- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
válasz
Zotya984 #6617 üzenetére
Naugye megy ez nálad is rendesen
Most lehet tovább tesztelni, hogy mi a stabil, és azt beállítani 24/7-re, esetleg egy kis + fesztől nem kell félni, de ha megy alapfesszel is az a legjobb! Utána meg kitesztelheted hogy hol a vége, csak azért hogy tudd mit várhatsz el tőle értelmes fesszel, ha esetleg még kell egy kis kraft
(#6619): Szerintem először a szorzót próbáld, majd ha megy utána variálhatsz az Fsb-vel! Mondjuk ez csak az én véleményem -
NFree
addikt
válasz
Zotya984 #6603 üzenetére
Load line calibration , bekapcsolásával elvileg nem droppol az alaplap de nagy feszeknél irdatlan fesz tüske keletkezik ami károsítja a procit
(#6604) EarL 007
Sorry nem tudtamáltalánosságba írtam nem néztem konfigot
(#6615) tomi909
Nem akarok belemenni a dolgokba , mert annyira nem vágom a témát de sokkal jobb ,
és igen sokkal gyorsabb minden . -
kriszbon
őstag
válasz
Zotya984 #6592 üzenetére
[Én 24/7-be (Így) használom, mert szerintem ez elég mindenre, még az új kártyához is elég lesz
(#6593): Én is annyiért vettem! Szerintem inkább vegyél egy L:http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=23589][Ilyen][/L] lapot, ha csak 5200-at akarsz, mert ehhez bőven megfelel, és jól húzható benne, na meg olcsó is
(#6594): Nekem nem elég meggyőző a teljesítménye, hogy most megérje a felárat! Ahogy olvasgatom nem mindegyik tuningolható jól! -
válasz
Zotya984 #6445 üzenetére
Csak egy kis polír kell, nem kell tőle félni, tud úszni is a proci megsúgom. Nem hímestojás! Olyan pofonokat kapott a Q6600-om h belekötni nem lehet stabilitás terén, az E5200 is ugyan ilyen strapabíró!
És ez a régi rammal készült! Az időket lesd meg és a dátumot! [link] <<ezen ramban javítottam és hőfokban is 'picit'!Ez már a CPU szivatása volt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Terminator 2D: NO FATE - Nincs végzet...
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Apple asztali gépek
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Elektromos autók - motorok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3770, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő