- Apple Watch
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trailblazer
veterán
válasz
draco31 #3237 üzenetére
Telegramon van angol nyelvű csoport, de az annyira pörög, hogy bármit is kérdezel, egy pillanat alatt elsikkad. Magyar nyelvű csoportokról meg csak meghívásosról tudok. (Zöldeknél ilyen a "Fényhozók"). Egy ideig tag voltam, de túl soknak találtam a kioktatást és az okoskodást, a képzelt elefántcsonttoronyból leszólogatást a kisebb tudásúak felé.
-
Trailblazer
veterán
válasz
Fecogame #3209 üzenetére
Nocsak, Pesterzsébet? Amúgy ez valami battle beacon (magam sem vagyok ebben a részében benne), most event van. (EOS Imprint.)
-
Trailblazer
veterán
Hoppácska. Hazafelé jövet behúztam egy ezüst Liberator medált (1000 portal capture-ért), így a Sojourner 30. napja előtt (27.-en jártam épp) sikerült level 9-re lépni.
-
Trailblazer
veterán
Vannak itt azért furcsaságok. A Trekker is jócskán az ezüsthöz szükséges 100 km felett van már (139 jelenleg), az ezüst Pioneerhez pedig 200 kell, és 317 van. Mégsem lépek szintet. Mi garantálja, hogy a Sojourner ezüstje lvl9-et ér majd? Az említett kettő nem játszik szerepet szintlépésben? Komolyan nem értem.
-
Trailblazer
veterán
válasz
Trailblazer #3181 üzenetére
Érdekes feature a Sojourner 15. napját követően, hogy immár külön szekcióban követhető a napok számának növekedése. (Most járok tán a huszonegyediknél, ha minden igaz.)
Erről a First Saturday eventről írt már valahol valaki magyarul összefoglalót? Évek óta játszok, mégsem vettem részt soha ilyenben.
-
Trailblazer
veterán
Egy ilyen unique portal visit túrát beterveztem most holnapra. Budapest-bérletem van, időm is lesz, már csak ez a francos járványveszély ne fenyegetne... A kérdés ezzel kapcsolatban: a rezó elhelyezése, más rezójának upgrade-je is visitnek minősül, ugye? Mert még úgy is item limit közelében vagyok, hogy előfizettem C.O.R.E.-ra, és kitolódott 500-zal, nincs hová hackelni. Égetni ugyan égetem, amit lehet, de a nagyon hasznos item-eket azért nem szeretném.
-
Trailblazer
veterán
No a Sojourner bronz fokozatát már sikerült ma behúzni, félúton a siker felé...
-
Trailblazer
veterán
-
Trailblazer
veterán
No és a Sojournerhez hány 24 órás hack maratont kell teljesíteni? Tehát mennyi az össz időtartam? Az utazás sem gond, csak ugye inkább az, hogy a buszról való játék nem számít sétálásnak, és nem számít bele. Araszolás nincs, állandó éjszakás vagyok, vidékről járok a fővárosba, és hát este alig van forgalom.
-
Trailblazer
veterán
Közben most reggel hazafelé begyűjtöttem egy 25 milliós Recharger badge-et, ám ezáltal ugye nem kerültem közelebb a célomhoz. A stat-ot becopyzom ide, de mivel nagyon ömlesztett az egész, nem tudom, mennyire egyszerű értelmezni...
Time Span Agent Name Agent Faction Date (yyyy-mm-dd) Time (hh:mm:ss) Level Lifetime AP Current AP Unique Portals Visited Unique Portals Drone Visited Furthest Drone Distance XM Collected Portal Scans Uploaded Uniques Scout Controlled Distance Walked Kinetic Capsules Completed Resonators Deployed Links Created Control Fields Created Mind Units Captured Longest Link Ever Created Largest Control Field XM Recharged Portals Captured Unique Portals Captured Mods Deployed Resonators Destroyed Portals Neutralized Enemy Links Destroyed Enemy Fields Destroyed Max Time Portal Held Max Time Link Maintained Max Link Length x Days Max Time Field Held Largest Field MUs x Days Forced Drone Recalls Hacks Drone Hacks Glyph Hack Points Longest Hacking Streak NL-1331 Meetup(s) Attended Kinetic Capsules Completed
ALL TIME Agent Enlightened 2021-03-24 06:47:38 8 2450755 2450755 602 16 0 30738745 2 6 127 8 4575 305 82 23239 20 6330 25062935 957 315 780 1911 316 328 173 184 96 371 82 30278 5 3711 17 8 8 1 1 -
Trailblazer
veterán
Most pl. egy kifejezetten kellemetlen szituációba kerültem, amikor nem kimondottan élvezem a játékot. Megvan a level 9-hez kellő pontom, sőt már jócskán túl is haladtam, ám egy ezüst medállal rövidebb vagyok, és fogalmam sincs, hogy lehetne még egy ilyenre szert tenni a szintlépéshez. Esetleg valami ötlet?
-
Trailblazer
veterán
Az előfizetés egyvalakinek jó: magának a Nianticnak. Valódi előny nincs a szintlépkedésekkel akkor sem, csak az, hogy azt mutatja: több időm és lehetőségem volt játszani olyan helyeken, ahol nagyobb az esély a fejlődésre - jellemzően egy kisvárosban nem sok akad, főleg ha nincs kivel vagy főleg ki ellen játszani. Ekkor meg az összes beleölt idő nő meg annyira, hogy elvész a kihívás, mire az ember ugrik egy-egy szintet.
-
Trailblazer
veterán
válasz
trialboj #3139 üzenetére
Igen, ún. scout controller. Itt olvashatsz róla, amennyiben tudsz angolul. Röviden, ami nincs ott leírva: lvl8 felett az opciókban lehetővé válik bekapcsolni egy portal scan-t, amit aktiválva körbejárod az adott (ilyen módon megjelölt) portált, és ezzel segítesz nekik pontosítani. Te pedig átveszed az adott portál scout controller státuszát.
-
Trailblazer
veterán
Tehát akkor a helyzet nem túl reményteli...
-
Trailblazer
veterán
Van olyan közületek, aki kérvényezett már névváltást, vagy tud ilyenről? Engedélyezik egyáltalán az ilyet, és ha igen, hova kell írni?
-
Trailblazer
veterán
Találtam magam is ilyen himi-humi portált (itt van pl. ez a "vasúti infopont", amit ugyan befoglaltam, de nem vágom, minek ez), ám nincs hivatalos valaki, aki felülbírálja a beküldötteket?
-
Trailblazer
veterán
válasz
Trailblazer #3116 üzenetére
Mint ma kiderült, nem három, hanem vagy 8-10 portál termett itt nálunk a semmiből. De más településen is jártam ma átutazóban, és ott is. Niantic hirtelen engedékeny lett új portál engedélyeztetésben? Volt időszak, amikor leszögezték, hogy nem lehet többet egy ideig.
-
Trailblazer
veterán
válasz
draco31 #3114 üzenetére
Igen. A semminél azért több, de nem sokkal. Nyilván ha mást is lehetne csinálni, akkor a játék értelme veszne el. Mondjuk arra jó volt, hogy ahogy kiküldtem a drónt, felfedeztem, hogy kis városkánkban lett három újabb portál hipp-hopp. (Az összes többit befoglaltam és kétnaponta töltögetem, úgyhogy ez egy friss fejlemény.)
-
Trailblazer
veterán
Erre senki semmit? Vagy újat mondtam, hogy lehetséges passcode-okat redeem-elni?
-
Trailblazer
veterán
Beváltható passcode-okra szoktam keresni google-lal, viszont szinte csak az aktuális szintnek megfelelő itemekkel bővül általuk az inventory. Tud valaki olyan kódokat, amelyek alacsonyabb szintű rezonátorokat ad, vagy nyugodjak bele, hogy ez ilyen?
-
Trailblazer
veterán
Nálam nem szokott a gps ekkorákat ugrálni. Ennek biztos van valami más oka.
-
Trailblazer
veterán
A screenshot csak annyit bizonyít, hogy botxxx (ez utóbbi egy háromjegyű szám) volt a név, amely alatt az illető a rezonátorokat felrakta. (Az ő játékbeli neve más ugyanis.) És azt biztosan tudom, hogy a környéken ilyen botxxx nevű illető biztosan nem játszik. Ettől függetlenül nem tervezem jelenteni, csak a térképen a közös chatbe írtam be, hogy nem szeretném még egyszer a botját meglátni, különben...
-
Trailblazer
veterán
válasz
Trailblazer #3065 üzenetére
Pláne ma ugyanezt az illetőt láttam úgy visszafoglalni portálokat, hogy azokon bot-ra utaló névvel felrakott rezonátorok voltak. (Csináltam róla screenshotot is.) Előfordulhat, hogy csal?
-
Trailblazer
veterán
Eleve aki nem fogja fel, hogy a másik frakció játékosai bizony le fogják csapkodni a portáljait, ha lehetőség adódik, és akárki akármekkora fieldet is húzott, az miért játszik? Mit remélt, status quo-t? Én sem nyígok, nem tettem soha, ha valaki az enyéimet csapta le. (Bár én még csak kicsiben játszom.) Pláne, most is úgy kezdődött, hogy a másik "visszaütött"...
-
Trailblazer
veterán
Új mélypont az Ingress-es kommunikációban: konkrétan leb*zizott most egy ellenoldali helyi erő, akinek lecsapkodtam ma a portáljait. Nem volt sok, de láthatóan zokon vette...
-
Trailblazer
veterán
válasz
Trailblazer #3055 üzenetére
Közben bebizonyosodott, hogy valóban erre a recoveryre ugrik. Visszaraktam az említett előzőt, arra nincs trenírozva. De azért megkapó, mennyire elkeseredetten próbálják a feltételezett visszaélésnek a csíráját is elfojtani, mintha olyan nagyon befolyásolna bármit is egy rootolt készülék a játékukon.
-
Trailblazer
veterán
Azt nem tudom, de nekem meg rootolt készülékkel balhézik. "Ingress is not supported on this device configuration". Magisk a root, minden hide-olva, SafetyNet rendben van, SElinux sem permissive. Valaki otthon van ebben, mit lehetne még tenni?
-
Trailblazer
veterán
Nálunk meg néha van valaki, aki végigpettyezi a portálokat, de leginkább halott az ügy. Fővárosiként mindjárt más lenne játszani, dehát az a hajó már elment.
Viszont ilyen pontszámhoz akkor is naponta kell játszani intenzíven, nekem előző accounton mintegy 3 év alatt jött össze egy level 8. Most 1 év alatt level 6, de nem mindig van módom másutt portálozni, itt meg már nem kihívás.
-
Trailblazer
veterán
válasz
Kakukkos-óra #2971 üzenetére
Pl. annak, aki a proper helyén szeretné tudni a portált?
-
Trailblazer
veterán
válasz
Kakukkos-óra #2967 üzenetére
Aktívnak aktív vagyok, csak helyben játszom ritkán. Nincs kihívás.
-
Trailblazer
veterán
Pont ezt feltételeztem, hogy mivel állítólagosan a portálokat a közösségek kezelik, csak tudják, mit miért tesznek.
Hadd ne legyen már bűntudatom, mert sikerült egy bogus portált megszűntetni...
Közben írtam a cross-faction chatbe is, hátha rábagózik valamelyik magas szintű.
-
Trailblazer
veterán
válasz
Kakukkos-óra #2959 üzenetére
Írtam fentebb párszor már, hogy az áthelyezést nem tartották szükségesnek. Nem tudok írni senkinek, nem ismerem a helyi erőket.
Pokemon-t passzolom. Felteszem, ha zavarta volna bárki köreit az eltávolítás, nem szedték volna le ennyire soványmalacvágtában a portált, nemde?
-
Trailblazer
veterán
De igen, bár mostanság nem. Én csak csumpi lvl 6 vagyok, nem posztolhatok portált.
-
Trailblazer
veterán
válasz
draco31 #2954 üzenetére
Dunavarsány. A portál pont a vasútállomás mellett helyezkedik el. (István király emlékére, ezen pdf-ben az 5. oldalon írnak róla, és arról is, hogy új helyre került.)
-
Trailblazer
veterán
válasz
Trailblazer #2952 üzenetére
Mára le is szedték az említett pszeudo-portált. Nem semmi. Helybeli versenyzők remélhetőleg észlelik, és felrakatnak egyet a jó helyre. Gondoltam rá, hogy szólok a közös chatfelületen, de csepp lenne a tengerben. In space nobody hear you scream
-
Trailblazer
veterán
válasz
Trailblazer #2949 üzenetére
Thanks to your invalid Portal report, we have decided to make adjustments to this Portal. You should see these changes reflected in your Scanner and on the Intel Map soon.
-NianticOps
Submission Date: Oct 12, 2019Nocsak, nocsak! Ez gyors volt. Vajon mik lesznek a változások?...
-
Trailblazer
veterán
No kaptam is emailt az invalid portal jelentéséről. Azt írja, néhány héten belül megvizsgálják. Nehogy megint majd' egy év legyen belőle...
-
Trailblazer
veterán
válasz
Kakukkos-óra #2946 üzenetére
Owner: unknown, úgyhogy passz. Most "jelentettem" a portálra kattintva azzal, hogy permanently removed from this location.
-
Trailblazer
veterán
Valószínűleg így történhetett, ám én már nem kívánok foglalkozni az üggyel, elengedtem. Ám az azért még mindig fúrja az oldalamat, hogy a portál kérvényezőjét miért nem érdekli? Elvégre a gazda szeme hízlalja a jószágot, nem?
-
Trailblazer
veterán
-
Trailblazer
veterán
Lényegében az történt, hogy egy díszkövön volt a portál az egyik helyi (Dunavarsány) pizzéria kvázi udvarában, majd egyszercsak a városvezetés úgy gondolta, hogy külön dedikált helyet szentel (el is tudom képzelni, hogy a szó szoros értelmében) az emlékműnek. Ugye maga a kő átkerült mintegy 20 méterrel arrébb, viszont a portál maradt ott, ahol már semmi sincs. Írtam az illetékeseknek, ahonnét majdnem 1 év (11 hónap vagy hogy) múlva kaptam értesítést, hogy ők nem találják úgy, hogy át kéne helyezni a portált. No akkor meg nyasgem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple Watch
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Megújult a PROHARDVER!
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- BestBuy ruhás topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Napelem
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- HP Elitebook 845 G11 Érintő kijelző Ryzen7 Pro 7840U 32GB DDR5, Magyar Garancia
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új DLSS4 Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 Ti/16Gb-32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest