- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laci4
senior tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Köszi a választ! Megnyugodtam, nem véletlen, illetve nem én voltam tök süsü, hogy nem találtam

Max marad az, hogy telón (samu s4) egyik nap amíg más eszköznek nem osztottam meg a netet, megosztom a netet a padnak, kipróbálok pár játékot, programot.. és megnézem mit fogyasztott összesen.. sajna pontosabb megoldás akkor nuku... szomorú..
Vannak előnyei, szépségei ennek az almás rendszernek, de mint ezer éves win-android felhasználónak elég sok bosszantó megoldása is akad..
Leginkább a fájlkezelése bosszant.. pl. hogy nem tudom saját mappa szerkezetem létre hozni. Pl. Filmek, zenék, Melós cuccok, azon belül egy adott területhez tartozó infók egy mappában, vegyes dokumentumok.. képek, doc, excel.. pdf... minden egy helyen egy adott ami egy adott területhez tartozik..Ehelyett, mindent a saját "alkalmazásába" kell(ene) bemásolni.. ha egy adott állomásról keresek valamit, akkor keressem a képek alkalmazásban, az office alkalmazásban.. stb. persze, csak miután lennék olyan türelmes, hogy külön külön szétbontom, és bemásolom az adott alkalmazásba.. ááááá sajna az én megszokásomnak ez agyrém..

Még nem tudom mi lesz a megoldás, így csak korlátozottan tudom használni bizonyos dolgokra..
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Escape from Tarkov
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- PlayStation 5
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- OpenWRT topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- iPad Pro M4 Space Black 256 GB Wi-Fi + Cellular garanciás, tokkal, pencillel
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 48GB RAM, RTX 5080, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest