- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
bzs73
őstag
válasz
stultus78 #6020 üzenetére
Igen nekem is maximus II lapom van és szeretem is.Volt is benne Q9550 de már nem az van.Jól ment benne a york.Maximus II@Q9550,de ment benne a 470fsb is.4ghz
Ha elvagy a gigával jól akkor ud3r,mert jól megy benne tuti és olcsó is.Persze ha van rá keret és asus jobban bejön akkor jó választás ez is.Nekem volt már sok lapom és eddigi legjobb választásom.Amíg ddr2 lesz nálam marad is ez a lap. -
bzs73
őstag
válasz
stultus78 #5927 üzenetére
biosba a cpu és nb gtl ref.4 magos prociknál a legnagyobb a jelentősége a vtt és a gtl helyes beállításának.Ahogy a vtt-t változtatod vele arányosan változtatni kell a gtl ref-eket is mert 4 magnál a lapok nem jól lövik be auton.Ez van.2 magosnál nem sok a jelentősége de ott is javulhat a tuning ha manuálisan adjuk meg vagy inkább keressük meg a helyes beállítást
Beállítást ne kéjetek mert laponként eltér,sőt még azonos lapnál más biosbeállításokat kér,mert ugye nem az egész konfig egyforma,meg hát procik közt is van külömbség nem kevés.Van rá pontos papír forma hogy kell kiszámolni és indulásnak megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest