Hirdetés
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
hetven9
üzenetére
Ez eléggé soktényezős. 1. Mennyi megrendelés jön össze. 2. Hány részletben tudják küldeni, és milyen időközökkel. 3. Kinek melyik részből tudok küldeni (utalások sorrendje alapján). Szóval nem akarok tippelgetni, úgyhogy azt mondom, hogy kb 3 hét. Most a legutóbbi rendeléssel kicsit csúsztak is, úgyhogy most megvolt a 3 hét.
(#2544) Z.m.Z: Látom, hogy volt ebből a hozzászólásodból némi vita, ami nem véletlen. Meggyőződéssel írtál le hülyeséget.
Bár 3/4 évvel ezelőtt még azt mondtam volna, hogy igazad van. Viszont idén 30 csomagomból 3-at nem állítottak meg a vámon, és az arány kb mindenkinél ilyen. Szóval lehet hazardírozni a rendelésekkel, vagy lehet biztosra menni. Így emiatt jó dolog a közös rendelés, mert nincs benne rizikó, és nem kell az 5-10 % mázlifaktorra játszani. Jah, mobiltelefonra nincs vám, csak áfa. Így a számolásodat nem is értettem. A tmallbox nem csak a szállításért fizettet, hanem a 4% paypal díjat is Rád tolja rendeléskor, szóval már annyira nem fogsz jól kijönni a végén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Witcher topik
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- Milyen NAS-t vegyek?
- XPEnology
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Bár 3/4 évvel ezelőtt még azt mondtam volna, hogy igazad van. Viszont idén 30 csomagomból 3-at nem állítottak meg a vámon, és az arány kb mindenkinél ilyen. Szóval lehet hazardírozni a rendelésekkel, vagy lehet biztosra menni. Így emiatt jó dolog a közös rendelés, mert nincs benne rizikó, és nem kell az 5-10 % mázlifaktorra játszani. Jah, mobiltelefonra nincs vám, csak áfa. Így a számolásodat nem is értettem. A tmallbox nem csak a szállításért fizettet, hanem a 4% paypal díjat is Rád tolja rendeléskor, szóval már annyira nem fogsz jól kijönni a végén.