- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok.
Egy kis helyzetjelentés, ha valaki most gondolkozna ilyet venni használtan, legyen referenciája.
Mini 2 használok, lassan két éve megvan, de igazán elégedett csak iOS 8.4-el voltam.
9-től felfele, nagyon sokat lassult, ez nem a menü lapozásában, hanem appok elindulásánál, multitaskingnál egyértelműen érződik. Egy sima Safari-FB Mess, vagy Safari - YouTube váltás is sokszor fájdalmas, 1,5-2-2,5mp gondolkozással jár. De ha már elindult, FB és YT appokon kívül a többi normális sebességgel fut.
Akuidő is érezhetően sokat romlott, gondolom ebben benne van az elhasználódás, de szerintem szoftver is felelős érte (iOS 8.4.3-al rendszeresen 8-9 óra használat jött össze két nap alatt - Safari, FB Mess, FB, YT)Ráadásul, amíg az i5 telefonomat mindenféle tok nélkül használtam több mint másfél évig, és a kijelzőjén keresni kellett a hajszálkarcokat, addig a Mini 2 első perctől tokban volt hordozva mindenhová, anélkül max a házban használtam, a kijelző (főleg lent és fent) tele van karcokkal, kb olyan szinten, mint anyum kínai, 20.000-es tabletje.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Windows 11
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Lenovo Tab Plus TB351FU Új, bontatlan 8/256GB Luna Grey
- iPad Pro M2 12.9" 128GB Wifi/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4730
- iPad Pro 11" M2 4. Gen. 2022 128GB Space Grey 92% Akku
- iPad 7 (Wi-Fi, 32 GB, Asztroszürke)
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Svájci jellegű bicska eladó
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs