- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hogy taskváltás, vagy bezárás, az ebből a szempontból már mindegy, mert ugyanarra a gesztusvezérlésre telepedik rá, és csak noszogatásra hajlandó átengedni a vezérlést az iOS menünek. Felettébb bosszantó. Remélem hamar kiszedik, bár mostanában már amúgy sem túl sokat játszom, mert ez a Prime úgy alapjaiban nem tetszik, de ezzel az újítással sem lopták be magukat a szívembe.
-
Trailblazer
veterán
Pont ezt feltételeztem, hogy mivel állítólagosan a portálokat a közösségek kezelik, csak tudják, mit miért tesznek.
Hadd ne legyen már bűntudatom, mert sikerült egy bogus portált megszűntetni...
Közben írtam a cross-faction chatbe is, hátha rábagózik valamelyik magas szintű.
-
draco31
veterán
Igen, ez az elfogadókon is múlik. Van olyan portál amit már beküldtem 5x is, de visszadobták mindig, pedig ott az utcakép róla, pontosan oda is raktam, de akkor sem. Pedig mindenki azt mondja hogy az simán jó. De templom is volt már amit 3x küldtem be, mire aztán elfogadták.
-
cd334
tag
Idéznék egy g+ posztot, ezzel kb. egyetértek elég jól leírja a dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Be Quiet! Pure Rock Pro 3 univerzális CPU hűtő (3év gari van rá 1x volt ki probálva )
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3100, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest