- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
zso73
veterán
válasz
petrinho
üzenetére
Ezt sajnos nem tudom neked megmondani. Úgy tudom, hogy az Asrock nem ad a lapjai mellé tuningprogramot. Ők csak stabil lapokat adnak, de általában nem tuningról híresek ezek a lapok. (Kivétel:939SATA 2...) Ha az alaplapon nincs fesz állító tuning csip, akkor nem lesz tuning. Nézd meg a neten.
-
NFree
addikt
válasz
petrinho
üzenetére
Hát szerimtem ha az alaplapod nem engedi eleve a fesz állítást akkor lehetséges progival sem fog menni. Próbálj bioszt frissíteni , hátha utánna lessz némi siker de szerintem nem biztos, eggyetlen megoldás van , próbáld húzni a prockót s megy ameddig megy alapfeszen (úgymond)
hátha meglessz a 3ghz s az akkor már nem olyan rossz.
Más
délután bedugom a fagyiba a prockót meddig hagyjam benne? 24h 48h esetleg tekerjek rajta egy kicsit amit bír?
Remélem utánna még életképes lessz
Esetleg ha kivettem, mennyi ideig ne háborgassam? 12h vagy hajszárítóval melengessem 1 órát s ha esetleg keletkezik benne pára kiszárad.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- 4. generációs i5 és xeon (i7-4770 helyett) processzorok
- i5-10500
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő