Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
K82
őstag
Tény, elfelejtettem h "sima" SLIM3-at használok és nem R-t, M-es méretben. Anno a 4.7"-os Moto X-hez vettem, de az 5.2"-os 2nd gen X is belefér még éppen.
E-Bay-ről vettem vmi 8e Ft körüli összegért - igaz h kicsit húzós az ár, de még mindig jobb cucc mint amiket az itthoni bringás boltokban telefontartónak csúfolnak hasonló összegekért. És ha már egy 100e Ft körüli telefont kell benne hordani, akkor védjen is valamit... (volt "szerencsém" kipróbálni a dolgot, kedves hölgyeménynek nem sikerült megállnia és körülnéznie a stoptáblánál, gyönyörűen kis is lökte alólam a bringát - a km óra bánta a mutatványát, de a telefon egyben és a helyén maradt).
Nyilván meg lehet úszni olcsóbban is a tartó vásárlását, de úgy voltam vele h csak egyszer kell megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest