Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
jokeph
nagyúr
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Hát, remélem nem járok vele pórul. A HWINFO64 egyértelműen dobja a hibát (WHEA) a CPU IMC-re.

Ettől függetlenül, adtam egy kisebb ventit a másik oldali 4 modul ramnak is, így 50 fok alatt maradnak bőven, érintésre is langyos, a VRM melegebb fele em lépte meg az 58 fokot, úgy hogy játszottam egy órát.
- közbe a HWINFO64-ben írt az IMC-re 300 hibát.
De szépen dolgozik a korrekció, mert ebből semmit se lehetett észrevenni, játék közben sem.
Előkotrom valamelyik 1620-at azt megnézem azoknál is lesz -e IMC hiba, illetve visszarakom a kínai Q67-be a 1650v2-őt azt abban is megnézem. Sajnálnám a CPU-t is, de a lap az érték igazából.
X58-as P6T Deluxe-ot amikor használtam, aktív hűtést faragtam a VRM-nek és az északi hídnak is, kifogástalanul hasított.
Ha beépítem, ennél is meg fogm oldani, de még marad legalább 2 hétig a próbalemezen.
Meg szerintem , ha tényleg beválik, megcsinálom a rögzítő szereléket a Wraith Prism hűtőhöz, ehhez a CPU-.hoz tökéletes. Idle 30 fok magassága, játék alatt meg 50-55 fok, úgy hogy csak a hűtő nincs rögzítve, csak rátettem MX4-el a CPU-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Arc Raiders
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Autós topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Horgász topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- Új DreamQuest mini PC, mini számítógép
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

- közbe a HWINFO64-ben írt az IMC-re 300 hibát.

rup1u5