- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Éééés ez csak Quad...a többi alkatrész még sehol...igazából én azt nem értem mikor adott egy táp ami pl tud 340-350W-ot...mint pl az enyém és mégis kevés a procinak, pedig még a VGA se egy fogyasztónak számító tényező...lsd Soak esete és konfigja. Méreg drága tápra cserélt, pedig amilyen tápja volt annak röhögve vinnie kellett volna...
-
Muréna
őstag
''tehát 0,2Volt-nál már dupla ampert vesznek''
ezt miből következtetted le? sztem ez ba..mság
''penciles moddban sem lennék teljesen biztos, hogy esetleg nem-e hazavágja a procikat egy idő után!''
dropnak nem sok köze van a procihoz.. az a laptól függ..
Mellesleg, szted hogyha egy DFI lapban nincs drop alapból!, akkor hazavágja a procit?
elég viccesen hangzik..
jugeen: ha a fesz állandó, akkor sztem nem változik semilyen áramerősségSZVSZ..
[Szerkesztve] -
jugeen
addikt
sajna ha túl magas a prior, akkor a winfosnak elfogy a kakaó. és akkor nem a rendszer instabil ( az én fogalomtáramban ez a hadrver-szoftver kooperációt jelenti ), hanem a szoftver. pontosabban a winfos. egy ideig használtam SP2004-et is négy külön affinitásban. tökéletesen meg voltam vele elégedve, a problémám csak a bekonfigurálással volt, hogy sok időt vesz igénybe. nincs kedved írni rá egy szkriptet, hogy szimultáns induljon?
sokan áldanának érte!
-
-
-
-
Soak
veterán
Nem nagyon szeret. Most az Orthos elhagyta már a 5. percet. Lehet ,hogy a prime hibás?
mert a hőfokok ugyanolyanok. most perpill 1,38V
U.i.: Kint van az asztalon és olyan mint egy kazán , jo szó rá, ontja magábol a meleglevegőt
szerk: na az ORthos hibátlanul futott 15percet
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
Eddig is kapott ennyit, most mégtöbbet ment vele ---> uj táp. Szóval vicces lenne azért
. Amugy nem értem mi a baja, mert lepoliroztam a TR-t (igaz nem teljesen mert elvágta az ujam és kicsit kellemetlen a viz mikor befolyik egy kis fém tartalommal a sebbe
. szal majd késöbb fejezem be, de akkor is... ) és a hőfokok is jóval jobbak lettek.
-
-
jugeen
addikt
ha 25 MHz 1 Watt diszzipált hőt termel, akkor 3600-on alapfeszen a TDP szépen felkúszik 140W-ra. az meg úgye majdnem 12A.
+12V1 Drives/GPU 0.5A/28A
+12V2 Drives/4+4P CPU/GPU 0.5A/28A
+12V3 MB / (6+2)P GPU 0.3A/30A
nekem ez nem szimpatikus. ultra mellé nem kötném! 10A maradna a +12V2-n a VGA-nak. no way!!!! -
-
Achill3uS
nagyúr
marhaság.. láttam már nem egy 1.325/1.350-ös vid-jü procit ami simán jobbat ment mint 3500 1.4v.. nekem most e6850 g0 van, 1.325-ös viddel, 4ghz orthos stabil 24/7 léggel, hiába mutatsz jobb vid-est erre elég kevés képes.. nem mondom, hogy nincs összefüggés, de fpo alapján okosabb leszel mint ha a vid-et figyelgedet g0-nál..
[Szerkesztve] -
Speed®
titán
Értem hogy miről beszéltek Soakkal, de ha 3500on stabil 3600on hibázik, azt állítani, hogy nem jó lap, kicsit erős
Többször bebizonyosodott már, hogy Quad alá jobban passzol a P35, de attól még a P5Bdlx egy bitang jó tuninglap.
szerk.: most látom, elírtam az ominózus hszben:
''Kicsit más téma: ahogy olvasgatom a topikod'' valójában
''Kicsit más téma: ahogy olvasgatom a topikot'' akart lenni -
Pietrosz
addikt
Na értem már.
Eddig a felsőben volt, mikor még megvolt a quad, most átraktam az alsóba. A többit hova dugjam? Amúgy már tökmind1, mert jön az új táp, quad meg már nincsDe nem bánom, kellett már a csend, és 2000 rpm körül a Liberty minden, csak nem csendes. Na majd a korzer
Quadot meg hoz majd a mikulás
[Szerkesztve] -
Pietrosz
addikt
Nem tudom, most akarom szétszedni, illetve csinálok egy kis tesztet, egy 10 perces prime+atitool tesztet, aztán átdugom a vga-t a másik csatlakozóba. Az egyik állásban elvileg melegebb lesz a táp/gyorsabban forog majd a venti a nagyobb terhelés miatt, ha tényleg számít az, hova mi van dugva.
-
aTom_DJ
tag
Én egy 350W-os FSP-vel küldöm 3.5GHZ-en, valós 1,38V-al. Van mellette 3 venti, 1 hdd, 1
odd, egy X1950pro, emu hangkari és 2GB 2.2V-on járatott ram. 1,4V felett már elszáll.
SZVSZ bírnia kéne jobban!
mod: Közben már látom, hogy találtál megoldást....
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Sárpac
nagyúr
3.2Ghz bios 1.3625V Full 1.296V picit emeltem a feszt mert eldobta magát a prime 1.35 Biosos feszen, szó szerint nem a magra dob hibát, hanem a winfos írja ki, hogy a prime95 hibát okozott és ezért.... Vdrop 0.5-ről 0.6-ra emelkedett..
Úgy tűnik a magasabb Vid-es prociknak alacsonyabb a vdropjuk..
[Szerkesztve] -
-
jugeen
addikt
nem 85 fok az asus? én úgy emléxem. na mind1.
DDR3-mal még nem igazán van hard teszt 24/7-re a KC-nél, és az igazat megvallva egy kicsit csirke is a P35 hozzá. az összes jelenlegi P35. és ez több mint valószínű így is fog maradni. RAM devider ide, RAM devider oda, nem igazán komálják még a 2000-et sem 24/7-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Google Pixel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest