- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 4G
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
lala42 #15399 üzenetére
Hát akkor már jobb ami van, mert azon négy hőcső van. Na meg nem biztos, hogy jó lenne nekem, mert az oldallapon van egy 25centis venti(Sharkoon Rebel 9 Value) és a keretbe beleérhet a procihűtő a magasságából kifolyólag. Szóval nekem nem lehet akármilyet beletenni. Amúgy meg nem kamionról esett le hanem valami boltürítésből származott. Én csak másodkézből kaptam már, mert nem én üzleteltem az illetővel hanem egy haverom, ő csak elhozta nekem.
Harmincötezret simán megért bontatlanul.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
lala42 #15396 üzenetére
Jutányos áron jutottam hozzá.
Nem azt mondtam, hogy sosem fogom húzni. Még jó darabig ő fog dübörögni itt úgyhogy nem sietek sehova. Meg a 4850 mellett felesleges szerintem megküldeni mikor nem győzné.
Na meg a hűtőm se a legtutibb. G-Power Pro, szóval nem akarom én megizzasztani. Játék alatt 50 körül/felett üzemel, idle meg 40.
-
Zso Ro
senior tag
válasz
lala42 #14926 üzenetére
Nekem 1,23-on van jelenleg,EIST kikapcsolva.
A ramok 1,85-ot kapnak,de eleg ratyik.
svchost-al nem tudsz mit tenni,az fut annyi peldanyban,ahany userrel inditotta a rendszer.
TS szinte semmit nem fogyaszt,MS Sec essential-t nem ismerem.
Neked magasabb az FSB-d,es nem olyan magas ez a fesz ertek,amit beallitottal.
1,3-hoz meg van nehany lepcso -
odorgg
addikt
Hát fizuig még gomdolkodhatok eleget
Meghát abban is igazad van hogy ha nemért hozzá, akkor tényleg nemlehet tudni hogy milyen feszeket kapott már szegény szerencsétlen proci, ami ugye az élet tartalmát jelentössen beflyásolhatja. Ráadásul nekem sincs havi szinten pénzem, 40-50 ezres procikat vásárolni
Szoval lehet hogy inkább veszek egy ujjat, mert legalább azzal az 1-2 év gari idöt bisztosra kihuzom, asztán utánna ugyis ujat kell venni
-
rup1u5
nagyúr
3400-on gyakorlatilag semmit.
De legalább ezt is kipróbáltam.
Remélem azért 3.8-4ghz-nél már lesz jelentősége.
A hűtőm még s939-hez vettem és eléggé oxidálódott már a talpa. A proci kupakja is elég egyenetlen volt. Csináltam egy rakás fotót a folyamatról. Majd fölrakom egy albumba.Tibiajax: Hogy-hogy ki? Hát én!
Amúgy Courage. -
-
Sziszifeca
őstag
Köszi.
Igen jó a proci, majd tesztelgetem kicsit azért, de a hőfokokkal nem vagyok megelégedve, alapon(load default) 29 fokos szobában:
43,37,37,39. Mugen 2 és 1db 12cm-es venti 800-on pörög. Jó ez így vagy pasztázzam újra? MX-2 van alatta. Lehet friss is a paszta, de sok szerintem.
-
John D'oh
aktív tag
Ma vettem egy Q9300-as procit, és az E8400 után picit magasnak találom a hőmérsékleteket. Tuning nem volt. Hűtésnek Scythe Ninja Mini-t használok.
Alap : 50-52 körül (Real Temp használatával)
100% : 64-65 körül (Real Temp használatával)Kétszer is újrapasztáztam, de sajna semmi javulás. Ugye jól érzem ,hogy ennél jóval alacsonyabb értékeket kéne kapnom ?
-
karesz1980
csendes tag
Szia!
Igaz még nem próbáltam játékokban, talán ma többet tudok mondani.
Gondolod visszavegyem?
CPU Clock Drive.............................[ 1000mv ]
PCI Express Clock Drive.....................[ 1000mv ]Károsodhat a gépem ettől?Ezért is írtam, hogy nézzétek át, nehogy baj legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Core i7 9700 processzor - 6 hó garival
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest