Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
Szeptember 20,-án elmentem a Citroen C4 Picasso bemutatójára, A bemutatótermekben nyílt napokat tartottak. Volt alkalmam vezetni egy ilyen "űrszerkezetet" [link] mit mondjak, hatalmas élmény volt.
De amiért ide írok az a navigációja. Szerintem egy Primo-nak megfelelő navi program fut a gyári 7"-olos kijelzőn. [link]
A leírás szerint a program fantázianeve: "eMyway navigációs rendszer". A szalonban azt az információt kaptam, hogy full EU Navteq térkép tartozik hozzá.Van valakinek részletesebb tapasztalata a beépített navi programmal kapcsolatban?
-
Judy075
tag
Sziasztok!
Nemrég töltöttem le egy igo primot a nexus 7- re, azonban telepités után az a hibaüzenet jön, hogy "Kérem helyezze be az SD kártyát a térképes tartalmakkal". A bajom az, hogy ebbe nem lehet ilyet rakni. Mi a megoldás?
Köszi
-
SutiAdi
tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne az iGO Androidos verziójával (az összes utóbbi fél évben kiadottal), hogy Jelly Bean alatt használom, és amikor nyomok egy Home gombot, és visszatérek a főképernyőre, az iGO ugyan fut tovább, viszont dobja a GPS jelet, így a kis karika is eltűnik a notification-ből. Viszont tisztán emlékszem, hogy használtam már olyan verziót, ami a háttérben is megtartotta a jelet, sőt hangos információt is adott a háttérben, hogy merre forduljak. Ez igencsak előnyös volt, ha bejött egy hívás navi közben. Nem tudja esetleg valaki, hogy melyik lehetett ez a verzió? Végigpróbáltam már egy csomót, de nincs szerencsém. Vagy esetleg valami módszert arra, hogy fusson a háttérben is? Netán valami sys.txt beállítás lehet?
Előre is köszönöm az infókat! -
Predator2
addikt
Helló
Egy Navigon Canada 310-es PNA-val kapcsolatban lenne pár kérdésem.
Szerintetek miért van az, hogy mikor a primo-ban rámegyek a kikapcsolás gombra akkor a pna normálisan ki is kapcsol de utána rögtön újra el is indul? Mit lehet vele kezdeni, hogy amikor kikapcsolom szoftveresen akkor úgy is maradjon?
Illetve amikor egy megformázott micro sd-t rakok a gépbe akkor nem hajlandó elindulni és sajnos nem tudom, hogy miért!?
Azt hol tudom megnézni magyarul, hogy a sys.txt-ben 1-1 beállítás mi is pontosan?
Köszönöm a válaszokat előre is.
-
boinghu
csendes tag
Sziasztok !
Primo 2.4 hez kérnék tanácsot. A "Menj több mint x kilómétert" mindig jóval több mint a mutatott érték.
Bármelyik magyar hang esetén ez van.
Ha van valakinek ötlete nagyon megköszönném mert egyébként minden OK a programmal.
Üdv mindenkinek! -
Immy
őstag
Sziasztok!
Leírnám a problémámat, hátha valaki tud segíteni!
Wayteq X850 GPS-en Primo 2.4 v9.6.13.267029 szoftver fut.
1. Beállítom az úti célt, akkor megtalálja a GPS jelet és tökéletesen működik. Ha megállok benzinkúton vagy akárhol és nyomom a kikapcsológombot, akkor olyan mintha kikapcsolná magát. Majd a következő bekapcsoláskor egy felső csíkban írja, hogy "A GPS vevő ki van kapcsolva". Mellette lehet kattintani a "GPS bekapcsolására" ki is írja, hogy újratervezés, de nem történik utána semmi, mert valójában nem kapcsolta vissza
Ezt az egészet, csak úgy lehet orvosolni, hogy a programból kilépek és újra elindítom...2. Ha leveszem a gyújtást a kocsiról, akkor kikapcsolja magát a GPS. Ezt lehet valahogy orvosolni?
Üdv:
Immy -
Misi61
tag
Sziasztok.Tudnátok segíteni hogy miért van az hogy a cím megadásakor a billentyűzetet takarja az ország,város,utca képernyő.Tehát két kép van egyszerre,csak ami épen kellene az van alul .Előre is köszönöm.(primo 2)
-
gógyi
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Navon 480-om Igo primoval és egy idő óta sehogyan sem találja a műholdakat, kb 20 perc után talál ugyan,de kb 30-40 métert téved. Így használhatatlan.
Lehet ezen segíteni? -
veréb
tag
sziasztok!
vettem egy x960 bt minden jó és minden szép de az istennek sem akarja jelezni és mondani a sebb. mérő kamerákat a menűben minden be van állítva az ikon kinn is van a képernyőn de ha rákat akkor azt irja ki hogy nem vagyok csatlakozva ha beakarok akkor jelszót és pinkodot kér
valaki? igo primo 2.4-es van fenn -
d.sanzii
csendes tag
hello, nem lehet letölteni a primo2.4 -es nanuka branding-et. hol találom meg ?
-
laszlohu
addikt
válasz
KamuMazsola
üzenetére
-
alfa20
senior tag
Sziasztok!
Van egy Asus Fonepad ME371-es tablet amin fent van a Primo, a tableten az erinto gombok video lejatszaskor eltunik, de a primo futasakor nem, igy az also reszen az adatoknak csak a fele latszik.
Erre van valami beallitas akar a sys.txt-ben akar androidban? -
Gaides
csendes tag
Sziasztok
Ezt a beállítást elő lehet varázsolni az 1.1-es primón?

-
knuckle
aktív tag
Sziasztok!
Xperia ZR-re próbálok iGO Primo-t varázsolni, de az istennek sem sikerül. Vagy nem támogatott felbontás, vagy pedig elindul a telepítő, és aztán kilép az indításnál...
Van valakinek valami ötlete?
Előre is köszönöm!
-
snowdog
veterán
-
eax1650
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget kérek itt, mert itt kimondható az izényóc nevű navigáció neve! Ő Galaxi S készülék belső tárhelyén van jelenleg, de szeretném áthelyezni a külső, 16GB-s SD kártyára, hogy jelentős helyet szabadíthassak fel! Hogyan kell csinálni? Tudom, hogy csak átmásolni kevés. Indítottam az iGO apk-t, látszólag települ, de az indításkor az alábbi üzenetet kapom: Hiányzó vagy hiányos mappa: /data/data/com.navigo.igo.javaclient/licence. Amúgy a belső kártyán hibátlanul működik, de szeretnék MO-val határos országokat is! Ezek már nem férnek el a belső kártyán.
-
OldMike
őstag
válasz
Tájfun
üzenetére
Sajnos az a helyzet, hogy éppen lennének ilyen fájlok, de a súgóban ezek a tartalmak inaktívak, piros színűek. Ami azt jelenti, hogy a licenc által nem támogatottak. Ezért vagyok gondban, mert azt hiszem, hogy így bármilyen további vásárláskor sem fogom ezeket megkapni.
-
gabor_01
őstag
válasz
berek21
üzenetére
Érdekes módon, néha egy-egy ikon megjelenik a kis kék gömbök sokaságában. Nem találtam eddig magyarázatot.
Nekem is az a bajom, hogy több ezer km-es úton jó lenne tudni a legközelebbi WC helyét
(Tudom figyelni kell a táblákat, de én egy adott pillanatban szeretném tudni...) -
berek21
őstag
válasz
snowdog
üzenetére
Pedig van értelme.
Mikor ez a munkád(vezetés)akkor jó dolog hogy tudod hogy kb. 1 vagy 2 óra mulva is van parkoló, ahol megállhatsz. Így tervezhetőbb az utazás.
gabor_01: Így van. Gyanítom hogy a madártávlat mód mókolásával(a nézet lejjebb engedésével)lehetne célt érni. -
berek21
őstag
Van arra valamilyen megoldás hogy a tervezett útvonalon látható legyen a poi képe madártávlat módban(benzinkút,parkoló)? Tehát nem a kicsi kék pötty, hanem az ikon. Sziasztok.
-
OldMike
őstag
Sziasztok!
Lehet, hogy béna vagyok, de semmi lehetőséget nem találtam arra, hogy a Naviextrasnak kérdést tegyek fel, ezért itt próbálkozom.
Van egy Prestigio Geovision7777 androidos GPS-em, telepített Primoval. Elvégeztem a 30 napos térképfrissítést, a navi és a program is működik, de...
nincsenek 3D-s épületek, figyelmeztető jelzések, pontszerű címek. Lehet-e ennek az oka valamiféle licenc megállapodás a Prestigio és az NNG között? A Prestigio-nak már írtam ez ügyben, de semmi válasz nincs.Azt szeretném megtudni valahogy, ha a jövőben a Naviextras-tól veszek új térképet (pl. mert több M0 szakaszt is átadtak mostanában), akkor azzal megkapnám-e a térképhez tartozó fenti adatokat is, vagy örökre be kell érnem a térképpel és a POI-kal?
Igazából a 3D kevésbé lenne fontos, a másik kettő tartalma érdekelne, bár még nem láttam, hogy mi is az.Köszönöm
-
fil
őstag
válasz
snowdog
üzenetére
"Maradva az autós példánál, ha a kocsi max. 5 személyre van vizsgáztatva, még akkor sem utazhat benne tíz személy, ha egyébként beleférnének."
A példa kissé sántít ,mert ezt nem az autó gyártója, vagy kereskedője köti ki ,hanem a hatóságok. Az én példám a fordítottja volt ,tehát az autó gyártója köti ki ,hogy ha nem fizetsz felárat az 5 személyes autóra ,akkor csak egyedül ülhetsz bele.
Értem én a te érvelésedet ,de ezt én nem tudom elfogadni mint normális állapotot.
Sajnos ez a hozzáállás vezetett oda ,hogy manapság valaki szabadalmaztathatja pl. a téglatestet.
Az emberiség nagy szerencséje az ,hogy annak idején a kereket nem szabadalmaztatta a feltalálója... Kitudja hol tartanánk...
Az én megközelítésem az ,hogy ha veszek egy eszközt (hw) ,akkor jogom van azt úgy használni ,hogy minden képességét kihasználhassam. Tehát ,ha az egy navi ,akkor futtathassak rajta minden sw-t amire az alkalmas és legálisan a birtokomban van. És ha veszek egy térképet ,akkor azt - mivel legálisan megszereztem a használati jogát - használhassam bármely arra alkalmas eszközömön.
Szerintem ne offoljuk szét a topikot. Ha ezt tovább is meg akarod vitatni ,akkor privátban ,vagy más erre való fórumon. -
hematomaI
tag
-
snowdog
veterán
Nem jó a megközelítésed. Maradva az autós példánál, ha a kocsi max. 5 személyre van vizsgáztatva, még akkor sem utazhat benne tíz személy, ha egyébként beleférnének. A program license olyan, mint a kocsinál a forgalmi engedély. Le vannak benne írva a korlátok. Ha egy programot úgy árulnak, hogy az csak a hozzá adott térképpel használható, akkor azt nyilván nem használhatod egy általad szabadon kiválasztott egyéb térképpel. Remélem sikerült rávilágítanom a lényegre.

-
fil
őstag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Szerencse ,hogy pl. az autógyártók erre még nem jöttek rá

Vásárláskor be kellene jelenteni ,hogy 1,2,3,4 vagy 5 személy fog benne utazni és kik azok. Ettől függene az ár. Aztán ,ha más személy ül bele akkor az súlyos jogsértés lenne és büntetést vonna maga után.
-
hematomaI
tag
Miért van az hogy a meglévő buildinget vagyis a bennelévő dolgokat kicserélem frissebre,majd újrainditom a készüléket és nem történik semmi. A pc-én mutatja hogy lecseréltem de a PNA-án meg azt mutatja hogy a régi megmaradt.

Mitöl van ez.
-
mapmap
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok segiteni, hogy galaxy S4 minire van e működő iGo? Eddig kettőt próbálta, de sajna indulásnál mind a kettő kifagyott.
Köszi! -
laszlohu
addikt
Ahogy az illik, minden nap új verziójú török primo.
Szeptember 3.
1. verzió
Szeptember 4.
2. verzió
Szeptember 5.
3. verzió
úgy látom, rendesen fejlesztik -
fil
őstag
válasz
gipsztigris
üzenetére
"A licence nem korlátozza a nyelvi fájlok használatát."
...és a térképek használatát? Azaz ,ha veszek egy iGo-hoz való térképet a naviextras-on ,akkor azt jogom van használni... -
hematomaI
tag
A Basemap fájlt kilehet hagyni ha ezenkivül minden meg van a mappában.? Vagy még ez egy plussz.
-
fil
őstag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Én írtam is nekik ,hogy a törökön kívül milyen más nyelveket tartalmaz.
-
Kolty
aktív tag
Sziasztok igot telepítenék.
Nagyon süsü vagyok hozzáAndroid] iGO Primo v9.6.22.297071
Segíthetnétek egy keveset.
Hogyan tudok felbontást módosítani?iGO gyökerébe hol keressem amit cserélnem felülírnom kell?
Van kettő fájl ami a felbontásra utalhat: data.zip branding.zip
Viszont a kiegészítő mappában amiből az igo gyökerébe tenném a jót, nincs ilyen zip.
Vagy a kiegészítő mappában található sys szövegdokomentum tartalmát kell átmásolnom az igo mappában található sys 1 tartalmába, azt lecserélve. Ám akkor mi lesz a másik 3 fájlal ami a kieg mappába még van?
http://kepfeltoltes.hu/130904/igo_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
snowdog
veterán
válasz
gipsztigris
üzenetére
LG P880 felbontás: 1280x720 (letölthető)
IAYU G2S felbontás: 960x540 (letölthető)Még olyan tulaj nem jelezte vissza hogy letudná tölteni, akinek a gépének a felbontása: 800x480. Talán ez lesz a kulcsszó.
Samsung Galaxy S Advance felbontás: 800x480 (nem letölthető)
HTC Desire X felbontás: 800x480 (nem letölthető) -
snowdog
veterán
JIAYU G2S MTK6577T Dual Core 1.2GHz 4.0 Inch QHD IPS Screen 960*540px Android 4.1 1G RAM
CPU: MTK6577T (Cortex A9) 1GMHz
GPU: Power SGX531
4GB ROM+1GB RAMA géped erőforrása kb. akkora, mint a gépemé, tehát nem az a gond. Talán felbontási probléma lehet. A gépem felbontása 800x480.
-
snowdog
veterán
Követelmény: Android 1.6 és újabb
A gépemen 4.1.2 verzió van, és mit ír a Google Play: "Ez az alkalmazás nem kompatibilis az eszközével."
Akkor ez most hogy is van?

u.i Esetleg a nyelvi különbség lehet az oka. Gondolom a gépem nem tudná megjeleníteni a török karaktereket.
-
-
ANDROID???
addikt
válasz
vavakika
üzenetére
Az a gond, hogy bazira nem akar frissíteni, a Mio adott rá 2 frissítést ingyen, de ezek persze valamiért nem mennek fel rá, amikor rákérdeztem szervizben mondtak olyan összeget amennyiért lehet venni új navit.
Ilyenkor mi a frászt csináljak?
Tudom tegyem rá a papírokra nehezéknek... -
snowdog
veterán
válasz
ANDROID???
üzenetére
A választ ott olvashatod a jobb felső sarokban: "Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!"
-
vavakika
csendes tag
válasz
ANDROID???
üzenetére
Nem kell ennyire idegeskedni. A válasz te magad is tudhatod. Itt csak tiszta forrásból.
http://eu.mio.com/hu_hu/terkepfrissitesek.htm -
tomiii007
senior tag
Sziasztok!
Igo Primom van v9 és az a bajom, hogy szinte nem talál jelet, ha talál is akkor kb nagy nehezen 15 min után.... de viszont ha bekapcsolom a mobilnetet akkor egyből talál jelet...
valaki tudna ebbe segíteni, hogy ez miért van ?:S -
ANDROID???
addikt
Nem tudom melyik topicban van olyan aki tud és hajlandó is segíteni egy nyamvadt miora frissítést megoldani, mert egyszerűen nem kapok még választ sem, hogy igen nem... mindegy...

-
j.gabi
csendes tag
válasz
j.gabi
üzenetére
nekem is van egy sencor scd 9104gps fejegységem amiben elég régi a térkép szoftver.valaki tudna segiteni hogy mit lehetne rátenni.gyárilag ugy irják hogy van egy kod amivel regisztrálni kell a sencor oldalára és onan töltheted le.megtettem de nem frissitik ehez a térképet.másét meg nem mertem rátenni.köszi elöre is
-
j.gabi
csendes tag
válasz
denver6772
üzenetére
sziasztok segitene valaki privibe?
-
bzoly
aktív tag
Sziasztok,
Segítségeteket szeretném kérni.
Mi van akkor ha egy országhoz több poi is van? Látja mindegyiket?
Hogyan kezeli pontosan a Primo a poikat?Köszi, Zoli
-
-
Mcfery
tag
Hi!
NQ vs TM
NQ ismeri Egerben a Dr Kapor Elemér és a Dr Bakó Ferenc utcákat.( ( TM viszont nem)
TM ismeri Eger meletti Andornaktályán a Vizimalom, Malomkert, Kastélykert utcákat (Viszonylag új utcák)
(NQ viszont nem)
Horvátországban OMIS tengerparti település egyik fő utcáját: ( put Skalica ), a TM ismeri, NQ nem.
Céges autóinkon NQ térképek vannak, Néha elő kellett vennem a telómat(TM térképes), hogy odataláljunk.
Itthon TM ! -
Barangoló
csendes tag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Állításod tanúsíthatom.
A Fejér megyei Mányon a Navteq ismeri a Fixi dűlőt, de a TopMap nem.
Persze ezt nem a TopMap lefikázására szántam, de én profilváltót használok,
és gyakran tesztelgetem az adott címeket. Itthon szuper a TopMap, külföldön pedig a navteq, és ez azt hiszem nem is lehet kérdés. -
ANDROID???
addikt
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni, Mio Moov 330 frissítésében?
Üdv. -
sNORh
addikt
válasz
gipsztigris
üzenetére
vágom, nem külföldezek, de most kicsit kiakadtam, és halottam már hogy az jobb belföldre, csak még nem próbáltam. Na akkor röppen fel
köszi -
gipsztigris
addikt
Ezerszer és ezerszer mondtuk el, hogy a Navteq hazánkban sajnos rengeteg földutat aszfaltozott útnak minősített és ezért sokszor nagyon kellemetlen meglepetést tud okozni. Ez egyértelműen térképhiba! Belföldön egyértelmű a TopMap előnye, vájtfülűek esetleg egy térképcserélő alkalmazással mindkét térképet használhatják.....persze nem egy időben.

A Navteq viszont több zergeb@szta dűlőt ismer mint a TM. Például a Pest-Megyei Csemői dűlőkben (ami hazánk legnagyobb kiterjedésű külterületi dűlő és tanyavilága) sokkal több dűlőt ismer mint a TM. -
sNORh
addikt
Kicsit most berágtam a Navteq-re, az utóbbi hónapokban többször is földútra vitt, pipa nincs pedig a földúton..

Tapasztalat valakinek, belföldön tényleg jobb a Topmap? -
Kolty
aktív tag
Sziasztok.
Érdeklődnék tőletek hogy tudnátok-e ajánlani lehetőleg komplett igo navigáció programot Android OS 4.1. (Jelly Bean),re, ami működik offline is, viszonylag friss térképpel.
Meg persze ingyenes.Először próbáltam ezt:
v9.6.7.235654 (Teljes Európa)
Nem volt beszédhang.
Gondoltam letöltöm ezt dupla méret:
iGO Primo v9.6.22.297071
Gondoltam talán beszél, de el se indult.
Utánaolvastam van olyan hogy kell még melléje beszélő program de az meg nem magyar nem sikerült eligazodni

Remélem tudtok segíteni.
Köszönöm.
-
berek21
őstag
Esetleg azt tudja valaki hogy a Gj ak 1.4-es skin 3in1 jobb oldali gombján, megjelenő számok szinét hol lehetne módositani? Nagyon zavaró a zöld térképszinen a zöld szám. Konkrétan láhatatlan. Csao.
-
laszlohu
addikt
válasz
gipsztigris
üzenetére
Ezt én is tudom, de úgy szeretném, ahogy az általam linkelt képen van.
-
berek21
őstag
Egy kis segítség kellene. Tudja valaki hogy miért omlik össze a primo németországban? Csak ott! Egyéb országokban jól működik. Droidos a cucc. Jöhet priviben is. Sziasztok.
-
junkhead
aktív tag
válasz
Attila_1976
üzenetére
Köszönöm, kipróbálom.
-
laszlohu
addikt
Nekem egy ilyen újítás kéne az összes Primoba,
különös tekintettel a Win CE - re íródottakra :Lane assist pro 3D
végülis jelzi, hogy az adott úton belül melyik sávban kell továbbhaladni 3D -ben.
-
Attila_1976
csendes tag
válasz
junkhead
üzenetére
Megoldás lehet ha a sys.txt-ben az "os volume" sor elé egy pontos vesszőt teszünk. Ezután bekapcsoláskor az utoljára beállított hangerőt fogjuk kapni.
[sound]
;os_volume="255"- vagy ha a 255-öt átírjuk pl. 100-ra (pontos vessző nélkül), minden bekapcsoláskor kellemes halk hangú lesz a gépünk.
-
junkhead
aktív tag
Illetve hangbeállítással van gondom:
A primo elfelejti az utoljára beállított hangerőt, hogyan lehet azt megcsinálni, hogy úgy maradjon bekapcsoláskor a hangerő, ahogy utoljára használtam?
Gondolom sys.txt-ben kell, de mit és hogy?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Kuponkunyeráló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Facebook és Messenger
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Le Mans Ultimate
- Telekom mobilszolgáltatások
- Filmvilág
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- Csak 1 db! 27% Áfás, Új Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen. 12-15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezt az egészet, csak úgy lehet orvosolni, hogy a programból kilépek és újra elindítom...
Lehet ezen segíteni?

DM43