Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesz999
tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Sikerült megcsinálni.
Icloud.com-on kikapcsoltam az ipad keresés funkciót (mivel ugye az ipadról már nem tudtam), ez önmagában az egész ipadet visszaállította gyári állapotba. Ekkor már működött, csak ugye alap beállítás úgy van, hogy rögtön azzal kezdi, nyomja meg a home gombot. Nah ugye ez nekem nem működik a tönkrement fizikai gomb miatt, és ilyenkor meg nem elérhető még az Assistive touch a képernyőn, mivel a beállításoknál ez alapból ki van kapcsolva resetet követően.De szerencsére itunes-on keresztül a biztonsági mentést vissza tudtam tölteni, így az egész gép visszaállt még a törlés előtti állapotra, tehát ki tudtam kerülni a tiszta gyári állapotból való indulást és így a fizikai home gomb használatát.
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- új HP HyperX Cloud III S headset gamer Fejhallgató
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- Samsung Galaxy S24 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest