- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- A belépőszintre érkezett a Xiaomi Redmi A7 Pro
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
soundman1
senior tag
Én a Mybackup Pro -t használom (kinek mi vált be), ezzel szoktam visszarakni a programokat (apk) és azok beállításait (data) pl. romcsere után, de már telóváltásnál is ezt használtam. Az adatok mentéséhez és visszatöltéséhez a Root verzió is jó, az free.
Az személyes adatokat is le lehet menteni, de nem ajánlott visszarakni, mert ha a google fiókból visszatöltöd a névjegyet, naptár, mailt, kezdheted elölről, mert duplikálni fogja az adatokat. Jártam úgy, hogy utána szinkronizáltam és törölhettem PC-n a naptárbejegyzéseim, mert oda visszatöltötte a duplikátumokat is. Egyébként a személyes adatok között az android beállításokat is le lehet menteni, de romfrissítés esetén nem ajánlott azt visszatölteni, mert csak bugokat fog okozni.Egyébként én sem értem, hogy ha Playen levő korábban használt progikat letöltöm újra, miért nincsenek lementve a data-k is, és akkor az apk-val együtt a telepítés során meglenne a konfigurálás is. A Drive-omban elférne az a pár MB-nyi méret.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 mini, 128 GB, fehér, aksi 87%
- iPhone 12 PRO 128 GB Kártyafüggetlen
- Samsung S22+ 256GB Phantom Black - Karcmentes, megkímélt állapotban!
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- LG 27G640A-B - 27" IPS / QHD 2K / 300Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- AKCIÓ! Asus B150M i5 7400 8GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
- 27% - LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK!
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest