Hirdetés
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
Topikgazda
Közben én is utána mentem a VRM1 hőmérsékletével kapcsolatos elképzelésemnek. Vagyis annak, hogy az alaplap hátulját kellene hűteni. Vettem egy 12-es Scythe slim házventit és vágtam egy hozzá passzoló lyukat a CM690 alaplap tálcáján.
Szerencsétlen ház már rommá van vagdosva.

A műanyag burkolaton is vágtam helyet a radiátornak meg a ventiknek.
Egész pofás lett. A két pull venti tetejére teszek még két rácsot és kész.
Sajnos miután az egész project végére értem bebizonyosodott, hogy tévedtem. Nem igazán hozott észrevehető javulást a hátulra beapplikált 12-es scythe venti.
Tehát nem ott kell hűteni és valóban a kis fekete borda alatt található a VRM1 és VRM2 is. A 20 fok körüli hőmérséklet különbség továbbra is meg van terhelés alatt. Idle-ben ez lecsökken pár foknyira. Ezért aztán fogtam egy 8centis ventit és kábelkötegelővel felfogattam a ház tetejére. Nagyon jól sikerült! Pont a borda fölött van, fél centire stabilan.Leszabályoztam 5500rpm-ről 2200-ra így hangja sincs. A oldallapi 12-essel kombinálva már egész jó.
Így 10-15 fokot esett végre játék alatt a VRM1 is de stress test alatt továbbra is eléri a 90-et.
Azt hiszem kénytelen leszek legyártatni egy robusztusabb bordát a VRM-re amire akár venti is fogatható.
Jelenleg így néznek ki a hőfokok miközben GTA 5 fut.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Automata kávégépek
- Tőzsde és gazdaság
- Robotporszívók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Tehát nem ott kell hűteni és valóban a kis fekete borda alatt található a VRM1 és VRM2 is. A 20 fok körüli hőmérséklet különbség továbbra is meg van terhelés alatt. Idle-ben ez lecsökken pár foknyira. Ezért aztán fogtam egy 8centis ventit és kábelkötegelővel felfogattam a ház tetejére. Nagyon jól sikerült! Pont a borda fölött van, fél centire stabilan.
rup1u5