Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
soundman1
senior tag
Én a Mybackup Pro -t használom (kinek mi vált be), ezzel szoktam visszarakni a programokat (apk) és azok beállításait (data) pl. romcsere után, de már telóváltásnál is ezt használtam. Az adatok mentéséhez és visszatöltéséhez a Root verzió is jó, az free.
Az személyes adatokat is le lehet menteni, de nem ajánlott visszarakni, mert ha a google fiókból visszatöltöd a névjegyet, naptár, mailt, kezdheted elölről, mert duplikálni fogja az adatokat. Jártam úgy, hogy utána szinkronizáltam és törölhettem PC-n a naptárbejegyzéseim, mert oda visszatöltötte a duplikátumokat is. Egyébként a személyes adatok között az android beállításokat is le lehet menteni, de romfrissítés esetén nem ajánlott azt visszatölteni, mert csak bugokat fog okozni.Egyébként én sem értem, hogy ha Playen levő korábban használt progikat letöltöm újra, miért nincsenek lementve a data-k is, és akkor az apk-val együtt a telepítés során meglenne a konfigurálás is. A Drive-omban elférne az a pár MB-nyi méret.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Gyúrósok ide!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4440, 100% Akksi
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest