Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
g.gergo
üzenetére
a lista, amit linkeltél csak azokat tartalmazza, amiken firmware-t kell frissíteni, ha jól értem. szóval ez nem a teljes.
ahogy korábban olvastam az IDLE_IMMEDIATE támogatása már valószínűvé teszi a kompatibilitást, ha ilyen nincs az adott vinyó gyári specben, akkor esetleg fw update, egyébként felejtős. legalábbis én így értem.
az APS nem tudja, hogy SSD. nekem legalábbis arra is ráver, ha rázva van.
linuxban a hdapsd-t elméletileg lehet korlátozni lemerzre (sda, sdb...), de nálam 10.04 ubuntun nem működött a dolog, mindig parkoltatott mindent.
#10551: én van amikor naponta többször is cserélem az ssd-t a trim hiánya miatt. egyébként múltkor volt nagyon részletes elemzés, a trimnek is van fekete levese. ha nagyon teli a vinyó akkor ölöd trimmel is meg anélkül is.
-
dbius
veterán
válasz
g.gergo
üzenetére
Es ezekre biztos felmegy a lenovo firmware?
"Note: This firmware update utility may not update a drive without a Lenvo part
number(P/N), even its model is identical to a drive in the supported drive
list.
The drives with Lenovo part numbers include firmwares designed for using
with the ThinkPad system.
"Szerk: Vagy Lenovo firmware nélkül is megy az APS ezekkel a driveokkal?
Szerk2: Én még ennyit találtam: [link] Az oldal alján lévő táblázat az érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8265U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i7-8565U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Dell Vostro 5468 - i3-6006U I 8GB I 128SSD I 14" HD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest