Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok.
Egy kis helyzetjelentés, ha valaki most gondolkozna ilyet venni használtan, legyen referenciája.
Mini 2 használok, lassan két éve megvan, de igazán elégedett csak iOS 8.4-el voltam.
9-től felfele, nagyon sokat lassult, ez nem a menü lapozásában, hanem appok elindulásánál, multitaskingnál egyértelműen érződik. Egy sima Safari-FB Mess, vagy Safari - YouTube váltás is sokszor fájdalmas, 1,5-2-2,5mp gondolkozással jár. De ha már elindult, FB és YT appokon kívül a többi normális sebességgel fut.
Akuidő is érezhetően sokat romlott, gondolom ebben benne van az elhasználódás, de szerintem szoftver is felelős érte (iOS 8.4.3-al rendszeresen 8-9 óra használat jött össze két nap alatt - Safari, FB Mess, FB, YT)Ráadásul, amíg az i5 telefonomat mindenféle tok nélkül használtam több mint másfél évig, és a kijelzőjén keresni kellett a hajszálkarcokat, addig a Mini 2 első perctől tokban volt hordozva mindenhová, anélkül max a házban használtam, a kijelző (főleg lent és fent) tele van karcokkal, kb olyan szinten, mint anyum kínai, 20.000-es tabletje.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- reMarkable 2
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi