- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
válasz
Sándor -P20- #4244 üzenetére
Csk egy vélemény van róla, de az is beszédes... egy ilyen tablet szerintem mindenre használhatatlan... link
-
ACE-
addikt
válasz
Black&White #4206 üzenetére
De az ugye feltűnt hogy ebben nem SSD van?
-
ACE-
addikt
válasz
Black&White #4204 üzenetére
Igen, de tuti hogy ez ÁFA mentes lesz?
-
ACE-
addikt
válasz
interstate76 #4171 üzenetére
-
ACE-
addikt
válasz
interstate76 #4165 üzenetére
N3450, akkor egy halványan gyengébb... MPC-HC-t MADvr-el használok, ill. MPC-BE-t is próbáltam. A HDR-es 4K virágbolti filmeket nem nagyon játssza le. Bár érdekes módon van, amelyiket a sima WMP lejátssza...
-
ACE-
addikt
válasz
interstate76 #4163 üzenetére
Voyo V1-em sem visz mindent sajna... az meg szerintem ezzel azonos.
-
ACE-
addikt
válasz
SunMount3r #4133 üzenetére
Nekem pont van egy ilyen eladó. Nekem bevált, de 4K-ra váltottam ahhoz meg kellett egy bikásabb gép. A 4 Gigás cuccok 40-50ezertől kezdődnek. Az enyém most 20ezer, és van rajta moddolt hűtés, bár nem a szépségre törekedtem... Nekem USB-s vinyóról is szépen ment a filmnézés, torrent, stb. stabil volt.
Ja és erről már legyalultam az Androidot, így a Windows 10 van csak a 32GB-os MMC-n. -
ACE-
addikt
Na, az van, hogy rádugtam a vinyóra egy normál, 2.0-ás USB kábelt, és azzal természetesen tökéletesen működik. Szóval most így marad, kértem Gearbest-et, hogy töröljék az RMA-t, erre felajánlották, hogy visszautalnak 30$-t
. Úgyhogy most rendelek egy USB 3.0-ás HUB-ot, meg hozzá adaptert, aztán meglátjuk hogy szuperál, Ha úgysem lesz jó akkor marad a 2.0-ás használat, sokkal nem lassabb végülis így sem...
-
ACE-
addikt
válasz
tordaitibi #4109 üzenetére
Köszi, kb. ilyen lehet?
[link] -
ACE-
addikt
válasz
tordaitibi #4094 üzenetére
Esetleg meg tudnád mégis mérni a tápdugaszt? Mert van itthon nekem is USB-s töltőm, és akkor rendelnék hozzá kábelt is, és talán megoldódna a problémám.
-
ACE-
addikt
Milyen billentyűzetet ill egeret, légegeret használtok, ami megbízhatóan működik? Mert ami nekem van az nagyon szar, akad összevissza.
-
ACE-
addikt
válasz
tordaitibi #4094 üzenetére
Meglátjuk mi lesz, csináltam egy videót a szakadozásokról, elküldtem Gearbest-nek, ők továbbították a technikai személyzetnek. Elvileg ha D.O.A.-ban visszaveszik, akkor visszapostázom, és vagy küldenek másikat, vagy visszafizetik az árát, még a visszaküldés költségét is... Elvileg valahogy ilyenkor a vámon fizetett adót is visszakapom, talán csak a vámeljárási díjat nem... Kérdés ha kérek másikat cserébe, akkor legközelebb is kell-e fizetnem vámeljárási díjat... Mert az adót asszem ilyenkor le lehet igazolni a garis cserével, csak nemhogy a Posta ezért is elkérjen 2500 Ft-ot, mert az így kissé deficites lesz egy ilyen hiba miatt.
-
ACE-
addikt
válasz
tordaitibi #4091 üzenetére
Jogos, ezt észre sem vettem, és milyen táp jó hozzá? Az is van ebay-en?
-
ACE-
addikt
válasz
tordaitibi #4089 üzenetére
Ez minden, csak nem powered elosztó... Ezzel nálad megy 3.0-ás vinyó?
-
ACE-
addikt
válasz
tordaitibi #4086 üzenetére
500mA az igaz, van rajta 4 port, hülye példa de ha épp mindet használod az 2A.
Próbáltam úgy is hogy kizárólag egy cucc volt a kisgépbe dugva, vagy HUB-ba. De mondom, az egyik vinyó plusz tápcsatlakozós, arra egy 2.0-ás Samsung töltőt akasztottam rá, és úgy sem ment, ill. ment, csak folyamatosan eldobálja a winyót.Valamint a w10 a háttértárakat (nálam legalábbis) 20-30 másodperc tétlenség után elküldi aludni, lehet szoftveresen is gond van nálad, az ébresztésnél valami nem rendesen áll vissza.
Folyamatos adatforgalomnál, ill. letöltésnél is fennáll a probléma, de a vinyó alvását kikapcsoltam éppen emiatt, de alapban 20 percre van állítva.Az usb3 hubot nem kis hazánkba kell vásárolni (mint ahogy lassan mást se...) hanem pl. [innen] , nekem 1 éve postával 1400Ft volt és teszi a dolgát.
Ezek közül (Egy ebay keresést linkeltél) melyik az ami tápos USB3 HUB? Elküldenéd azt amit Te rendeltél?Akkor rendelek én is egy olyat, teszek egy próbát, de ha a Gearbest azt mondja, hogy kicseréli, és 3 napon belül kifizetik a visszaküldés árát is, akkor inkább lehet kicseréltetem. De jó lenne előbb más Voyo tulajjal kipróbálni, mert ha nála ugyanígy fennáll, akkor hanyagolnám ezt a Voyo szériát... mert én nem akarok plusz hubokkal, meg plusz 6ezer Ft-os SATA kábellel, utána meg a vinyó melegedésével küszködni...
Desktop gépemmel sosem voltak ilyen hibáim, amiket leírtál, bár mondjuk Wifit nem használok.
-
ACE-
addikt
válasz
interstate76 #4084 üzenetére
Vinyófüggő, ok, de ha nicns rajta tápcsati, akkor elég nagy hiba lenne ha mégsem lenne elég neki... pedig nálam eldobja, ezért is lehet vele valami gond. Próbálok valakit rávenni, aki még ilyet használ, hogy tesztelje le 3.0-ás mobil vinyóval.
-
ACE-
addikt
válasz
interstate76 #4082 üzenetére
Na most akkor valamit nem értek. Adott egy szabvány USB csati, ami tudtommal max. 500mA-t ad le, nem? Adott egy mobil vinyó, aminek semmiféle egyéb tápcsatlakoztatása nicns, tehát arra következtetek, hogy neki elég lenne az 500mA. Namost ha ezt az 500mA-t nem tudja leadni a kisgép 12W-os TDP-s procival és 3 Amperes táppal, az már régen rossz. Ha egy vinyóval csinálná, azt mondom ok, de kettővel is.
Másik dolog, van egy 750GB-os Tevion vinyóm is, ami rendelkezik egy DC kábellel USB-s végű. Ezt rádugtam egy 2.0A-es Samsung töltőre, ami a telefon felé (megmérve) 1.5A-t ad le töltéskor. És így is leszakad a vinyó!
Ugyanez a két vinyó a Desktop gépemben gond nélkül működik. Sehova nem volt leírva, hogy 3 db USB 3.0 portja van a kütyünek, csak épp ami kihasználná vinyó, na ahhoz nem jó... és vegyél még 10ezerért egy USB3.0-ás aktív HUB-ot. Na nem, akkor inkább ezzel a hibával visszaküldöm a Gearbest-nek, és veszek itthon egy ASUS-t, és ráfizetek párezret. -
ACE-
addikt
válasz
interstate76 #4079 üzenetére
És a Wintel-nél nem nőtt meg? Mire való a 3.0-ás USB, ha az olyan dolgok amik pont kihasználnák, nem mennek rajta? És milyen külső tápot dugjak egy olyan vinyóra, amin csak egy usb kimenet van, és kész?
-
ACE-
addikt
válasz
tordaitibi #4077 üzenetére
Engem nem nagyon érdekel hogy hol van a táp teljesítménye, azt is a géphez adták. A névleges USB 3.0-val még akkor sem megy el, ha rádugok a vinyónak egy plusz 2.0 Amperes tápot. Így is eldobálja. Most kipróbáltam egy másik vinyót (nem gagyit, 1 Terás WD My Passport), ezen nincs is plusz tápcsati, csak az USB 3.0 saját kábele. Ez elment úgy 1.5-2 órát, hogy nem dobta el, de utána eldobta. Nem is lenne semmi gondom, csak pl. másoltam, és a másolás így megszakadt, meg minden más is. Szóval ez így gáz. És mint mondtam, a Wintel-en nem volt semmi gáz vele, az pont hogy aktív HUB-on keresztül szakadozott. Meg nehogy már vegyek még egy aktív HUB-ot még 10ezerért csak emiatt, ez a cucc 58ezer volt mire ideért vámolva... szóval csúnya levelezésem lesz a Gearbest-el úgy tűnik.
-
ACE-
addikt
Hát, elkezdtem használni ezt a Voyo V1-et. Első negítív tapasztalatom, hogy eddig a Wintel-ben tökéletesen működő vinyó ennek az USB-jében folyamatosan lecsatlakozik... így használhatatlan az USB vinyóm... kell valami másik megoldás...
-
ACE-
addikt
válasz
tibcsi0407 #4055 üzenetére
Ennél: [link]
mit tud többet a Voyo? -
ACE-
addikt
Nemtom baszki, olyan mintha eltűnt volna a hang meg a video eszköz, de kép az van, megy a TV-n a cucc fullHD-ba, de persze semmit nem játszik le, minden zizisedik a weblapokon kívül... hang meg persze nincs. Faxom, ennyit baszakszani ezzel... síkideg vagyok... nem hiszem el hogy nincs ennek a Wintel-nek egy normális support oldala. Kibaxom az ablakon és veszek én is egy modecom-ot...
-
ACE-
addikt
Van egy kis gond, újraraktam a Windows 10-et, nagyjából minden sikerült, egyedül a Videó driver és a hang driver nem ment fel. tud ebben nekem segíteni? Hogyan tudom ráapplikálni? A Double driverrel mindent visszaraktam, mégsem megy...
A backup-ból nem tudom visszaállítani a particiókat, mert amikor újraindul a gép azt mondja a Paragon, hogy disk not found...
Az a baj hogy az eszközkezelőben nem is jelenik meg semmilyen felismeretlen eszköz... nem tudom mitévő legyek...Ja és mindezt egy Wintel CX-en
-
ACE-
addikt
Wintel CX-W8-on a windows-t hogyan tudom újrarakni? Androidot sosem használtam rajta, úgyhogy azt jól lecsupálnám, csak a Windows maradna. Meg lehet ezt valahogy csinálni? Csináltam Boot USB-t, de nem nagyon akar USB-ről bootolni...
-
ACE-
addikt
Valaki szerelt már ilyenre ventit? (Wintel W8)
Az alaplapjára lehet forrasztani csatlakozót egy ventihez? Esetleg olyan csatlakozója van ami a venti fordulatszámát is szabályozza? 3 csatlakozós? Vagy ez csak 5 Volt-os USB-s ventivel oldható meg? Szereltem rá mindenféle bordát, a szilikon gumit is kicseréltem bordára, de mégis sima Skype hívás közben felmegy 78 fokra, ami ugyan még nem sok, mert valahol 80 fölött szabályoz le, de egy kis légáramlattal le lehet vinni 65 fokra. -
ACE-
addikt
válasz
interstate76 #3720 üzenetére
Pont azt mondom, hogy a szilikon nem ér hozzá... Erre gondoltam... Nem úgy gondoltam a hozzányomást hogy egy satuval fogom össze
Hanem pl. a tetőhöz rögzített fémlap alá tennék pl. papírlapot, hogy lejjebb lógjon, és az alaplap rögzítésekor jobban rászoruljon... De elsődlegesen majd kipróbálom ezt a megoldást, csak attól félek ha nekem nem jön be akkor nem tudom a fémlapot eredeti állapotra visszaállítani mert nem tudom a ragasztót leszedni róla.
Egyébként azt sem értem hogyan lehet rosszabb a hűtés úgy, hogy kivágtam, és raktam rá bordát? Rosszabb semmiképpen nem lehetne, nem?
A fémlapra ragasztott borda, és a processzor felett lévő vékony fémlap közé raktál valamit? Szilikonpaszta vagy hasonló? Az a baj hogy lukas, és a hőtől szerintem befolyik...
-
ACE-
addikt
Hiába, a műanyaggal az a baj hogy nagyon nehezen adja át a hőt (szar a hővezető képessége) hiába próbálod hűteni, olyan lassan melegszik újra, hogy nem tudja megfelelően hűteni. Ezért kell általában a kivágás, és a hő kivezetése, ami nálam pl. nem jött be, még rosszabb lett valamiért... Arra gondoltam még hogy lehet nem ér hozzá a legalsó fémlap a processzor felületéhez, és ezért nem tudja rendesen átadni a hőt... valamivel le kéne szorítani, de ötletem nincs mivel...
-
ACE-
addikt
Meg ugye az a vicc, hogy amíg nem volt kivágva, meg rajta a 4 borda, nem melegedett ennyire... Szóval még rosszabb lett mint volt... Olyan, hogy 60 Celsius fölé nem is megy, az nálam inkább 60 alá nem is megy...
-
ACE-
addikt
válasz
interstate76 #3713 üzenetére
Szóval az lehet a baj hogy az a vastag szilikon nem vezeti normálisan a hőt, és így el sem tud jutni a felső bordákig?
Mert az a furi hogy attól függetlenül a bordák is iszonyat felmelegszenek, tehát elvileg adják le a hőt rendesen...
Meg tudod mondani hogy pontosan 20x20x6 -os volt tutira ott a borda? Mert akkor rendelek még olyat, és kipróbálom úgy. Ezt a ragasztást valahogy le lehet azért róla szedni, ha mégsem jönne be? -
ACE-
addikt
válasz
interstate76 #3711 üzenetére
Persze, azt úgy hagytam ahogy van, csupán a tetejét vágtam ki és ragasztottam rá a bordákat...
-
ACE-
addikt
Ilyen az én Wintel-em belülről. Megmoddoltam, és azt csináltam, hogy felül a házat kivágtam, ahogy interstate, és oda ragasztottam 4 db hűtőbordát. Na most semmivel sem lett jobb, sőt, amint elindítok valami proci igényes programot, szinte azonnal 80 fok fölé megy a hőmérséklete.
Mit ronthattam el?
-
ACE-
addikt
Hol lehet DVB-C Tunert kapni 5-6ezer Ft-ért ami tudja a fullHD-t? Én nem találtam...
-
ACE-
addikt
válasz
Black&White #2846 üzenetére
Tudja valaki hogy Wintel-en hogyan lehet használni a jack be/ki menetet mikrofon bemenetnek? Kell hozzá valami driver?
-
ACE-
addikt
válasz
instantwater #2637 üzenetére
A Barebone PC nem azt jelenti hogy nincs benne sem RAM sem adathordozó? Mert gondolom Te azt az árat nézted...
-
ACE-
addikt
Én igazából azt nem értem, hogy most nekem Wintel-en nagyon pici a Windows 8.1, ha frissítek Win10-re, nem lesz rohadt nagy? Vagy felismeri hogy milyen eszköz is ez, és nem hízza halálra magát? Most ugye a rendelkezésre álló 21 Gigából kb. 10-et foglal, és attól tartok hogy a Win10 nem fog elférni...
-
ACE-
addikt
válasz
kukszi1 #2458 üzenetére
Ja, kinézetre, de egyébként meg linux az alapja. Egyébként én kipróbáltam rövid időre, a videók nem mentek normálisan, a weblapok szarul jelentek meg, nem ismert fel minden eszközt, pl. webkamerát sem, random záródtak be a programok csak úgy, szóval látszik hogy még alpha a cucc...
-
ACE-
addikt
Rádugtam a Wintel-t egy kicsi 2000mAh-s powerbank-ra, de meg se nyekkent vele. Mekkora kimeneti teljesítmény kell a Wintel-nek? Szünetmentessé szeretném tenni a tápellátását, vajon ha be van dugva a saját tápja, és a microUSB-s töltő részére egy powerbank, akkor működhetne úgy? Zavar hogy áramszünet után kikapcsolva marad...
-
ACE-
addikt
válasz
interstate76 #2382 üzenetére
Én külön tápos HUB-ra kapcsolt vinyót használok, és még sosem dobta el a vinyót, csinálhattam bármit a ketyerével. a RAM telítettségének szvsz nem sok köze van a vinyó eldobásához...
-
ACE-
addikt
válasz
tibcsi0407 #2331 üzenetére
Ahogy látom ebben nincs külön táp, egyes eszközöknél aligha lesz elég az USB 500mA-e... De ezeknél a kis kütyüknél még annyi sem lehet...
-
ACE-
addikt
válasz
interstate76 #2269 üzenetére
Ő annyit kérdezett hogy fizettél-e vám-ot, ezek szerint akkor Te kikerülted.
-
ACE-
addikt
Wintel-nél nem lehet beállítani, hogy egy esetleges áramszünetnél bekapcsolódjon? Néztem a BIOS beállításait, de nem nagyon találtam.
-
ACE-
addikt
Wintel hogyan tud magából 5.1 hangot kiadni? Mert ugye a TV-hez kapcsolva a TV csak sztereo-t tud, viszont a HDMI-n jövő hangot nem tudja átnyomni optikán a házimoziba...
-
ACE-
addikt
válasz
interstate76 #2207 üzenetére
Nagy szám van? Mert egy kicsi kínai azt mondja hogy pl. Intel chip-es... aztán megkapom, és valami szar, erre aztán nagyon lehet számítani... Mondjuk azóta találtam vaterán is hasonlót, de nyilvánvalóan az ugyanazt adja el, amit ebay-ről is lehet rendelni... a hirdetésben is szerepel hogy 25 nap is lehet a postázás...
Csak azt sugalltam, hogy szerintem az eladó sem mindig tudja, hogy épp mit ad el... és mint mondtam, 180 Ft-on nem nagyon lehet mit veszíteni... főleg most hogy valamiért a Wintel LAN-ja is valahogy megjavult. -
ACE-
addikt
Találtam a BIOS-ban ilyen beállításokat a CPU-hoz, hogy milyen hőfok alatt kapcsolja be a proci turbóját, ez most 79 fokra van állítva, ha átállítom 85 fokra, abból lehet baj? Próbálta már valaki?
-
ACE-
addikt
Na most meg visszajött a LAN, nem csináltam semmit csak a BIOS-ba léptem be, de nem állítottam semmit csak ránéztem... franc sem érti.
-
ACE-
addikt
válasz
interstate76 #2203 üzenetére
Túl nagyot nem tudok vele bukni (180HUF), ezeket hirdetik. Ha berendelem kurva drágán is járhatók úgy hogy 8 Mbit-est kapok... Mert most ezzel azt sugallod, minél drágább annál szarabb...
-
ACE-
addikt
válasz
smithsys #2190 üzenetére
Sajnos igen, először nekem is az volt, hogy kiírta hogy nem ismerhető fel az USB eszköz, Disable, Enable, jó volt, kb. fél órát, majd megint kiírta, ezt párszor eljátszottam, amíg most már egyáltalán nem ismeri fel, Android alatt sem. Volt rajta adattároló, de most már ha egeret sem dugok rá, akkor sem megy...
-
ACE-
addikt
Kurva fasza, megszoptam, úgy tűnik a LAN vezérlő elment a Wintel-ben... királyos, sírni lenne kedvem...
-
ACE-
addikt
Attól tartok hogy nagyon vékony az a lemez ami érintkezik a processzorral, ezért nem tudja megfelelően elnyelni a hőt, majd továbbadni a héjon található másik fémlemeznek. Régebbieken egy nagy hűtő volt, ami bár nem ért hozzá a felső fémlemezhez, de jobban elnyelte a hőt. Egy ilyet kéne beszerezni, de nem tudom hogy azt hogyan lehetne a processzorhoz megfelelően odaerősíteni... mert nincs a felfogatásnak helye.
-
ACE-
addikt
Mármint a TV Box? Wintel W8
Az eladó azt mondta, hogy a gyártó azt mondja hogy a melegedés természetes, ilyenkor ki kell kapcsolni a kütyüt...vicces, mindjárt fel is ajánlott 10 dollár visszautalását, de én írtam neki hogy ez így nem gyerebe, kisajtolok belőle még többet, aztán csinálok rá valami normális hűtést.
-
ACE-
addikt
válasz
envagyok #2166 üzenetére
Ezen gondolkodtam én is, mert a chipek tök tisztának tűnnek, bár ez a kis négyzet alakú cucc ilyen gumis... meg a vékony lemez és a vaslemez közötti szürke cucc is ez a gumiszerű anyag, szóval elvileg összecsavarozásnál ráfeszül, de amikor visszateszem ezt nem nagyon érzem, mivel be kell az egész lapot kicsit pattintani a bekapcsológomb alá... trükközni kellett vele mire visszaraktam. Tegnap teszteltem még, ha valamit csinálok rajta pillanatok alatt felmegy 80-85 fokra, ami gondolom nem jó...
-
ACE-
addikt
Hát gyerekek, nekem nagyon nincs szerencsém, elvileg egy korábbiakban látott legjobb hűtésnek tűnik, ami az enyémben van, mégis egy fullHD film lejátszása 1 perc múlva akadozik USB-s vinyóról... és 80-81 fok fölé megy a hőmérséklete... tanácstalan vagyok hogy mit kezdjek vele, hiszen nagyjából én is így csináltam volna meg a hűtést. Ott a fémlap, közte hővezető réteg... max. a tetejét tudom még kivágni, de az nem tudom érne-e annyit, hogy megérje szétbarmolni...
-
ACE-
addikt
Na megjött a Wintel-em. Első blikkre tetszik, Ti milyen irányítási módszert használtok? Valamiféle remote billentyűzet meg egér van hozzá? Vagy telefonnal lehet valahogy irányítani a Win és az Android részét is?
-
ACE-
addikt
válasz
interstate76 #1954 üzenetére
Nem is vártam mást.
-
ACE-
addikt
válasz
fpeter84 #1951 üzenetére
Több ponton is megbukik az írásod.
Először is meg kell nézni az eladó értékeléseit, hogy mire kapta azokat. A legtöbb abból adódik hogy hibás a termék, bár ebből nincs sok, az utóbbi 3 hónapban összesen 7 db. Valaki annyit írt a negatívhoz, hogy "It is an Atom Z3735F. " na ez vajon mit jelent... A legtöbben meg vannak elégedve, és nem volt semmi gondjuk. Nem tudom ez alapján miért kéne azt a következtetést levonni, amit Te megtettél.Az hogy nem értékelheted az eladót időben, az azt jelentheti, hogy lehet még több olyan negatív értékelés van, ami effektív csak elkésett visszafizetés, de az illető még korábban rányomta a negatívot nehogy kifusson az időből, de később Ő is visszakapta a pénzt.
Nem tudom tudod-e, hogy a magyar posta üzletszabályzata szerint az ajánlottam feladott küldemények elveszése esetén értékbiztosítás nélkül is a feladási díj 10-szeresét fizetik vissza, attól függetlenül, hogy milyen értékű volt a feladott cucc... Szóval a feladott 3 ajánlott leveledre kérhettél volna kártérítést a fentiek szerint...
-
ACE-
addikt
válasz
interstate76 #1946 üzenetére
Te miről beszélsz? Csak a visszautat kell fizetni, és miért ne lenne garancia? Mi alapján állítod hogy nincs? Hányat küldtél vissza, amit nem cseréltek? Tapasztalatból beszélsz vagy csak levegőbe? Képzeld én is rendeltem jópár dolgot ebay-ről (Ali-ról még valóban nem, de a kettő között nem sok különbség van) és teljesen pozitívak a tapasztalataim. Küldtem vissza cuccot, és cserélték, fizették a csere termék küldését is rendesen... Sőt, volt már olyan hogy vissza sem kellett küldeni, és küldtek másikat. Persze az apróbb dolog volt. Nem értem mire alapozod a kijelentéseid. Főleg úgy, hogy amit Te árulsz arra már tuti nincs gari sehol. Semmiféle ÁFA elkerülésről nem volt szó.
-
ACE-
addikt
válasz
Lifeforce #1933 üzenetére
Tessék, megbízható eladó [link]
80$ = kb. 23ezer HUF Ha vissza kell küldeni akkor is 27ezerbe fáj, akkor miért vennék 33ezerért egy olyat, amire a buherált hűtés miatt gari sincs? Akkor inkább kifizetem kínába a 4ezer postát esetlegesen.
Van Geekbuying is 24.300-ért, az is meggondolandó, az egyik fórumtárs 4 éve rendel onnan cuccokat és most legutóbb akadt meg a vámon egy termék csak.
Rohadtul nem személyeskedtem Ti adtátok elő magatokat hiperkorrekt eladóknak...
Ha nálad 60$ 21500 akkor nem tudom milyen árfolyamon számolsz...
Ti megszóltok hogy nem off-olok, de Ti sem nyomjátok abban... gratula, következetességből 1-es... -
ACE-
addikt
Néddamán, megszólalt a "buzi" vevőjelölt. Mi a faxt képzel ez!
Kussoljon azt fizessen, hadd keresse a szegény magyar becsületes eladónak a pénzt!
Bocsánat srácok, behúzom fülem farkam. Ha lehet fizetnék még többet a cuccért, nehogy rosszul járjatok és ne sikerüljön befizetni az adót, Ti kereskedők mintapéldányai!
-
ACE-
addikt
válasz
interstate76 #1873 üzenetére
Jól értelmezem, hogy a két bordára ragasztottad a nagyot, mert azok kilógtak annyira a házból, hogy pont a műanyag tetejéig értek? Tehát a tetejére a lukat akkorára kell vágni, hogy a két borda kiérjen rajta?
-
ACE-
addikt
Jól gondolom hogy ezt csak külföldről lehet rendelni, és még rájön a vám is? Szóval ÁFÁ-t még rá kell számolni?
-
ACE-
addikt
válasz
interstate76 #1880 üzenetére
Csak ezzel az a baj, hogy hiába rendelem külföldről olcsón, még a viszonylag drága garanciát (külföldre kell visszaküldeni) is elveszítem, és kukázhatom a cuccot ha tönkremegy. Ezt egy 25ezres ketyerével nem szívesen csinálnám...
-
ACE-
addikt
válasz
interstate76 #1873 üzenetére
És így mit értél el azon kívül hogy hűvösebb lett? Többet bír? Mit bír amit korábban nem? Én leginkább böngészgetésre, Skype-ra, torrentre használnám, és 15Gigás FullHD filmekre, azokat bírná ilyen buherálás nélkül is?
-
ACE-
addikt
válasz
headhunter #1861 üzenetére
Én pont valami hasonló ketyerét nézek, a Meegopad T02-t néztem ki, de ez jobbnak tűnik, jó is? Milyet ajánlanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux kezdőknek
- Fotók, videók mobillal
- ASRock lapok általában
- További aktív témák...
- iMac 2020 27" Mac OS 26 natívan! i7-10700K, 40GB RAM, 5500 XT 8 GB 512 GB SSD, garanciával!
- MSI Z590-A PRO Alaplap + Intel Core i5-10600KF
- MSI MPG Z390 GAMING EDGE AC Alaplap + Intel Core i7-8700K
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Komplett PC I7-12700KF RTX 4070 TI SUPER! FULL SETUP ASZTAL MINDEN!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged