- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
Az én általános tapasztalatom az (nem Tronsmart specifikus), hogy 3 dolog kell a penről bootoláshoz (és telepítéshez):
- erre alkalmas USB pendrive (az én tapasztalataim szerint nem mindegyik alkalmas rá),
- erre megfelelően előkészített pendrive (Rufus),
- megfelelő beállítások a (mini) PC BIOS-ában. -
interstate76
addikt
A tabletnél a bootolható micro SD kártya elkészítése után simán ment az install.
-
interstate76
addikt
Azt hiszem, ez Windows 10 probléma. Egy wines tablettel jártam így, factory resetet követően, csak éppen 64%-nál állt meg és került boot loop-ba. Teljesen újra kellett húzni. Itt van valaki, aki szintén 53%-nál akadt el. Nem tudom, nálad is erről van-e szó, de könnyen el tudom képzelni.
-
ACE-
addikt
Hiába, a műanyaggal az a baj hogy nagyon nehezen adja át a hőt (szar a hővezető képessége) hiába próbálod hűteni, olyan lassan melegszik újra, hogy nem tudja megfelelően hűteni. Ezért kell általában a kivágás, és a hő kivezetése, ami nálam pl. nem jött be, még rosszabb lett valamiért... Arra gondoltam még hogy lehet nem ér hozzá a legalsó fémlap a processzor felületéhez, és ezért nem tudja rendesen átadni a hőt... valamivel le kéne szorítani, de ötletem nincs mivel...
-
interstate76
addikt
Ha elég a 100 Mb/s-os LAN és hibátlan a kis gép, akkor ez egy nagyon jó vétel.
2 Wintel W8-ast adtam el itt (az egyiket több, mint 1 éve, a másikat kb. fél éve): mindkettő jól szuperál azóta is (nemrég leveleztem a jelenlegi tulajdonosaikkal). Mindegyiken módosított hűtés van, de a Pro esetén ez állítólag nem szükséges.
-
PeterPH
senior tag
Specifikációkra gondolsz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Battlefield 6
- Óvodások homokozója
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest