- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
trialboj #2898 üzenetére
Fagyni nekem nem fagy (iPhone 8, de iPhone SE-vel se fagyott), az akksit viszont jobban zabálja, az tény. A kinézet ízlés dolga, nekem is jobban tetszett a régi. Pl az XM-et alig látni az újban, és egyébként se szeretem a homályos, elmosott grafikát. Az lenne jó, ha paraméterezni lehetne, és kikapcsolni a legtöbb effektet, úgy kevésbé is terhelné a telefont, és jobban is nézne ki sokak számára. Van benne valami "battery saver mode", de az nem jöttem rá hogy mit csinál, mert a kinézeten semmit nem változtat. A régit ha jól tudom azért lőtték le, mert a fejlesztőkörnyezet amiben íródott, már nem támogatott, és bármikor kihúzhatták volna alóla a talajt egy iOS frissítéssel. Voltak is gondok a régivel, néha random kilépkedett, de alapvetően használható volt még. Androidon nem tudom mi a helyzet, de gondolom ott is hasonló.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest