Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- iPhone topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Nagyon ismerős a Nothing Phone (3a) Lite
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
TeeBee73
üzenetére
Persze,hogy jó!Engem is feldob.
Csak az út nem mind1,hogy ki,hogy jut el.Felelőtlen kapkodás,vagy oda is figyel.(látom Te a politikára is!!!Helyes!) 
(#2642) Tuja1: Először is,bocs,lehet nem voltam érthető.Nem,szó sincs róla,hogy megbántottatok volna!!!Csak azt próbáltam(vszínüleg szarul)megfogalmazni,hogy nem mind1 mikét éri el valaki.
Lehet,hogy kötepes procid van,de ha érdekel,szereted és félted a gépedet,meg akarod majd ismerni,s tudni a határait.Ezért veszed a fáradságot s teszteled(közben meg szórakoztat is)S végül csak összehozol valami.-Ez a jó.Konkrétan arra értettem,hogy sajna sokan be-beugranak,kérnek valami tippet,nyomják a fesz 1,5v-ig,s nyíg a gép.Ez sokkal veszélyesebb,mint valamivel tisztába lenni,s akár 1,6v-ot is adni.Engem is szidtak,h tőlem se vennének agyonfeszelt procit,leamortizálom s eladom ha már jó szar.Én erre értettem.Ha ésszel,fokozatosan emeled,tudod mit csinálsz,folyamatosan ellenőrzöd-figyeled,akár az abszurd 1,7v-se gáz 1-1 teszt erejéig.
Bocs ha félreérthető voltam!
-
NFree
addikt
válasz
TeeBee73
üzenetére
Bios 1.36 volt 3.8-on ladline kikapcs, viszont a kisérlet az 1.58v volt loadline on, mert nem volt kedvem átjumperelni a lapot , hogy ne droppoljon, kellet a feszkó

A másik meg nem biztos hogy egy újj proci jobb lessz, sokan nagyon szenvednek 3.6ért ez meg lazán ment 3,8 at de hát így jár az aki telhetetlen.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen légkondit a lakásba?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- BestBuy topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Automata kávégépek
- E-roller topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Csak az út nem mind1,hogy ki,hogy jut el.Felelőtlen kapkodás,vagy oda is figyel.(látom Te a politikára is!!!Helyes!) 
ja és léggel hűtőm. Szerintem ez a proci megfelelő hűtéssel tudná az 5 gigát. Eléggé jó példánynak tűnik.