- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Várom!
NFree:Te legalább megpróbáltad..e van.Sajnálom.
(#2625) kicsigeri: Én is!Igaz nekem kicsit más lett az eredménye.Úgy hívják Őket: Bogi és Krisztián..
(#2632) Tuja1ersze!Ezt senki se nem mondtah nem igy vagyon.Az ok a fesz,az roncsolja az anyagszerkezetet,a hő"csak"okozat,illetve katalizátorként is működik,mert pl.ami egy x procinak 1,6v-on határeset 50°-on,az 70°-on kinyírja.
-
lipi67
nagyúr
Szia!
Én is!!Ja!!!!!!!!
Bocs a tegnapiért,de 1xüen..a nővérem,a volt bnőm meg a mostani(?)feleségem nem hagyott békén.Én balga.Egy kis adatot küldtem,s be kellett lépnem..Megláttak,s nem volt mese..
Megveszed a ramokat?(Elméletben 1xü a megoldás,kérdés mennyire,s milyen gyorsan kivitelezhető)-Azért ha igen,nézd meg előtte,fizikai(bármilyen apró)sérülés ne legyen,mert akkor cseszheted. -
lipi67
nagyúr
Nem hiszem el,hogy milyen hülye vagyok.Nem néztem,hogy mikor írad,s nekem természetes,hogy éjszaka vagyok..Kerestelek
Mind1,felvettelek msn-re,ha vagy majd írj,s jövök.
Inkább este 9után,vagy hétköznap délelőtt is ok,de ha írsz konkrét időpontot,igyekszem,hogy legyek!!!
Láttad,hogy meghúztam a 800-as 2 gigás Patriotokat?[]
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest