreshurka #19649 üzenetére
Ez a normál Dropbox egyik szolgáltatása.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Véreshurka #19633 üzenetére
Használj Dropbox camera upload-ot. iPhone 4 óta ezt használom, ennél kényelmesebb/jobb megoldást azóta sem találtam.
-
univerzita
addikt
válasz
Véreshurka #19633 üzenetére
Nálam is a iCloud for Windows így van beálítva de nálam lementett minden képet (igaz elég kevés kép). A iCloud for Windows kék keretben van olyan hogy Letöteni képeket ( lehet máshogy van írva mert nem magyarul használom a gépet) és arra kattintva megjelenik évek szerint vagy legfelül a Összes opció. Esetleg ezt próbáld meg, ha még nempróbáltad.
-
Véreshurka
senior tag
válasz
Véreshurka #19625 üzenetére
Na megpróbáltam mindkét programot, de ezek sem az igaziak.
iCloud for windows: fent volt már a gépen, de nem volt tiszta a használata. Most szerintem belőttem, de még így sem jobb. Amit csináltam: bejelentkeztem a fiókba, majd a fotók lehetőségen belül beállítottam a saját fotóstreamet, az új fényképek letöltését a PC-re, a nagy teljesítményű eredeti megőrzése, ha elérhető, illetve az új fényképek feltöltése a PC-ről. Alkalmaztam, megjelent a gépen az iCloud fotók mappa, abban a letöltések / feltöltések mappa. El is indult a letöltés, de már 2 órája hagyva van és kb. 30 kép után megállt, tehát csak a napokban készített képeket húzta le, a többit nem.
3utools: tök ugyanolyan mint a syncios. Itt belementem a fotók mappába, majd a camera roll-ba, de itt meg egy csomót meg sem jelenít, mondván, hogy azok nem a telefonon vannak, hanem a felhőben, de ha meg akarom jeleníteni, nem kell csinálnom mást, csak menjek az eszközön a képre és nyissam meg. Ok, leválasztottam a telefont, megnéztem egy képet amit a felhőben jelzett, visszacsatlakoztattam az eszközt, és még mindig nem lehet letölteni, mert a felhőben található. Úgyhogy ez is bukó.
Valamit én bénázok, vagy tényleg nem lehet hozzáférni a képekhez normálisan?
-
univerzita
addikt
válasz
Véreshurka #19622 üzenetére
Esetleg tedd fel gépre a ICloud for Windows -t vagy Syncios helyett a 3uTools -al. ( Képeket másolni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Magisk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fujifilm X
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest