Hirdetés
- iPhone topik
- Nem lesz idén iPhone 18
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
hetven9
üzenetére
Ez eléggé soktényezős. 1. Mennyi megrendelés jön össze. 2. Hány részletben tudják küldeni, és milyen időközökkel. 3. Kinek melyik részből tudok küldeni (utalások sorrendje alapján). Szóval nem akarok tippelgetni, úgyhogy azt mondom, hogy kb 3 hét. Most a legutóbbi rendeléssel kicsit csúsztak is, úgyhogy most megvolt a 3 hét.
(#2544) Z.m.Z: Látom, hogy volt ebből a hozzászólásodból némi vita, ami nem véletlen. Meggyőződéssel írtál le hülyeséget.
Bár 3/4 évvel ezelőtt még azt mondtam volna, hogy igazad van. Viszont idén 30 csomagomból 3-at nem állítottak meg a vámon, és az arány kb mindenkinél ilyen. Szóval lehet hazardírozni a rendelésekkel, vagy lehet biztosra menni. Így emiatt jó dolog a közös rendelés, mert nincs benne rizikó, és nem kell az 5-10 % mázlifaktorra játszani. Jah, mobiltelefonra nincs vám, csak áfa. Így a számolásodat nem is értettem. A tmallbox nem csak a szállításért fizettet, hanem a 4% paypal díjat is Rád tolja rendeléskor, szóval már annyira nem fogsz jól kijönni a végén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bár 3/4 évvel ezelőtt még azt mondtam volna, hogy igazad van. Viszont idén 30 csomagomból 3-at nem állítottak meg a vámon, és az arány kb mindenkinél ilyen. Szóval lehet hazardírozni a rendelésekkel, vagy lehet biztosra menni. Így emiatt jó dolog a közös rendelés, mert nincs benne rizikó, és nem kell az 5-10 % mázlifaktorra játszani. Jah, mobiltelefonra nincs vám, csak áfa. Így a számolásodat nem is értettem. A tmallbox nem csak a szállításért fizettet, hanem a 4% paypal díjat is Rád tolja rendeléskor, szóval már annyira nem fogsz jól kijönni a végén.