- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Megmutatta erejét a Honor 400 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
snowdog #16155 üzenetére
Értem én a működését, valószínűleg te nem értetted a kérdésemet, főleg ha rosszul kérdeztem. Egyéb tervezési lehetőségre kérdeztem rá, ami talán létezik, csak én nem ismerem. Ezért írtam pl., hogy köztes pont nélküli saját(alternatív) útvonal. Úgy tudnám elképzelni, hogy start, cél, x, y, utak érintésével. Perpill egyetlen lehetőségnek a huncutka által írt mentett útvonalat látom, csak én nem járok arra, akinek meg szánom, nem ismeri. Magától azt az alternatív útvonalat nem is javasolja, így nehéz megmondani, hogy én a másik irányba szeretnék menni. Azonkívül, ha valamiért letérek az útvonalról(baleset kikerülöm egy kisutcával, vagy más), a megadott bázis utcákat figyelembe vehetné újratervezéskor. Persze, ha lenne ilyen lehetőség. Nem megállni akarok egy-egy köztes címen, csak bizonyos utakat érinteni.
Példa, hátha ismerős a környék:
XVIII. Ker. Béke tér. Etele útra fő tervezési vonalak. Ki Vecsésre, rá a gyorsforgalmira, hungária, lágymányosi híd, vagy egyenesen befelé az üllőin ugyanoda. Ezzel szemben én a nagykőrösi felé mennék, át a mester utcán, a lágymányosiig. De én hiába ismerem az útvonalat, másnak nem tudom megadni, vagy nem tudom hogy kell, hogy ne legyenek közben "megállók", amikhez visszaterel, ha rossz irányba fordulna.
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Elden Ring
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PlayStation 5
- Aggódik az NVIDIA, mert egyre jobb AI terén a Huawei
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Eladó Konfig I7-6700 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD RTX2060 6GB!
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 TURBO OC 8GB GDDR6 videokártya (használt)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest