- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
turorudi
aktív tag
válasz
unknownuser #1697 üzenetére
Én nem vennék ilyet, mert csak 2,5-ös lemez megy bele és nem nagyon látom, mennyire lyukacsos szellőzni. Akármennyire is Atomról van szó, az is be tud pállani.
-
turorudi
aktív tag
válasz
canniball #1698 üzenetére
Tényleg érdekes, mert nálam az FSP Zen 300W nem vett fel semmit és most a Corsair 450VX sem vesz fel semmit. A Feel302 házban lévő nyák-táp sem vesz fel, viszont egy másik gépben lévő mezei 300W FSP 3W-t vesz fel kikapcsolt állapotban.
De a 12-20W nagyon nem jó. Szerintem érdemes ilyenkor a lakás elektromos hálózatát is átnézetni. -
turorudi
aktív tag
Egyébként ez a picit más chipset és a DVI miatt kívánatosabb neked a többi inteles mitx lapnál?
Csak azért, mert nekem ezek a ficsörök nem érnék meg azt, hogy az egymagos Atom van benne a kétmagos helyett.
Nálam a kétmagos atomos lap van, és azért az sokkal pörgősebben halad a kis egymagos netbooknál. -
turorudi
aktív tag
válasz
canniball #1674 üzenetére
Nálam ez van (mellesleg adom el a konfigot ITT):
Ház: ModeCom Feel302
Alaplap: Intel D945GCLF2
CPU: Intel Atom330 (Dual Core)
Merevlemez: Samsung HD502 IJ - 500GB
Optika: Samsung sns-082h (slim drive)
Ram: Kingmax 1 GB (DDR2-800)Hűtés: Az eredeti aktív chipset hűtést Zalman ZM-NBF47 passzív hűtőre cseréltem, és a szükséges kevéske légmozgást egy halk 5cm YS-tech venti biztosítja (a CPU hűtése passzív).
Fogyasztás: Nálam idle 29W, terhelve 35W
Azt még megjegyezném, hogy persze, összeállítástól is függ (a RAM méretétől nem), de nagyban függ a táp hatásfokától is. Ezek a kis nyák-tápok közel 100% hatásfokkal dolgoznak, tehát gyakorlatilag össze lehet adogatni a komponensek teljesítményeit és akkor az összteljesítmény annyi. De amikor egy mezei FSP-vel raktam össze, akkor kb. 12W-tal megnőtt a fogyasztás.
-
turorudi
aktív tag
Ha esetleg valakit érdekel, volna itt egy ilyen konfig eladó sorban:
http://hardverapro.hu/apro/mini_pc_kis_fogyasztassal/hsz_1-200.html -
turorudi
aktív tag
Ez a tunerkártya chipjének a problémája. Gondolom a hang is csúszik a képhez képest, vagy ha nem, majd fog hosszabb felvételeknel.
Nálam hasonló probléma volt egy Pinnacle tunerkártyával, de egy alternatív driverrel remek lett. Sajnos alapjáraton a kommersz tunerkártyák nem rendelkeznek igazán jó beírási képességekkel.
Esetleg meg tudod nézni, milyen chip van a kártyán? -
turorudi
aktív tag
Az nem külön kártya kérdése, hanem a kártya teljesítményének függvénye.
Az olyan oldalak nézhetőségét, ahol sokat kell renderelni, befolyásolja a net sebessége és a kártya teljesítménye. Egy egyszerűbb mai Radeon még simán megakadhat egy nagyobb képeket és sok videot tartalmazó oldalon.
Ezért az alaplapinál régebbi (és gyengébb) Matrox a helyzeten nem fog javítani, de persze kíváncsi vagyok az eredményre, ha kipróbálod. -
turorudi
aktív tag
Gondolom megtetted, de azért még egyszer csekkold, hogy nem fordítottad-e meg a scart csatlakozót és így más lábakat kötöttél össze.
Az is lehet, hogy nálam csak véletlenül működik kondenzátor nélkül, azzal biztosan kellene működnie (a megadott paraméterű kondival) nálad is. De ha az van is, annál is kell ügyelni, hogy melyik irányba nézzen bekötéskor.
És milyen kábelt használsz? Vetted Mediamarktban? Vagy átalakítottál s-video kábelt scartra? -
turorudi
aktív tag
válasz
balkoger #436 üzenetére
El foglak keseríteni.
Ne vegyél képcsöves TV-t, ha azon akarsz szöveget olvasni. Azoknak 720*576 a felbontása, azon nem lehet rendesen elolvasni a magasabb felbontásból összenyomott képet, illetve azon a szöveget, csak a nagyobb méretű betűket (mondjuk filmfeliratot, de azt én is igyekszem még nagyobbra állítani az ffdshowban). -
-
turorudi
aktív tag
válasz
szaszlaci #405 üzenetére
A SF ennél a lapnál a ház hőmérsékletét méri, valamint tévesen mutat 4 mag hőfokot, egy CPU kupak hőfokot (bár nincs kupak, de valami CPU átlag hőfkot, ami viszont így értelmezhetetlen), mutatja a vinyot és egy vak érzékelőt, ami nem mér valójában semmit (arra lehetne kötni valami elvezethető érzékelőt). A VGA-t tehát nem méri.
A vinyora vonatkozo kerdesem az volt, hogy azt mondtad, hogy a haz oldalso venti helyebe azert nem raksz 5cm ventit, mert eltakarja a vinyo. De most latom, hogy ott van neked is uresen az a nyilas, igy azt mondom, hogy az jobb hatasfoku hutest biztositana az adataid alapjan, mint azt a nagy ventit kivulrol rarakni a hazra.
-
turorudi
aktív tag
válasz
szaszlaci #403 üzenetére
Hogy nézted speedfannel a VGA-t? Csak azért kérdem, mert ebben a GPU-ban nincsen hőszenzor. Tudnál esetleg egy screenshotot küldeni erről? És arról is, hogy a kis ház szélébe hogyan tudtad beépíteni a vinyót?
Azt elfelejtettem írni, hogy az 5cm venti nálam is harmad fordulaton megy, és így hűti a procit annyira, mint a te nagy ventid. -
turorudi
aktív tag
Ez bekötési kérdés. Ennél a lapnál csak 4 pin van bekötve, a Radeonoknál pedig mind a 7 (nálam is ugyanez a helyzet).
Itt szükséges ezt a két lábat összekötni, mert a szín csak így megy át. Az s-video nem egy pompás szabvány, sok variáció előfordulhat. Nem is értem, miért ezt erőltetik analóg kimenetnek a VGA gyártók. Látott már valaki s-video (ami nem=s-vhs) bemenettel rendelkező TV-t? Tudtommal elsősorban az amerikai piacokon terjedt csak el. -
turorudi
aktív tag
Szia,
EZT kell csinálni.
Sajnos nem fogsz olyan kábelt kapni, amelyikkel színes képet ad, mert az itthon kapható kábelek igénytelenek. Tehát amelyik scart csatlakozós kábellel ff képet ad, ott a scart csatlakozón össze kell kötni a 15 és 20 lábakat (a csatlakozó, ha szétszeded, számozva van). A legjobb úgy, ahogyan a linken van, tehát egy ott jelzett kondit is be kell forrasztani az összekötésbe, de nekem éppen nem volt itthon olyan, így csak simán összekötöttem a két lábat és ment.
Sok sikert! -
turorudi
aktív tag
-
turorudi
aktív tag
válasz
balkoger #364 üzenetére
Nem azt jelenti, mert az csak a proci kupakjának a hőfoka. Az lényegében csak az, hogy mennyire veszi át a magokat védő alumínium lapka a magok hőjét, tehát semmire nem jó ez az infó (a Core Temp is csak a magok hőmérsékletét mutatja és be lehet állítani, hogy az értesítési területen csak a legmelegebb magot mutassa)
A legmelegebb magot kell nézni tehát, az a lényeg, hogy a legmelegebb mag ne melegedjen túl. A több magos prociknál nincs olyan, hogy a processzor hőmérséklete, külön a magok számítanak. Szóval ez is azt mutatja, mint a CoreTemp. -
turorudi
aktív tag
válasz
tupacamaru #359 üzenetére
Hát, pedig a második mag szokott ilyen alacsony lenni. Nálam 28C körül ácsorog, főleg, ha a teraszajtót is kinyitom, ami a gép mellett van. Ez sztem egy tipikus idle állapot, vagy a 8cm venti miatt pár fokkal annál hűvösebb.
-
turorudi
aktív tag
válasz
balkoger #354 üzenetére
Úgy értettem, hogy a Core procikat méri ez a kis alkalmazás.
Szóval igen, ezek a reális értékek. A kérdőjel az semmi, csak úgy kb. 30C alatt tesz egy kérdőjelet, mert az már hihetetlenül hűvös. De mivel az a második mag, az általában mindig is jóval alacsonyabb hőfokon lesz az elsőhöz képest. Ezek egyébként sokkal jobb értékek, mint a gyári hűtéssel, úgyhogy megérte a csere. Esetleg odapörkölhetnél neki Prime95-tel, hogy mondjuk 10 perc után meddig kúsznak fel az értékek. -
turorudi
aktív tag
válasz
tupacamaru #351 üzenetére
Szerintem nem érdemes a kollega fejét ütlegelni, mert láthatóan igyekszik tanulni és a maga erejéből és az itt születő válaszokból igyekszik kihozni valamit hűtés és egyéb téren ennél a lapnál. Ebben a topikban valamiért SpeedFan fetisizmus van, ezért joggal hihette azt, hogy azt kell használni.
-
turorudi
aktív tag
válasz
balkoger #348 üzenetére
Szia,
tudok. CoreTemp. Ez direkt erre az architekturara van kifejlesztve, az a realis ertek, amit az mutat. Es nem mutat 4 magot, ha csak ketto van. Egyebkent az Everest a 4.6 verziotol jol mutatja az Atom procikat.
A CoreTemp INNEN toltheto le (free).
ha tudsz, ezzel is kuldjel legyszi a reportot. Koszi -
turorudi
aktív tag
válasz
WhiteWalker #292 üzenetére
Az világos, hogy 4 magosnak látja a feladatkezelő. De miért látja 4 magosnak egy hőmérséklet mérő? Szerinted hogy lehet mérni 2 nem létező virtuális mag hőmérsékletét? A Speedfan méri.
-
turorudi
aktív tag
válasz
balkoger #290 üzenetére
A remote1 az a proci kupakjának a hőfoka (ez egy teljesen használhatatlan info, de más analizáló progi is méri). Viszont ha megnézed, a speedfan maghőmérsékletekre teljesen marhaságokat ír ki, ráadásul 4 magot számol, holott fizikailag csak kettő van. Nálam ilyen hőfokokat mér a proci magokra: 2, 17, 3, 18 - teljesen irreális, pláne, hogy CoreTemppel megnézem a normál értékeket.
A remote2-re az Everest azt írja, hogy Aux, ami szintén nem nagyon jelenthet semmit (az utolsó Everest sem teljesen jó még ezzel a lappal), de ezek szerint tényleg lehet valami érzékelő még a lapon. Csak tudtommal a chipsetre nincsen érzékelő.. Szerintem ez egy beköthető érzékelő volna a lapon - de megkérdezem az Everest topicban a fejlesztőktől. -
turorudi
aktív tag
Sajnos korábban slendriánságból félrevezettem már egy érdeklődőt.
A ModeCom 302 ház tetején a nyílásra egy 12cm-es venti nem megy rá úgy, hogy az teljes egészében ráférjen. Persze szerintem akkor sincs semmi, ha kicsit lelóg a nyílásról, mert biztos úgy is épp elég levegőt fújna.
De a lényeg: most lemértem a nyílást, ami 9x11cm. Tehát még egy 92mm ventinek sem lenne meg a tökéletes illesztési pontja. De szerintem ez majdnem mindegy is, mert max.20mm vastag venti fér el belülre a ház teteje és a gyári hűtőbordák közé (nekem a Zalman legyező fölé kb. egy papírlap fér csak be), viszont itthon leginkább csak 25mm vastag ventiket lehet beszerezni.
A ház tetején a nyílásra lehetne rakni kívülre, csak azt gyermekes gépépítőknek nem ajánlom, mert a halk üzemet hamar felváltaná a hangos sírás, mikor becsípődik a ventilátorba a gyerek ujja. -
turorudi
aktív tag
válasz
WhiteWalker #244 üzenetére
Szerintem ez teljesen rossz megoldás, mert így csak azt az egy lamellát hűti, amelyikre ráfúrod. Ha a chipset hűtőt nem veszed le, akkor az valamennyit fúj a procira. De egyébként valóban, a procinak nem kell aktív hűtés, csupán azt kell megoldani, hogy valamennyi légáram legyen a házban és az elég a procinak.
A chipsettel kicsit más a helyzet: vagy valamilyen aktív megoldással kell hűteni (pl. a gyári, csak nekem az hangos volt), vagy teszel rá egy passzív hűtőt, de akkor minimális légmozgás kell a házba.
Nálam ez utóbbi van, és egy 5cm rendszer venti mozgatja a levegőt, ez pedig bőven elég. -
turorudi
aktív tag
válasz
WhiteWalker #192 üzenetére
Igen, így történt. A Zalman közepén valahol behelyeztem a gyári huto lefogatojat, de így csak az egyik kampót tudtam beakasztani, ezért kellett a kiegészítő kábelkötegelő a másik kampóig. Illetve a két oldal feszítőereje így más lett (bár aki ügyes, az biztos ki tudja egyensúlyozni), és a kábelkötegelős oldal elfordult a chipsetrol, ezert a huto utolso lamellajat hozzafeszitettem szinten kabelkotegelovel a haz falahoz (ez is latszik a kepen, de nem lett volna semmi, ha nem feszitem oda, csak akkor kisse elforulva all rajta).
-
turorudi
aktív tag
válasz
WhiteWalker #187 üzenetére
Ráfér a Zalman, csak ahogy mondtam, a saját szerelő készlet nem jó hozzá. Így a saját kampóját toldottam meg kábelkötegelővel. Így néz ki:
-
turorudi
aktív tag
válasz
rATdrAgOn #185 üzenetére
Nekem a Zalman nem is ment rá úgy. A legyező nekem a proci hűtője felé nyílik, így viszont a kampós lefogató nem illeszkedett (persze úgy sem), ezért az eredeti lefogatót toldottam meg vékony kábelkötegelővel és most úgy csücsül rajta a csipszottyon. Kicsit olyan lett, mint a Megyeri-híd.
-
turorudi
aktív tag
válasz
rATdrAgOn #183 üzenetére
Csak a kívülről készült képeken van benne az optika, a belső fotókon még nincs. IDE meghajtó van benne egyebkent, amihez a ModeCom házzal együtt jár egy notebook-féle IDE csatlakozóból hagyományos IDE csatlakozóra való átalakító (mert a lapon ilyen van).
Sajnos ez az átalakító nem egészen jól csvarozható fel a meghajtó hátára, de azért megoldható.
Azóta egyébként nagy változások történtek: a chipset hűtőt leszedtem és egy ILYEN került a helyére. A tetőről leszedtem a 6cm ventit és egy nagyon halk 5cm ventit tettem a ház oldalán lévő ventinyílásra.
Kipróbáltam teljesen passzívan is, de valamennyi légmozgás a nagyon jó chipset hűtő ellenére is kell. -
turorudi
aktív tag
válasz
fekeandras #175 üzenetére
Ezen a lapon 2db SATAII és egy IDE port van, tehát házon belülre 4dbbármekkora vinyót tudsz tenni. Ezen felül van 4+4USB csati, így a lapra összesen 12db vinót lehet közvetlenül rádugni.
-
turorudi
aktív tag
válasz
Zotya984 #167 üzenetére
Szia, kérdezni emberi dolog
A slim optikát ITT vettem, most is van 7790Ft-ért.
A lapot a Bird-ben vettem, de látom, most ott is 20e fölött van. 18K-ért szerintem az egyik legolcsóbb most. A ModeCom ház 17K volt.
De van is most egy ugyanolyan házba szerelt hasonló konfigról teszt a PH főlapon, oszt teccik nekik. -
turorudi
aktív tag
Ez a termék honlapja:
[link]Én is nagyobb ventit akartam, de a 8cm feletti ventik vastagsága 25mm, sőt , van ennél vaskosabb is, és az éppen nem fér be a hűtőbordák és a tető közé. De ha mégis találsz olyan 8-12cm ventit, ami 20mm-nél keskenyebb, akkor persze befér. Azt javaslom egyébként, hogy rövid és vékony drótkötegelővel erősítsd oda, úgy, hogy ne teljesen feszítsd meg, mert akkor a venti lapátja a rácsba akad és nem indul el.
-
turorudi
aktív tag
Na, szereltem bele slim optikát, így lefotóztam, milyen is a ModeCom 302 ház ehhez a laphoz.
Ilyen nálam az említett szabályozható 6cm venti a tetőlapra aplikálva:Ez a belseje, a képen a jobb felső sarokban egy kis nyák néhány kondival a táp (ezt a képen csak sejteni lehet), kívülről egy adapter hajtja, tehát passzív:
A beszerelt slim optikával:
És üzem közben; a mélysége pontosan akkora, mint egy közönséges hifi erősítő mélysége:
Ja, és van hozzá egy talp, amivel a keskeny részére lehet állítani, és akkor a könyvek közé is beállítható
-
turorudi
aktív tag
Hát, a szűkös hely miatt elég nagy a dróthalmaz (bár még kezelhető) és slim optika (mer csak az megy bele) még nincsen benne. Ha így is jó, akkor csinálok képeket. Mondjuk megkapóan kompakt így a kis gép, szerintem pont olyan, amilyenre az számít, aki mini-itx lapot vásárol.
-
turorudi
aktív tag
Én most tettem a ModeCom302 házba a lapot (ugyanaz, mint a 202, csak más a színe). Azelőtt a 300W FSP táppal 46-49W volt a fogyasztása, a kis ModeCom ház tápjával 30-35W úgy, hogy az USB wireless adapter sokat leszív, mert anélkül idle 22W.
A chipset ventijét egy vékony 6cm-es, szabályozható ventire cseréltem, amit a tetőlap szellőzőnyílására erősítettem és így tökéletes és halk. Javaslom a ModeCom bármely házát, a benne lévő táp hatásfoka az dataim szerint igen jó. (arra viszont figyelj, hogy pci kártya nem megy bele a ház vékonysága miatt). -
turorudi
aktív tag
Röviden:
- semmiféle over/downclock nm lehetséges, a biosban nem lehet feszt, szorzó és semmi ilyesmit állítani (bár a 8W full proci fogyasztáson nem is nagyon van mit downclockolni)
- láttam már ubuntut haladni rajta, tökéletes hozzá
- Windows XP MediaCenter 2005 fut rajta, nálunk ez a medialejátszó
- a chipset hűtése (ugye a proci passzívban megy) venti szabályzóval hangtalanra letekerhető, és az a fuvallat is elegendő a hűléshez
- bár a specifikáció szerint DDR2-667 is megy benne, ami igaz, csak 533-on fut - nálam éppen ezért DDR2-800 van benneSzóval amit legolcsóbban kapsz
-
turorudi
aktív tag
Hát, a hangkártya, akár PCI-os, akár USB-s, 10K alatt nem lesz jobb hangminőségű, mint bármelyik integrált hangkártya. Egyetlen igazán komoly kártya van 40K környékén, az az EMU1212M, de annak aszimmetrikus kimenetei vannak (így nem szed össze semmilyen zajt), ezért a bekötésnél is ennek megfelelően kell eljárni. Ez ráadásul PCI foglalatos. De más, igazi komoly chipsettel készült hangkártyák, ami tényleg megérné pusztán kocsiban folytatott zenehallgatás céljából, talán nincs is. Egy alaplapi hangkártya bőven teljesíti a HiFi szabványokat és valójában bármely csilivili autóerősítőn nyújt olyan teljesítményt, mint egy szuper CD lejátszó. Szóval ezzel sztem nem érdemes foglalkozni, csak arra ügyelj a bekötéskor, hogy a gyujtás és más elektronika zaját ne szedje össze a kis gép.
-
turorudi
aktív tag
Nálam is kb. ez történt. lelassítottam 4000 környékére a chipset kis ventijét, a táp amúgy is valami halk FSP. Viszont kibéleltem a házat (nálam egyelőre normál atx házban van) ILYEN szivaccsal, ami a benne lévő 2 vinyó zaját és a minimális venti zajt is szépen redukálja.
Ja, és nincsen hősokk belül. A vinyók 30-40 fok körül eljárogatnak, a proci max. terhelésnél nem éri el az 50C-t.
Egyébként fogyasztásmérőre kötöttem a konfigot és (2 vinyóval) folyamatos le/feltöltés közben 56W a fogyasztás, max. terhelésnél 61W. Egy nap alatt picit 1KWh a teljes fogyasztás, tehát olyan 42 Ft egy teljes nap folyamatosan járatva (kb. ennyi lehet a villany ára asszem). -
turorudi
aktív tag
Kedves velem egy cipőben járók!
A két nap idegeskedés során kiderült, hogy S-Video csatlakozásból több fajta létezik. Ennél a lapnál, illetve az integrált videóvezérlőnél, ha nincs kép, vagy fekete-fehér, ez lehet a megoldás, ha a TV Scart csatlakozójára kötitek. Nálam működik:
[link]Elvileg létezik olyan S-Video-Scart kábel, ahol a kompozit jel be van kötve, de azt a csomagolásból nem lehet kideríteni, hogy a Scartnak az a bizonyos 15. és 20. lába be van-e kötve.
Ja, és nem kötöttem be kondenzátort, mivel nem volt éppen itthon, csak ráfűztem a két lábra egy egyszerű vékonyka drótot és így is működik.
-
-
turorudi
aktív tag
Aha, na, a témán való egész napos rágódás után kiderült, hogy az S-Video kimenet akkor nem érzékeli a TV-t, ha S-video - RCA átalakítóval próbálom a TV RCA bemenetére rákötni. Kíváncsi lennék, hogy neked milyen kábellel (esetleg átalakítóval) milyen bemenetre csatlakozik a TV-re a D945GCLF2.
Holnap veszek S-Video - Scart átalakítót (lévén nincs S-Video bemenet a TV-n), de állítólag ebben az esetben a bekötések is fontosak, vagyis keresni kell a csomagoláson, hogy jelezzék, hogy valóban a Scart felé halad e a jel. -
turorudi
aktív tag
A beállításoknál az van, hogy először dugjam rá a másik megjelenítőt, aztán akkor majd állítgathatom azt a másik megjelenítőt is. A kábelt kipróbáltam, másik kártyával másik gépen megy.
Külföldi fórumokat nézegetve úgy tűnik, hogy ez egy jellegzetes hiba, de nem találtam meg még a megoldást. -
turorudi
aktív tag
Sziasztok, én is vettem egy ilyen lapot. Igen tetszetős jószág, a teljesítménye is kielégítőnek tűnik. De! Nem tudom, hogy kell az S-Video kimenettel érzékeltetni a TV-t. A kimenetre átalakított dugtam, ami hagyományos RCA-t csinál az S-Video kimenetből és így már egyszerűen rá lehet dugni a TV video bemenetére. Eddig a Radeonok Catalystjához voltam szokva, ahol van Force TV Detection funkció, azaz pont a nálam fennforgó esetekre ez a megoldás.
Itt az Intel drivernél pedig csak egyszerűen arra hívja fel a figyelmemet, hogy ahhoz, hogy a második megjelenítő (TV) is munkába állhasson, először az integrált VGA-nak érzékelnie kellene, hogy a TV RCA bemenete dug az S-Video kimenettel. De nem érzékeli!
Már látom, hogy ez egy elcseszett driver, de majd mégis ezzel kell kínlódnom. Szóval ha van tapasztalatotok az Intel VGA kártya és a TV csatlakoztatása ügyében, legyetek szívesek segíííni.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest