- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
AirBooms
addikt
Alapvetően igazad van a hardverek értékcsökkenésével kapcsolatban, azonban pont a Q9550 proci az, amire ez nem igaz. Már jó ideje tartja ezt az árszínvonalat. Egy éve legalábbis biztosan! Pontosan azért, mert a 775-ös platformnak a megfizethető csúcsát képviselik. Ugyanakkor az i7-es komponensekkel is ez a helyzet.
-
DDZZ
csendes tag
Tudod az a baj hogy darabonként gyujtögetem össze. Tavaj nyáron vetem a ramokat ösz 40ért a 8Gb-t. A vidi maradék az elözö vihar csapott gépböl! Az alaplapot tav. nov közepén vettem. A monitort meg honap elején vettem. A procit meg most fogom venni! Ut tápvalamikor! Elöször Q9650 est akartam de lebeszéltek mert drága 70 a legolcsobb, ellnenben a q9550 50 körul mozog És nem sokkal van alata csak egy feles szorzoval!
Eladni meg tul macerás volna, másrészt meg szerintem ezzel a konfigal sincs baj nem gyenge, csak a videó kártya! De azt bármikor cserélhetem! -
NFree
addikt
Nos azért egy ibt alatt nem nagyon lehet megállapítani mennyire egyforma a teljesítmény .
Jo lett volna gamékkal tesztelni, lehetőleg alacsony felbontáson a vga limit miatt , akkor esetleg fény derülhetett volna a két prockó közti teljesítmény külömbségre , ami nem hinném , hogy egetverő de ezt most igy nem tudjuk meg -
Joachim21
őstag
Core2 architektúránál elég jelentősen képes befolyásolni. Itt egy PH-s cikk erről, itt bővebben is olvashatsz róla.
"... Intel ezzel szemben szeret az L2 cache-re támaszkodni, mert a processzor csak a lassú rendszerbuszon keresztül éri el a rendszermemóriát, ezért a cache méretének növelése szignifikáns gyorsulással jár együtt." <-- Idézet a cikkből.
-
darál0w
Jómunkásember
max stress, 10-12 kör.
prime small FFT procit tesztel, blend teszt, meg teljes rendszert.
-
darál0w
Jómunkásember
VTT az FSB/CPU termination overvoltage/voltage lesz nálad, míg az MCH az a NB feszt takarja
javaslom előbb nézd meg mit tud a lapod FSBben. ez a következő képpen működik :
c1e és eistot egyelőre kapcsold ki, nehogy bezavarjon.
minden alapfesz, tehát normal érték.
CPU szorzot csökkented. ramszorzot szintén. és elkezded emelni az FSBt. CPU és RAM orajel mindig legyen az alap alatt, nehogy azok szoljanak közbe. ha már nembootol, akkor kell emelned VTTt először. aztán megint boot. és mindiaddig folytasd, ameddig már nembootol sehol. VTTvel 24/7re 1,4V a javasol maximum. MCHt , majd csak akkor, ha a ramot is huzod.
-
darál0w
Jómunkásember
c1e és eist nevű energiagazdálkodos cuccokra gondolsz? mert megy az tuninggal is.
összességében annyit kell tenned, h mindent normalra állítassz, elkezded emelni az FSBt és visszaosztod a ramot ennek megfelelően.ha elérsz oda, ahol már nem bootol, na ott kell adni a VTT és MCHnak is egy kicsit. ha még mindig nem BOOTol, akkor tolhatod a Vcorenak is..tömören
-
Baga1983
senior tag
Sziasztok! Tudom hogy mindenki azt irja hogy Q9XXX szériához p45, de az lenne a kérdésem hogyha vennék egy q9400-et, és mondjuk olyan 3,2-3,3 Ghz-re szeretném belőni akkor elég lenne e alá egy P35-DS3P, és ajánljatok egy procihűtőt ami ezt a procit ezen a sebességen már lehűtené. TX3 elég lehet?
-
szeva000
addikt
engem qrvára hidegen hagy,hogy mennyit megy majd,nekem dolgozni kell a gép,nem szétgyilkolni.Az egy dolog,hogy kíváncsi volk mit is bír a proci,de nem azért,hogy szétgyilkoljam.
Egyébként most éppen a F1-ek konvertálom,most 460X8,5-el megy stabilan..ez már majdnem 4GHz...és 1,296V-ot adtam a procinak.
Elindul símán 500X8-on is,de ott hibbant.Viszont már kisebb FSB-vel délelőtt 4200MHz-en ment normálisan.Az meg a másik gond,hogy erre nekem nincs időm,hogy napokat,heteket próbálgassam az összes variációt....Az bizta,hogy itt megy és számomra kb itt a vége
Visszábrakom 3600-ra és ottmarad alapfesszel és kész.De ha lesz időm,azért csak nekiesek
A nagy baj az,hogy ez a qrva giga lap egy fos.Ilyen szemetet nem veszek mégegyszer.Az este alig bírtam elindítani a lapot úgy beállt a bios....nos ha egy lap ilyen kaka,hogy még reset sem lehet rajta normálisan,az mehet is a kukába sztem -
NFree
addikt
Nem feltétlen igaz , alacsony vid nem mindíg a legjobb tuningban láttam anno c1 es q9550-et és nagyon ment igaz nagyon is kellett feszelni, 1enlőre itt ph-n alacsony vides prociktól még nem nagyon láttam nagyon nagy durranásokat igaz a 4 ghz-et azt szépen viszik kevés fesszel is, de hogy hol a vége még nem igazán mutatták meg magukat, vagy csak elkerülte a figyelmem,
de azért jobb ha alacsony , 24/7-re jobban boldogul vele az ember(#6146) g@bo
Kérded, vagy mondod, mert én nem tudom ,s mint írtam nem is vagyok tájékozott ez ügyben mivel az i5-ös híreket eddig nem nagyon nézegettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lexus, Toyota topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- Elektromos autók - motorok
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- További aktív témák...
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest