Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Három operációs rendszert kínál a NexPhone
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
L.Dick
csendes tag
válasz
junkpod
üzenetére
Sikerült a telenoros 3G problámát megoldanod?
Az eredeti leírásomból kimaradt, hogy kikapcsolt wifi-vel megfelelő jelerősségű 3G mellett sikerült, mert a telefonnak be kellett jelentkeznie. Én azóta is így használom a telefont, hogy engedélyezem a telenoros 3G-t, és nem tapasztaltam semmi rendellenességet a hívásoknál.
Nekem concorde telefonom van és tegnap betévedtem a kínai szervíz menübe, ahol valószínűleg ellenőrizni, illetve kalibrálni lehet a készüléket és a sok kínai macskakaparás között az alábbi érdekes bejegyzést találtam, ami esetleg érdekes lehet a számotokra: cxq_v3_inew_v1.0.8.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S25 Ultra 12/512GB Titanium Grey
- Karcmentes Fóliás Apple iPhone 16 Pro 128GB White Titanium ! 3Hó Jótállás
- Karcmenetes Független Apple iPhone 16 128GB PiNK ! ! 3 Hó Jótállás
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Deep Blue ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB SiLVER ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Asus Vivobook 15 FHD OLED Ryzen5 7520U 4.3Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 610M Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Ulefone RugKing
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest