Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisspista
senior tag
Többé kevésbé sikerült beállítanom a megfelelő értékű, felhasználói nagyítást. Automatikus madártávlatot kikapcsoltam, mert engem idegesít, hogyha indulás előtt szeretnék valamit nézni a vezető képernyőn: rábökök, majd a térképet odébb húzom, akkor nem engedi a műveletet, egyszerűen visszaugrik a képernyő, s nem reagál pl. a zoom-ra sem!
Manuális beállítással, az alábbiak tapasztalhatóak:
Ez még mindig nem a végleges verzióm, még finomítok picit rajta, mert ha megyek Horvátországba, akkor keveset mutat a szép domborzatból, holott ezt a célt szolgálja a DEM fájl!
Viszont ami ennél is jobban idegesít: ma megint előjött az a probléma, amiről már korábban írtam: Primo 1.2, beállítok egy célállomást, s megakad a szoftver amódon, hogy se kilépni nem tudok belőle (nem dobja fel a "Biztosan kilép a ... szöveget", így ennek függvényében nem lehetséges), illetve az eddigi cél állomást sem tudom semmilyen módszerrel törölni! Save mappát is kiirtottam, de ennek ellenére még mindig valahol tárolja ezt az infót.
Ma már nem, de holnap nekiesek és megpróbálom felfedni, mitől lehet ez a hibajelenség!
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest