Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone 16 és 16 Pro: amiről az Apple nem beszélt
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
snowdog #16155 üzenetére
Értem én a működését, valószínűleg te nem értetted a kérdésemet, főleg ha rosszul kérdeztem. Egyéb tervezési lehetőségre kérdeztem rá, ami talán létezik, csak én nem ismerem. Ezért írtam pl., hogy köztes pont nélküli saját(alternatív) útvonal. Úgy tudnám elképzelni, hogy start, cél, x, y, utak érintésével. Perpill egyetlen lehetőségnek a huncutka által írt mentett útvonalat látom, csak én nem járok arra, akinek meg szánom, nem ismeri. Magától azt az alternatív útvonalat nem is javasolja, így nehéz megmondani, hogy én a másik irányba szeretnék menni. Azonkívül, ha valamiért letérek az útvonalról(baleset kikerülöm egy kisutcával, vagy más), a megadott bázis utcákat figyelembe vehetné újratervezéskor. Persze, ha lenne ilyen lehetőség. Nem megállni akarok egy-egy köztes címen, csak bizonyos utakat érinteni.
Példa, hátha ismerős a környék:
XVIII. Ker. Béke tér. Etele útra fő tervezési vonalak. Ki Vecsésre, rá a gyorsforgalmira, hungária, lágymányosi híd, vagy egyenesen befelé az üllőin ugyanoda. Ezzel szemben én a nagykőrösi felé mennék, át a mester utcán, a lágymányosiig. De én hiába ismerem az útvonalat, másnak nem tudom megadni, vagy nem tudom hogy kell, hogy ne legyenek közben "megállók", amikhez visszaterel, ha rossz irányba fordulna.
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Windows XP
- Xbox Series X|S
- Villanyszerelés
- Gitáros topic
- Microsoft Excel topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ BONTATLAN 2024 APPLE IMAC 24 Legújabb iMac 24 M4 Blue magyar billentyűzet gari Azonnal Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- EGLO 12246 - Új MR16 (GU5.3) LED 12V 3W 230 lm 2700 K átlátszó fényforrás (24 x 2 db)
- Xiaomi 14 Zöld 5G 12GB Ram/256GB Rom Használt, gyári független, patika állapotban, Gari:2027.10.31.
- Intel Core i7-12700K ELADÓ!
- Félkonfig Intel i5 4670 proci + CM hűtő, Asus CS-B üzleti alaplap!, 2x4GB +2x8GB DDR3 ram
- Fujitsu Futro S920 mini PC eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest