Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok.
Egy kis helyzetjelentés, ha valaki most gondolkozna ilyet venni használtan, legyen referenciája.
Mini 2 használok, lassan két éve megvan, de igazán elégedett csak iOS 8.4-el voltam.
9-től felfele, nagyon sokat lassult, ez nem a menü lapozásában, hanem appok elindulásánál, multitaskingnál egyértelműen érződik. Egy sima Safari-FB Mess, vagy Safari - YouTube váltás is sokszor fájdalmas, 1,5-2-2,5mp gondolkozással jár. De ha már elindult, FB és YT appokon kívül a többi normális sebességgel fut.
Akuidő is érezhetően sokat romlott, gondolom ebben benne van az elhasználódás, de szerintem szoftver is felelős érte (iOS 8.4.3-al rendszeresen 8-9 óra használat jött össze két nap alatt - Safari, FB Mess, FB, YT)Ráadásul, amíg az i5 telefonomat mindenféle tok nélkül használtam több mint másfél évig, és a kijelzőjén keresni kellett a hajszálkarcokat, addig a Mini 2 első perctől tokban volt hordozva mindenhová, anélkül max a házban használtam, a kijelző (főleg lent és fent) tele van karcokkal, kb olyan szinten, mint anyum kínai, 20.000-es tabletje.
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Eredeti játékok OFF topik
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Napelem
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- ASUS notebook topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S6 lite 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPad Pro 9.7 (A1674) 32GB Wi-Fi + Cellular - Asztroszürke (Jelszavas)
- iPad Pro 11" 2018 256GB Wifi 92% akku Csere is
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra - 256GB - Wifi - Ezüst - 3 év gyári garancia
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG Cooler Master 700W
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4643
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest