- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszlaci
addikt
Azt a mini tápot vetted, a kocka házzal? És 55 W-ot alatt nem fogyaszt?
Akkor az sajnos nincs a toppon.És ebből következik, hogy vagy 20 Watt a tápon kell, hogy disszipáljon, amit bizony nem könnyű kevés hanggal lehűteni.
Lehet kapni elosztót, csak kérdés, mit bír bír el egy ilyen kicsi táp..
Nálam volt bekötve 2 HDD: egy WDC 640, és egy Maxtor 160-as. És 96 W-osak a tápok, ha minden igaz.
Amúgy 12 V számít, mert ott van fogyasztás, és a te tápodnál az elosztás sem 90% 12V-ra, gondolom. ( Egy PICO-nál viszont csak egy kevés teljesítményt alakít a többi feszültségre, úgy tudom. ) -
kingabo
őstag
Köszi!
Azért érdekelt, mert van itthon lite-on 90w-os tápom, csak nem tudtam, hogy bele fér-e. Úgy látom sajnos nem, vagy a 9cm-es venti helyére kéne valahogy feltenni.
Szaszlaci: erre a házra írtam, hogy jó volna mert passiv táp van benne, viszont nekem ennél nagyobb kéne a vga kari miatt. Viszont, ha külön veszem meg a pico tápot, akkor (ahol eddig láttam) 9k csak a dc-dc része + kb ennyi az ac-dc része.
-
kingabo
őstag
Fényképeket tudnál feltenni valahova a gép belsejéről?
Elvileg holnap nekem is meglesz a lap. Amivel gondba vagyok az a ház: a modecom túl kicsi(nekem egy vga is kéne a géphez, de a teljes magasak nem férnek be), viszont passzív táp jár hozzá, a kmz pont jónak tűnik, de a tápja sz@r.
Pico tápok nekem túl sokba kerülnek. (A dc-dc része a dolognak 94-96%os hatásfokkal műxik, nade az ac-dc mennyivel? Ott a nagyobb a veszteség szerintem)
Aszem végig nyálazom a sima atomos topicot hátha van ott valami jó ház. -
balkoger
tag
engem is érdekelne, hogyan lehetne lehalkítani a tápot, ill. nem tudsz fogyasztásmérést csinálni arra is naon kiváncsi lennék!!!!
Egyébként amikor 40 fokot mért a cpu hőmérő, megfogtam a bordát, de még langyos sem volt, én nem tudom, hogyan mér, de nem kell annyira félni a hőmérsékletétől, viszont a csipszet alatti intel csip, amin még hűtőborda sincs az forró, én inkább annak hűtésén törném a fejem!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged