Hirdetés
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabicska
tag
válasz
interstate76
üzenetére
ÚÚ, -5500Ft....!
Csak ne lenne benne az a fránya Z3735-ös proci...
Amit én kinéztem az a Voyo V3, csak az 59467Ft + Shipping + Vám, az olyan 80000Ft, annyiért köszi, nem kell
-
fabicska
tag
Szia, én is mini PC vásárlása előtt állok, nekem 3 jelöltem van:
1. Voyo mini pc (Imádom
), 3 normál USB port (!), és abban van 64GB-os SSD, nem felárért: Voyo mini PC2. MeLE PCG03 legfőképp azért van versenyben, mert a monitor/TV-men csak egy VGA csati maradt szabadon, oda pont mehetne. Ja és persze a LAN aljzat. Ha később belemókányolnék egy aktív hűtést, az is megoldható.
3. Egreat i6.... mert jól néz ki, és komoly hatása van. Emellett LAN aljzat itt is van, és VGA csati.
Legfőképp a Voyo tetszik, és tudom, hogy azzal nem fürödnék be, mert olyan márkájú a windowsos tabletem is, 1 éves, és semmi baja. De persze mindenkinek másak az ízlései. Nekem arra kellene, hogy hazaérve munkából bekapcsolnám a monitorom, azon elolvasnám a híreket, mellette mondjuk egy kis flatout haverokkal, skype, ilyenek. Magyarul nekem 0-24-ben menne, szerintem éveket. Ezekre felesleges mennie az i5-nek.
Remélem segítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- Keresünk dokkolókat
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Értitek, fázik xD