- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
addikt
lightroomban nem sokat lehet csinálni. rawjpeg export nem használja ki teljesen a 4 procit, bár használja őket, sose próbáltam hogy órajeltől mennyire függ...
eddig azt hittem hogy a vinyó fogja vissza, de raid0 se segített.persze ettőlm még meg lehet próbálni, hátha van mérhető különbség procik közt.
-
WiZARD
addikt
superpi 1M (vagy 32M ha türelmes vagy), cinebench, photoshop (egy megfelelő feladattal, ami alatt kijön a különbség, a több mag - nagy méret, sok különböző szűrő...), adobe premier, sysmark, audió/videókódolások (divx, windows media, quicktime, mp3 (itunes)), pov-ray benchmark, SPECviewperf 10.
meg 1-2 játék, jó vga-val kis felbontásban (1024), de ezeket majd valami nálam többet játszó megmondja, mert itt nem tudom minél mennyire jön ki a proci ereje...
-
Larry303
addikt
én a crysis cpu benchét biztos futtatnám 800x600as low beállítások mellett...
persze egy igazán jólmegírt "hangkeltő alkalmazás" is keményen támaszkodik a cpu lebegőpontos erejére, viszont ezek ált csak 1magot használnak ki...esetleg premierben vmi pár képkockás (1-2perces) render...
gondolom nem a super pii és egyébb benchmarkokra gondoltál...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest