Hirdetés
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
_adaml21_
őstag
Én is azt tanácsolom, hogy mindenképp fogdosd meg őket, és az alapján dönts.
Döntő tényező lehet az, hogy inkább otthon szeretnéd-e használni, a kanapén ülve, vagy sokat utazol, buszon/vonaton használnád. Nyilván utazásnál előny a kisebb méret, míg otthon a nagyobb kijelző jön jól.
Nekem először iPad 2 volt, de nehéznek, és túl nagynak találtam, főleg buszon volt kényelmetlen használni. Aztán váltottam iPad minire, és nagyon meg volt elégedve a méretével, főleg a súlyával.
Mikor kijött az iPad Air, annak a súlya viszont beesett egy olyan határérték alá, ami már használhatóvá tette számomra buszon, vonaton, és a nagyobb kijelző is egyértelműen növelte az élményfaktort.
Ez a határ viszont egyéni preferencia, barátnőmnek mini2 van, és semmi pénzért nem váltana Airre, neki még az is túl nehéz/nagy.Másik döntő tényező az ár, véleményem szerint nem ér 30ezerrel többet az Air a mini2-nél, mert hardverre ugyanaz, retinás mindkettő, szerintem ennyi "spórolást" megér a kisebb kijelző, főleg, hogy bizonyos helyzetekben egyenesen előnyös.
Tudom, nehéz a döntés, én minden egyes telefon/tablet/notebook stb vásárláskor ugyanezen megyek át.

Új hozzászólás Aktív témák
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- nVidia tulajok OFF topikja
- Battlefield 6
- Path of Exile 2
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Konteó topic
- Óra topik
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- szinte új Magic Keyboard 11 hüvelykes iPad Pro -hoz (M4 - M5) magyar fehér
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Thinkpad X1 Fold 16 ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe,gar
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs