- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
John D'oh
aktív tag
megjött a vihar, kb 7 fokot hűlt a procim terhelés alatt az utóbbi 1 órában
-
John D'oh
aktív tag
Mekkora egy csíra Q9300-ast fogtam ki....
Alap frekin terhelés nélkül 55-57 fok gyári hűtővel. Terhelve prime95-el 5 perc után kb 78 fokig emelkedett, itt azonban már leállítottam mindig...de szerintem pik pak ment volna 80fölé is.
Vettem egy Mugen 2-t, felszerelem, gépet bekapcsolom, real temp3-at indítom, várom az alacsony hőmérsékleteket, erre ugyanúgy 55 fok alapon....lol
A durva viszont az, hogy még 30perc prime95 után se bírt 65fok fölé menni.
Van egy olyan érzésem, hogy vagy szenzorhibás, vagy pedig mivel mástól is olvastam hasonlót a Q9300-nak nem 100 a helyes tjunction értéke.Szerintetek ?
-
John D'oh
aktív tag
Ma vettem egy Q9300-as procit, és az E8400 után picit magasnak találom a hőmérsékleteket. Tuning nem volt. Hűtésnek Scythe Ninja Mini-t használok.
Alap : 50-52 körül (Real Temp használatával)
100% : 64-65 körül (Real Temp használatával)Kétszer is újrapasztáztam, de sajna semmi javulás. Ugye jól érzem ,hogy ennél jóval alacsonyabb értékeket kéne kapnom ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Keresünk dokkolókat
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest