Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
válasz
rokarudi
üzenetére
Sajnos nem tudom
de próbáld ki. Én azért is raktam újra az 108 officialt mert az előző hetekben nem csak fájlcserék de nvram piszkálást is vétettem és már a TD modem üzemmódban is gsm-wcdma működött
Az újrarakásban közben profi lettem: audió profilban idegesítő hangok kikapcsolása, képernyő autobrightness, 2 google fiók telepítés, 1 exchange fiók telepítés, google+ telepítés, chrome telepítés, gmail telepítés, szinkronizálási beállítások, névjegy megjelenítési beállítások mindösszesen 15 perc

(ha idegesít a boot anim hangja, akkor újra indítás előtt tedd némára a telefont, megjegyzi és nem zenél...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgatós találkozó
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Tőzsde és gazdaság
- Kuponkunyeráló
- Formula-1
- További aktív témák...
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- Beszámítás! LG UltraGear 27GL850 144Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de próbáld ki. Én azért is raktam újra az 108 officialt mert az előző hetekben nem csak fájlcserék de nvram piszkálást is vétettem és már a TD modem üzemmódban is gsm-wcdma működött