Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jokeph

nagyúr

válasz MasterDeeJay #6194 üzenetére

Hát, remélem nem járok vele pórul. A HWINFO64 egyértelműen dobja a hibát (WHEA) a CPU IMC-re. :(
    Ettől függetlenül, adtam egy kisebb ventit a másik oldali 4 modul ramnak is, így 50 fok alatt maradnak bőven, érintésre is langyos, a VRM melegebb fele em lépte meg az 58 fokot, úgy hogy játszottam egy órát. :D - közbe a HWINFO64-ben írt az IMC-re 300 hibát. :O
    De szépen dolgozik a korrekció, mert ebből semmit se lehetett észrevenni, játék közben sem.
    Előkotrom valamelyik 1620-at azt megnézem azoknál is lesz -e IMC hiba, illetve visszarakom a kínai Q67-be a 1650v2-őt azt abban is megnézem. Sajnálnám a CPU-t is, de a lap az érték igazából. :U
    X58-as P6T Deluxe-ot amikor használtam, aktív hűtést faragtam a VRM-nek és az északi hídnak is, kifogástalanul hasított.
    Ha beépítem, ennél is meg fogm oldani, de még marad legalább 2 hétig a próbalemezen.
    Meg szerintem , ha tényleg beválik, megcsinálom a rögzítő szereléket a Wraith Prism hűtőhöz, ehhez a CPU-.hoz tökéletes. Idle 30 fok magassága, játék alatt meg 50-55 fok, úgy hogy csak a hűtő nincs rögzítve, csak rátettem MX4-el a CPU-ra. :))

Új hozzászólás Aktív témák