- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiga68
őstag
válasz
istvan20806 #19567 üzenetére
Ha van megfelelő tts fájlod akkor Google felolvasómotorral is működhet.A többit pedig megírták...
-
gerner1
nagyúr
válasz
istvan20806 #19569 üzenetére
TTS hangmotort kell telepíteni a készülékre (külön). Ez független az iGO -tól. iGO felhasználók, többnyire a VocalizerEx -t (régebben Nuance volt a neve .. ) kedvelik, mert android v4.4 -ig ennek a kiejtése a legjobb.
Telepítés után, a Beállítások -ban meg kell keresni a szövegfelolvasó -t, és ott ki kell választani a Vocalizer hangmotort, majd a fogaskerék, és esetleg finombeállításokat elvégezni. Amikor minden rendben, akkor a példa meghalgatása -t választva, jól hallhatóan felolvas számokat. Amíg ezt nem hallani, addig valami nem jó. Ezek után, az iGO -ban a TTS hangot kiválasztva, már működni fog.
Letöltés, stb, nem segíthetünk, mert az ütközik a warez szabályokba, de ott van google ... - találsz lehetőséget . -
gerner1
nagyúr
válasz
istvan20806 #19567 üzenetére
Tmc csak online eléréssel működik. TTS -hez, kell tts hangmotor, pl. VocalizerEx (Nuance), és utána már használható lesz az iGO -ban is ...
-
istvan20806
csendes tag
sziasztok szeretnek erdeklodni androidos wayteq 995 on hogytudnam megszolaltatnia tts hngot rajta van a primon de ha bealitom vagy leall vagy nem valt oda es a tmct tudnam e hasznalni rajta a valaszokat elore is koszonom Tisztelettel Istvan.
-
-
Totta92
tag
válasz
balazs1011 #19561 üzenetére
Huawei T1 8" Android KitKat van rajta.
(#19562) Kipróbálom!
-
Totta92
tag
Sziasztok!
Android tableten használok iGO Primot. A bajom az, hogy minden beállítást megjegyez amit megcsinálok, kivéve azt, hogy a térképen milyen hasznos helyeket jelenítsen meg.
Beállítom a kamionos pihenőket, a megfelelő benzinkutakat, a saját "kedvenc" helyeimet ezek a fontosak számomra. Kilépek, majd vissza kapcsolom, és elfelejti.
-
zsiga68
őstag
válasz
frankdelgado #19558 üzenetére
Szia.
Ez nem megoldható. -
frankdelgado
őstag
Hello!
Igo Szülinapp van telepítve a Lenovo p70 emre, ahhoz tudok valahonnan plusz hangokat beszerezni (fekete pákó, meg ilyenek) ? Hogyan kell ezeket felrakni?
-
juhlaci
tag
válasz
steffe8101 #19555 üzenetére
Az érintőképernyőt ha nézed tele van különféle ikonokkal. Lapozz, a következő oldalra mint az okostelefonnál biztos kell lenni rajta
-
juhlaci
tag
válasz
steffe8101 #19552 üzenetére
Te a GPS gombra nyomsz nem a NAVI beállítás gombra. Keresd a NAVI ikontahol a belső memória és az SD kártyát tudod választani
-
-
juhlaci
tag
válasz
steffe8101 #19549 üzenetére
Véleményem szerint, akkor először a A NAVI ikont meg kell nyitnod és ott kell választani az SD kártyát egészen a kék IGO kérdőjelig arra bökni és utána a mentés ikonnal tudod rögzíteni. Egyébként nem tudom, hogy miért kellenek neked az oroszok, norvég, finn, svéd? a számítógépen jobban elférnének
-
wihar123
aktív tag
válasz
steffe8101 #19549 üzenetére
Sziasztok!
A készülék eredeti kialakítását békén hagyva készítesz belőle, róla egy klónt a kártyára, RESET-el indítva a megszokott módon tudod indítani kezelni. -
steffe8101
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy navon 670es gps.Szeretném felrakni rá a teljes europa térképet,de csak sd kártyára fér fel...hogy tudom megoldani hogy onnan töltse be a térképfájlokat??
Esetleg megoldható az is hogy az egész navigációs progit az sd kártyáról töltse be??Köszönöm!
-
simos
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy hogy tudnék térképet (térképeket) frissíteni egy autós navigációban?
Tipus : Alpine ine-w970bt
Szoftver : Igo Primo2
Sajnos nagyon elavult már a térkép : 2012.Q4Előre is Köszönöm a segítséget!
-
Titio
csendes tag
Sziasztok van egy miop560 navi amit leszedett az apósom a polcról le kellene frissítenem az igo8 mert 2009 térkép rányomok a frissítésre és kiírja:error loading file:i18n/naviextras.hhtml
van esetleg másik frissítési módszer ami után működni fog ??előre is köszönöm a válaszokat boldog karit mindenkinek -
mateo321
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Navon gps-t a media marktban, de miután elindítom az igo primo-t csak domborzati térképet látok, utakat és egyebeket nem. Ha a névjegyben nézem a térképeket, a basemap kivételével mindegyik alá oda van írva, hogy "Nem aktív tartalom". Mi lehet a gond?
-
Jazz
veterán
Sziasztok,
az IGo szülinapp-ot nem tudom elindítani az új telefonon. Annak idején lementettem, most felmásoltam az új telefonra, feltelepítettem, de indítást követően a következő hibaüzenettel kilép: "Global cfg not found".
Köszi!
-
zeg74
aktív tag
Boldog karácsonyt mindenkinek!
-
brsdnl92
tag
Sziasztok!
Miért van, az, hogy az Igo Primo elfelejti a mentett beállításokat, és poi-kat? Minden készülék bekapcsoláskor be kell álítani pl. a járművet is. Köszi.
-
attiati
veterán
Majusban letoltottem a szulinapi akcio kereteben ingyen az IGO-t.
Most vettem uj telefont es ugyanazzal a gmail accounttal toltottem le a Play-bol, de nincsenek benne terkepek.
Most akkor sikerult atvinnem a licenszt es teljes erteku a programom?
Hogyan tudok hozza ingyen terkepeket tolteni?
-
ung.mario
tag
Sziasztok. Be tudná nekem linkelni valaki a székely (Isti) navigációs hangot? Előre is köszönöm!
-
wihar123
aktív tag
válasz
xigris #19516 üzenetére
Sziasztok!
"...gyári karival..." ez a tény arra késztet, hogy figyelmeztesselek,-sokat olvasni arról, hogy leformázták a gyári karit és többé már nem indult el a navi. Te légy figyelmesebb, eszedbe ne jusson ez a radikális beavatkozás! Olvasni olyat is, hogy a gyári frissítés során is meghibásodhat..., ezért jót teszel magadnak, ha készítesz egy Full Backup-ot az eredeti cuccról és archiválod.
-
xigris
őstag
Sziasztok! Van nálam egy navon n360 navi gyári karival s igo8 van rajta. Hogy tudnám megoldani a frissítést?
-
wihar123
aktív tag
-
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne felétek hogy valakinek nincsenek véletlenül 3d kamion skinjei? Nagyon hálás lennék
-
xigris
őstag
Sziasztok! Egy kamionos ismerősöm folyamatosan nyaggat valami industriallal,hogy jó lenne ha rajta lenne a francia térképen.
Egyáltalán mi az? Mit keressek vagy megoldható valahogy? -
papsoka
aktív tag
GjAk_v2.3_AriNe-5 skint használok. Hozzáértőtől kérdezném, hogy a trafipaxok, vasútak stb. jelzésénél a folyamatos pittyegés helyett csak egy pittyegést mi módon lehet beállítani? Cseréltem hangot, de csak ezzel müxik. Idegesítő, mert amíg pittyeg addig nem szól a zene, vagy rádió. A Dimkánál be lehet állítani, de itt nem találom a megoldást!
-
kismokesz
tag
hello magyar hangok kellenének az igo-z.
-
wihar123
aktív tag
válasz
drotifuti #2708 üzenetére
Szia!
Végigolvastam a navonos gyötrődésed és roppant mód sajnálom, hogy nem akadtál a megoldásra, pedig a gugli kapásból kipakolta...
Az egyik, hogy az N250_boot csomag tartalma SD-ről indítva a drivert is helyrehozza, természetesen ennek alapfeltétele, hogy a készülék minderre fogadóképes legyen.
A másik az egyszerűség jegyében SD-ről, egy script segítségével kell meghívni az exploret, ezt követően a WinCe szabadon munkálható. Lehet még egy TC (TotalCommander) -vel is okosítani a feladatot. Ennek is alapfeltétele, hogy a Windows mappa tartalmazza a hibátlan explorer fájlt.
Ha "csak" a TFAT cumót törölted, a fenti módszereknek működnie kell!Megjegyzés: az utolsó mondatod vége tartalmazza a helyes elgondolást.
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Dell Inspiron 15 laptop (15,6FHD/I5-G8/16GB/256SSD/Radeon520/Magyar/Win11)
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest