- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
darál0w #11046 üzenetére
Hát sajnos , csalodnom kellett , azt hittem menni fog többet , de ugy néz ki pont elsőre elteláltam a stabil 24/7 értéket [3458] azt hittem menni fog több is de nem ,
probáltam 270fsb-vel 3.5ghz-en, de hibázott 10 percen belül , ugyhogy adtam az mch-nak+0.1v-ot meg a ramnak 0.3v-ot(2.1v) mert ugye azok már ienkor 1080-on mentek cl5 be, de igy is hibázott 1 óra tájékán , ami azt jelenti itt már kevés volt a kraft , de mivel nem akartam a procinak + adni igy visszamentem 266-ra enyit tud.
Tovább majd akkor nyuzom ha lessz vga-m.
HIányzik az llc azzal meg lett volna a 3.6 tuti.Más : többieket kérdezném mennyire számít valamien eredménynek a fentebb linkelt eredmény?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest