- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
balkoger
tag
válasz
szaszlaci #424 üzenetére
Neked rádugott venti nélkül is megy az alaplap? (Fan Speed 0000)
Azért kérdezem, mert engem a zalman ventiszabályzó eléggé megviccelt az elején, amikor még padláson volt a kicsike, ugyanis abban is van egy hőszenzor, ami leállítás és lehülés után nem akart bekapcsolni, így a lap sem indult (kicsit para volt) most, hogy szobában van ezzel nincs gond. -
turorudi
aktív tag
válasz
szaszlaci #405 üzenetére
A SF ennél a lapnál a ház hőmérsékletét méri, valamint tévesen mutat 4 mag hőfokot, egy CPU kupak hőfokot (bár nincs kupak, de valami CPU átlag hőfkot, ami viszont így értelmezhetetlen), mutatja a vinyot és egy vak érzékelőt, ami nem mér valójában semmit (arra lehetne kötni valami elvezethető érzékelőt). A VGA-t tehát nem méri.
A vinyora vonatkozo kerdesem az volt, hogy azt mondtad, hogy a haz oldalso venti helyebe azert nem raksz 5cm ventit, mert eltakarja a vinyo. De most latom, hogy ott van neked is uresen az a nyilas, igy azt mondom, hogy az jobb hatasfoku hutest biztositana az adataid alapjan, mint azt a nagy ventit kivulrol rarakni a hazra.
-
kingabo
őstag
válasz
szaszlaci #407 üzenetére
bocs, szándékos volt
A vinyót csak felvetettem, mint lehetőséget.
Nemtom milyen tv-d van, de az enyémnek nincs vga bemenete, csak rca, kompozit, s-video, meg hdmi. Valamit szerintem félre érthettél, mert monitorom (analóg vga-n ráktve a gépre) és tv-m(ez a problémás, mert s-videóval mindenki szívott eddig aki írt a topicba, hdmi kimenet meg nincs a lapon) is van már, nem tudom, hogy jött az usb monitor.
Bocs, ha én írtam valamit félre érthetően.szerk: ha erről hamarabb hallok/ hamarabb megjelent volna akkor nem lenne problémám! Van hdmi és dvi kimenet is!
-
kingabo
őstag
válasz
szaszlaci #403 üzenetére
Értem, köszi! Csak az a gond, hogy sehol se találok félmagas pci-os vga-t. Ahol rákérdeztem ott mások is csak normál méretűeket találtak, vagy elküldtek a 3,14csába... A modecom ház meg elég hülyén nézne ki, ha kivágnék a tetején helyet a normál méretű vga-nak.
Király 5let ez a vinyó beépítés. Azt kiprobáltad már, hogy fejjel lefelé rakod be abba a cuccba a vinyót? Így felülre kerül az elektronika és jobban hül, most megrekedt a vinyó alatt a meleg. Nekem egy túlmelegedő vinyót így sikerült lehűteni.
-
turorudi
aktív tag
válasz
szaszlaci #403 üzenetére
Hogy nézted speedfannel a VGA-t? Csak azért kérdem, mert ebben a GPU-ban nincsen hőszenzor. Tudnál esetleg egy screenshotot küldeni erről? És arról is, hogy a kis ház szélébe hogyan tudtad beépíteni a vinyót?
Azt elfelejtettem írni, hogy az 5cm venti nálam is harmad fordulaton megy, és így hűti a procit annyira, mint a te nagy ventid. -
turorudi
aktív tag
-
harry
veterán
válasz
szaszlaci #329 üzenetére
Szerintem azért érdemes minden hardver először jól letesztelni a gyári állapotában, mert ha hibás, és cserélgeted a cuccokat, nem tudod ezzel rontottad-e el, és egy csomó gondot vethet fel. Jobb inkább 3 napig nyúzni teljes erőből a vasat, és csak utána variálni, ha minden rendben van.
-
GeeF
csendes tag
válasz
szaszlaci #308 üzenetére
Ez a táp mit tud? Hány wattos, hány táp csatija van ? sata-s, atx -es ?
Vettem egy fogyasztásmérőt.Én 55W-t mértem terhelés nélkül.Ebben benne van egy ide-s vincsi, meg egy DVD meghajtó is. Valószínűleg a tápventi dobja meg a fogyasztást, de így is feleannyit eszik mint a nagy gép.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest