- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
szeva000 #6136 üzenetére
Nos ha jól tudom q9550 nem nagyon szereti a 8 as szorzót legalább is nem megy többet fsb-ben mint ha 8.5-ön hajtod 4ghz-ig el lehet vele menni simán, ha jó darabot fogsz ki szinte alapfeszen, a lényeg a termination és az mch és a refeken múlik , ezek finom összehangolásával lehet napokat elbaxni s szép eredményeket elérni, tudom javasolni itt a topikba keress rá sárpac kolléga hsz-e i re sok tapasztalatot osztott meg itt a fórumtársakkal, nos meg a giga topik 1 hsz gornek oldala [link]
Ha netán sikerálna 500 fsb kiszorítani belőlle blend stabilan mindenféleképp értesíts mert eddig sokaknak nem sikerült köztük nekem sem, az enyém kb 485-ig hajlandó full stabilon működni asszem sárpac kollégának sikerült kisajtolni belőlle 495-ös fsb-t de többet még ha jól tudom senkinek persze vannak itt 500 feletti eredmények de egyik sem blend stabil
Sok sikert -
AMATŐR
őstag
válasz
szeva000 #6081 üzenetére
Nem vagyok nagy tuningos. Itt a ph-n kérdeztem meg egy-két embert hogyan állítsam be a dolgokat. Minden normálon, MCH Core:1,2V , a Ram, értelemszerűen amennyit kér. Így 3400MHz = 8,5 x 400fsb.
Érdekes, hogy a procnak nem kellett plusz feszt adni. Azt is normálon hagytam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mazda topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Videó stream letöltése
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fali konzol lapos tévékhez
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- BestBuy topik
- Horgász topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest