- A Motorolának is a Bose hangol
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soundman1
senior tag
Én a Mybackup Pro -t használom (kinek mi vált be), ezzel szoktam visszarakni a programokat (apk) és azok beállításait (data) pl. romcsere után, de már telóváltásnál is ezt használtam. Az adatok mentéséhez és visszatöltéséhez a Root verzió is jó, az free.
Az személyes adatokat is le lehet menteni, de nem ajánlott visszarakni, mert ha a google fiókból visszatöltöd a névjegyet, naptár, mailt, kezdheted elölről, mert duplikálni fogja az adatokat. Jártam úgy, hogy utána szinkronizáltam és törölhettem PC-n a naptárbejegyzéseim, mert oda visszatöltötte a duplikátumokat is. Egyébként a személyes adatok között az android beállításokat is le lehet menteni, de romfrissítés esetén nem ajánlott azt visszatölteni, mert csak bugokat fog okozni.Egyébként én sem értem, hogy ha Playen levő korábban használt progikat letöltöm újra, miért nincsenek lementve a data-k is, és akkor az apk-val együtt a telepítés során meglenne a konfigurálás is. A Drive-omban elférne az a pár MB-nyi méret.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- LENOVO ThinkPad T470,14",FHD,i5-7200U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11, ÚJ akkumulátor, LTE KÁRTYA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4407, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest