Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziszifeca
őstag
válasz
karesz1980 #6502 üzenetére
A hét minden napján folyamatosan megy a gép!
-
válasz
karesz1980 #6245 üzenetére
Ez mennyiben kapcsolódik a topic témájához? Egyébként nem vészes az 50-55 fok, főleg, hogy az ITE szenzorrol beszélünk, ami a VGA alatt dekkol, tehát leginkább a VGA által leadott hő befolyásolja.
-
válasz
karesz1980 #6218 üzenetére
Nem kell aggódnod miatta.
-
szeva000
addikt
válasz
karesz1980 #6209 üzenetére
ááá,már varia van
Most raktam föl a 10-es béta biost...Úgynéz ki,hogy sztem ezzel álljatok neki tuningra
Ahol tegnap sz*rrá fagytam kisebb FSB-nél,ezzel a biossal még tök stabil mindenhol.
A proci végét még nem néztem meg,de nem leszek meglepve,ha jóval 4GHz fölé megyek
b+...amiket kérdeztél,írd le priviben...már aztsem tommm mi volt az -
szeva000
addikt
válasz
karesz1980 #6193 üzenetére
-
szeva000
addikt
válasz
jah...nálam elindult a win majd 4200MHz-en is
-
C64
őstag
válasz
hali
a beállításokat mivel mented ki szöveges fájlba?
-
szeva000
addikt
válasz
tood mi a fura?Én is ezen a 470X8,5-ön tudtam legjobban elkapni a 4GHz-et.
Igaz nálam hamar befagyott aztán teszt alatt,de nem is kísérleteztem igazán,már első próbakor elindult a win.
Most 450X8,5-ön nagyon stabil már,ezzel nem is lesz gond így asszem.
Nálam nem is a proci sztem a leggyengébb,hanem a ram okoz gondot inkább.legalábbis nagyon úgy néz ki -
lala42
őstag
válasz
karesz1980 #6182 üzenetére
Elmenni elmegy, de szerintem nem 24/7-ben. Némi teszt erejéig nálam is megy, stabil is, de amint belépek net-re játtszani, előbb-utóbb kifagyok, no meg kékhalál. Annak ellenére, hogy 8x500-on a tesztekben stabil. Lehet,hogy ha türelmem lenne, no meg időm, akkor játékokban is stabillá lehetne tenni, de nem látom ill. érzem a szükségét.
-
Laraxior
titán
válasz
karesz1980 #6178 üzenetére
Gorneck23 oldala?
go P45 Giga topik -
NFree
addikt
válasz
karesz1980 #6125 üzenetére
Szerintem 800,900 legalább is a giga topikban ezt ajánlják hozzá, egyébként tuningnál nem szükséges ezeket emelni, fix
De ugorj át kérdezd meg(#6127) g@bo
Ezt neked kell eldönteni, még mindíg kevés olyan game szaladgál ami kihasználja a 4 hengerest,
Egyéb célok tömörítés konvertálás 1értelmű
mostani e0-ás 9550-ek szinte mind mennek 4ghz-et 1.36v-alatt azért nem írom az alapfeszt mert azért az nem olyan gyakori.
Az i7 azt nem tudom az a bibi szerintem mire igazán kilyönnek azok a gamék amik használják addigra lehet kevés lessz a 4 ghz.
Úgyhogy szerintem aki most 4 hengeresre vágyik s le bírja nyelni , hogy a markokban s egy két alkalmazásban az i7 erősebb, kivéve 1enlőre gamék az nyugodtan vehet q9550-et 1 évig bőven álni fogja a sarat, de lehet több is -
lala42
őstag
válasz
karesz1980 #6118 üzenetére
Az adatlapodat kitölthetnéd.
Nem sok az a :
CPU Clock Drive.............................[ 1000mv ]
PCI Express Clock Drive.....................[ 1000mv ] ?
És ugyan a tesztekben stabil, de a játékokban? alkalmazásokban? Tudom,hogy a teszt jobban megnyúzza, de nálam ami a tesztben stabil volt, egyes játékokban fagyást kidobást okozott. -
lala42
őstag
válasz
karesz1980 #6088 üzenetére
Az R tudja a raidet. Ha nem akarsz használni akkor nem kell.
-
lipi67
nagyúr
válasz
karesz1980 #6052 üzenetére
Szia!
Többször be lett már itt linkelve, szinte semmi a különbség. "Mivel a Q9550(E0)-es procit nem igazán tudom vele kihasználni." - Miért is nem? Mennek benne mint állat!
Winből ha keresed a végét stb, gyorsabb, hogy rátalálj , de a tuning az BIOS!!"Komplett bios beállítás érdekelne, mire megjön az UD3R " -Olyan nincs.
Mi a konkrét cél, mit szeretnél elérni (és minek)?
Szerintem már 3GHz-en VGA limited val (lesz). 3,2 bőven elég, ehez meg SEMMIT se kell tenned..
Mindent Normal-ra, (persze a szokásos PCIEXP. 100, XMP és társai kilőve,(G)MCH 333-on, ramoknak meg amennyi kell, (mch/dram reference,dram term.,ChanelA-B reference meg ennek a fele)-ezzel kb kész is vagy.Szép napot! Elzavart a fiam innen
Majd iccaka
-
Laraxior
titán
válasz
karesz1980 #5999 üzenetére
az alaplapod miatt valószinűleg 3.6 lesz a max, ha az megvan akkor annak örülhetsz
-
lipi67
nagyúr
válasz
karesz1980 #5999 üzenetére
Hát..ezt ember nem tudja megmondani Neked pontosan. Tegyél normal-ra mindent, MCH-val kezdj 1,3v-on.(ramoknak értelemszerüen amennyit kérnek, és oszd vissza, hogy ne szabjon gátat ha majd emelgeted az FSB-t.) Utána kezd el emelgetni és prime. Ha hibázik, játszani kell a ref.-ekkel, VTT-vel stb..Ha továbbra is hibázik, adj pluszt a procinak, majd újra FSB emelés..stb..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen autót vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest