- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
derrik
őstag
sos segítséget kérnék!
Tronsmart Ara x5 szeretnék usb pendrive-ról bootolni. Valamikor sikerült de most nem megy. Az eszköz alaphelyzetbe állítása nem műküdik valamiért. És le szeretném gyalulni a rendszert...... -
derrik
őstag
Tronsmart Ara X5 plusz
Ha érdekel valakit..... -
derrik
őstag
Tronsmart Ara X5 plus
... Mostanában lépten nyomon ,, kevés a memória'' hibaüzenet jelenik meg. Csak egy kicsi torrent, és a Crome megy 4 nyitott oldallal. -
derrik
őstag
szeretném azt meg kérdezni
...itteni javallatra vettem egy 64gb usb 3.0 pendrive-on
ha nagyobb fájlt töltőkbe rá, több esetben megszakad a letöltést és újra csatolódik a meghajtó!
Pendrive
Windows/beállítás
hiba? -
derrik
őstag
válasz
interstate76 #3760 üzenetére
...megoldódott igen. Annyi volt hogy reggeltől estig nem törlödtek az ideiglenes fájlok a tárhely kezelőben.
Most az lenne a kérdés, hogy tárhely bőcvités címén MIcro sd vagy 3.0 pendrive? Melyik a gyorsabb?? -
derrik
őstag
válasz
interstate76 #3746 üzenetére
Na ez is sikerült.... Köszi.
Az ideiglenes fájlokat hogyan lehet hatékonyan eltávolítani
mert reggeltől tekeri a tárhelykezelőben és invitál a későbbi visszatérésre de annyit nem tett hogy azt a 4gb szemetet törölje.... A frissítés meg nem megy fel mert nincs elég hely pedig csak a Crome_ot telepítettem az így Windows 17gb lett. Az ideiglenes 4gb. Így kampó a meghajtónak -
derrik
őstag
válasz
interstate76 #3744 üzenetére
Ott nem reklamál semmiért..... Csak azelőtt volt az asztalon külön Intel VGA beállitó központ vagy mi. Most pedig ha a megadott driver telepítés akkor kilép hiba üzenettel
-
derrik
őstag
válasz
interstate76 #3741 üzenetére
Az a baj, hogy én le töltöttem innét, de valami hiba üzenettel leáll a telepítés és a rendszer újra indítás át kéri. Így még csak sima Windows driver megy
-
derrik
őstag
válasz
interstate76 #3738 üzenetére
Nah ....sikerült a prót feltenni. A doboz él. A magyarítása sajna elég ratyi. Viszont az eredeti és a gyártó által is megadott Intel VGA meghajtók az istennek nem mennek fel valami hibára hivatkozva.
-
derrik
őstag
válasz
interstate76 #3738 üzenetére
Gyárilag ezen Home verzió volt .....a Pro rá hegeszthető? Vagy csak a gondom lesz vele?
-
derrik
őstag
válasz
interstate76 #3736 üzenetére
Hát ezt én mire ki bogozom
Tehát csinálni kellene egy usb boot pendrive-on gondolom
Mire kell itt figyelni? Sorrend partíciók stb.? -
derrik
őstag
Tronsmart Ara X5 Plus
A Windows újra telepítése során 53%-on elakadt! Újraindíthatom vagy ennek is kakuk? -
derrik
őstag
Mivel sikerült kukázni ezt a cuccot. EU raktárból mit érdemes rendelni ilyen vagy jobb kategóriát ami gyorsan itt van?
-
derrik
őstag
Hát Ez nem jött össze . Szétszedtem majd összeraktam a Wintel w8 pro-t
Kétszer becsíkozódott a képernyő és újra indult
Most meg el sem indul kéken pulzál a led
...Game Over..... -
derrik
őstag
Egy 1XŰ tesztet alkalmával azt fedeztem fel, hogy a készüléket élére állítva teljes mértékben ki tudom használni a rendelkezésre álló wifi sávszélességet /ami amúgy elég harmatos/ lapján vagyis rendes helyzetében csak kb. 2/3 átviteli sebesség van.
Tehát a belső antenna sz@r..... Van e lehetőség arra. Már aki látott ilyet szétszedett állapotban, hogy egy használaton kívüli router kibelezésével csatlakozó kerülne beépítésre valahová. így antennát csatlakoztatnék hozzá? -
derrik
őstag
.... Én azért meg csináltam. Egy 95mm külső méretű ventilátor ment az alja alá ahol a lyukak vannak. 5V USB fesz. Így 1800 helyett jóval kevesebbet forog. Hangja semmi a műanyag éppen hogy langyos. Én ugyan nem játszom így 58-60 Celsius fölé nem megy. YouTube videó és közben böngészés. Nekem jó így.
-
derrik
őstag
válasz
interstate76 #3713 üzenetére
...na az enyém is ilyen cucc a Pro verzió. én úgy gondoltam, hogy ha betudnék szerezni egy doboz méretű az az 100x100mm nagyságú csendes ventilátort akkor azt mivel az alja nagyon meleg 55/65C akkor azt szívó módon tenném alá és USB 5v tápot kapna
-
derrik
őstag
válasz
interstate76 #3702 üzenetére
Köszi
Azt tudja valaki, hogy win7 alatt a medialejatszó beállítása után. Telefonról a BubbleUPnP segítségével tudtam média tartalmakat lejátszani a telefonról. Ez win10 hogyan állítható be.
Valamint kicsit sokallom ezt a 11GB foglalt lemez területet vagy ez mezei Windows esetén ennyi. Törödjek bele. -
derrik
őstag
válasz
interstate76 #3697 üzenetére
....megvettem a Wintel Pro-t de, de melegszik ez ám! Nem is akárhogy. Pontos hőfokokat, hogy tudok mérni??
-
derrik
őstag
válasz
interstate76 #3695 üzenetére
Nem ez, én a sima passzív lapos dobozos változatot láttam. Csak nem tudok egy linket simán be tenni.
De kaptam ajánlatot 22 ezerért egy Wintel W8 pro-ra ez milyen ár? -
derrik
őstag
válasz
interstate76 #3691 üzenetére
Inkább írom
Cenovo Z8300 4/64
Olyan 130 dodo
-
derrik
őstag
Meegopad T02
Melegszik?
Torrent, Chrome, és Hd film el megy rajta??? -
derrik
őstag
Sziasztok !
Lassan beneveznék egy ilyen eszközre.
- Win 10
- Böngészés és Tortent, HD film
Mindezt a legkisebb fogyasztás melett
Új és használt is érdekelne. Javaslatot itt legyetek szívesek. Eladási ajánlatokat pedig privátban .
Köszönöm! -
derrik
őstag
http://www.engadget.com/2015/10/26/infocus-kangaroo-pc/?sr_share=googleplus
Ezen kívül tudható még valami?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Asus Prime B560M-K + i5 11500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 5700x / B550i ITX Aorus / 32GB HyperX / Lianli vízhűtés /1000 SFX-L corsair táp/ 1TB nvme
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070 12GB!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged