- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- Apple Watch
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
brownus
veterán
válasz
Hunter2 #1329 üzenetére
még nem, de szimpatikus első ránézésre, annyi a különbség, hogy 13 a max szorzó? így 2,6ghz. gondolom ezt is lehet húzni mint a 5200-kat!?
más: lecseréltem a giga ep31-ds3l lapomat egy asusra, és hasít a drága.
most 1,25V-al, 266*12-n megy de játszottam vele egy picit tegnap este és ment 300*12 is 1,3V-al. simán. (sztem a 333*11/12 is)
gyári hűtővel, és úgy, hogy nem volt otthon ezüst pasztám, és csak vissza raktam a gyári hűtőt! 38C/60C volt. természetesen ma kerítek valahonnan pasztát...majd írom a tapasztalásokat
az FPO-ból mit lehet kideríteni?
más2: amin majd beszartam, de lehet csak túl paráztam a dolgot
az asus lap alapból 1,5V-ot adott a procinak! a cpuz szerint. gyorsan beléptem a biosba, ott auto-ra volt állítva minden, és érdekes, hogy 1,25V a minimum fesz amit lehet adni... (a giga lapban asszem 1,2V volt) végülis mindegy mert minimum 3,2GHz-en fog járni a proci. teljesen más a biosa, kicsit kuszábban tűnik de majd megszokom.... de lehet állítani on/off-ra vdropot, ez tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Yettel topik
- Bittorrent topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Arc Raiders
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Küszöbön az androidos PC-k
- További aktív témák...
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest