- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Speeedfire
félisten
szerintem jó cikk volt, tömör lényegre törő és minden hasznos infó benne volt, mely jó kiindulási alapként szolgált
mostmár tényleg nagyon sok voks érkezett a 6910p mellé, ár/érték arányban azt hiszem ez a legjobb választás és mások szerint is
tény h nem olyan rossz a 2-3 óra, de közel sincs az 5-6 órához
"Igaz, valószínűleg 1 GB RAM-mal, Intel VGA-val, 80-120 GB körüli vinyóval és DVD-ROM-mal vagy combo drive-val felszerelt lesz." ez a része nem annyira zavaró, mert nem játékra kell, nemis 3dsmaxraDottore: hát akkor nem értem miért TP, ezzel csak "átverik" az embereket, amit nem tolerálok
-
Speeedfire
félisten
az első kiszemelt áldozat egy t42-es volt amire sokan írták h megadja magát a gpu tokozás és alaplapcsere kell
a t43-nál már nincs ilyen gond
aztán elkezdtem számolgatni 60k a noti 512 rammal +5k h 1 giga legyen benne +egy új akksi ami nem 1-2 órát bír az 30k már 95k-nál vagyok és ez egy 4-5 éves konstrukció
akkor olvastam spyduck cikkét és elkezdtem nézegetni a renew notikat
amik már korszerűbbek nem 6 hónap gari van rá és kifogástalan állapotban van ekkor néztem a 6510b-t ami 105k és csak 10-zel több mint a t43 ennél nem sokkal több a 6910p ami már anyaghasználatban kicsit durvább, jobb és megbízhatóbb is
elég sokan dicsérik
sajna szerintem a t60-as modellek ezek alapján nem éri meg megvenni 160-180 körül talán jó akksival és némi garival viszont ez az sl500 sem rossz mégiscsak thinkpad igaz nem t széria de akkor is
tudom kicsit bonyolult vagyok de ha már ennyi pénzt el akarok költeni akkor minden oldalról körül járom a témát nem szeretek "rossz minőségű" cuccokat venni
viszont így h teis és Napfénysüti is a 6910p-re voksoltok, szerintem az lesz a nyerőinnen indult az egész noti ügyem
mellesleg a kiindulási alap a te cikked volt, amiért hatalmas nagy respect és elismerés -
TOZ
addikt
Ha mar kikutattuk a temat Timmel...
Szoval az X40/41-ben mini-ATA-nak is becezett HDD csatolas van (44 darab ferfi PIN).
Az R100-ban pedig micro-ATA a csatolo (50 db nőnemű PIN )A kerdesre a valasz az, hogy NEM, mert eltero a ket gep HDD csatolasa.
-
Napfénysüti
nagyúr
Rossz az aki rosszra gondol
Amúgy úgy értettem hogy hála égnek a gyengébbik nemnél is van olyan aki nem a csicsás külsőre izgul hanem értékeli a belsőt is (na ez megint szép kétértelmű lett
).
Mellesleg a TP-k szerintem a maguk módján szépek. Olyan letisztultak funkcionálisak a külső jegyeik is.
-
-
evone
őstag
Nem csak én panaszkodok ugyanarra a hibára. Ha neked lenne ilyen, akkor te is csak ilyen fejet tudnál berakni. Azt hittem ez a topic azért van hogy megosszuk egymással a tapasztalatinkat, nem hiszem hogy sokat tévedtem.
Ezenkivul ugyanis semmi bajom a gepemmel, viszont emiatt pont nem érzem ugyhogy megérte a 300 ezer forintot. Nagyon olcso erzetet kelt, elhiszem hogy nalad fasza a T41. Jo neked, irigykedek is, de sajnos en eddig nem mindenben azt kaptam amit vártam, és amit reklamoz a lenovo.
-
atesss
addikt
A most is kapható procik közül kérdeztem.
Az biztos, hogy jobban melegedne (elvileg 25W helyett 45W TDP), de ez remélhetőleg nem lenne gond az X200 hűtésének.
Az mondjuk kérdés, hogy annak a foglalata ugyanilyen-e. (ezt az előbbi linken a Penrny prociknál elvileg meg lehet nézni, mindjárt meg is nézem)
Pl az lehet a kérdés, hogy az X200 Biosa támogatja-e a négymagosat. -
Djroberto
tag
Az udvariasságot szerintem nem nekem kellene elemezned,nem én förmedtem rá a másikra bunkón,illetve Emese dumával.
Többet nem írok be ide,nehogy meg zavarjon titeket.
Holnapi nap folyamán behirdetem majd hardveraprón,akik éppen csak ezt nézik,és lemaradnak vásárlásról,miután fél áron adom a termékeket,azoktól elnézést kérnék,hogy nem tudtam meg spórolni nekik kb 12-13000ft-ot,vagy még többet.
Köszönhetően 1-2 embernek.köszönöm
-
janez
aktív tag
"Elvileg lehet, bár nem tudom, hogy a faceplate-n rajta van amúgy a bluetooth-ikon - igaz, ez csak esztétikai probléma.
Ez kell neked: IBM Integrated Bluetooth IV with 56K Modem (BMDC-3). Nem tudom, mennyibe kerülhet, maga a beszerelés házilag is könnyen elvégezhető."Köszi a tippet, majd utánanézek és ha megéri, akkor veszek egyet bele.
Bluetooth ikon nincs a gépen, dehát nem is érdekes. A lényeg, hogy működjön és be- és kikapcsolható legyen az F5-el a wifivel együtt. Apropó, Linuxosok! Linux alól is lehet kezelni ezt a két dolgot az F5-el? A wifi-t kezeli, de együtt a kettőt is fogja? Amúgy minden működik, kivéve az access ibm gombot. Vagy ha belekerül a bluetooth, akkor az megkapja az F6 gombot? Hogy is van ez? Bocs ha dőreségeket kérdezek! -
paramedic
aktív tag
-
alma_fan
csendes tag
Szia!
Jól tudod. Nem lesz legális a termék ettől még. Minden gyárnak megvan a maga corporate Licence, amelyet adott gépekhez ad. Ennek az a jellemzője, hogy pl. a Lenovo, HP megvesz x 10000 Licencet a Microsoft-ól, és ezeket felhasználja a gépeihez. Innentől a matrica, tulajdonképpen csak "dísz". A másik része, hogy egy Ilyen telepítőkészlet teljesen milyen operációs rendszert tartalmaz, (XP, XP Prof, XP MediaCenter, Vista X) fel fog menni a gépedre minden probléma nélkül úgy, hogy nem kér semmilyen kódot. De ettől nem lesz legális. Akkor lehetne legközelebb a legálishoz, ha tudnál szerezni Lenovo-s Windows XP Home telepítőkészletet. Ez még a legjobb megoldás.
-
N.GÁBOR
aktív tag
http://hardverapro.hu/apro/lenovo_t60_2007-pbg/hsz_1-50.html
Ez volna az. Egyébként melyik T61-et nézted ki a sok közül?
De ha már 150-ig elmész árban, akkor onnan már csak egy kis lépés a quoadros- T61-ek klubbjaOnnan pedig csak egy lépcső a T400ak birodalma és így ellépegethetsz a W700-ig
-
N.GÁBOR
aktív tag
és a bolt ha jól gondolom, akkor a notebooksystem
Sajnos Marcy gépére már nincsen garancia, én is érdeklődtem iránta. Vagyis én azt a választ kaptam, hogy jelenleg csak egy darab van, gar nincs rá, de ő vállal egy hónapot. Bár azért kérdezz rá, lehet hogy azóta szerzett újakat, amik garisak. Ennek tükrében szerintem kisfurié lényegesen jobb választás. Fiatalabb másfél évvel magyar lokalizációs és csak 5 ezer a különbség.
-
N.GÁBOR
aktív tag
Üdv a klubban Tim 82
Szinte teljesen ugyanebben a dilemmában vagyok, csak az általam kinézett T60-ban sima xga kijelző van és "pusztán" x1300-mas ati, azonban van hozzá dokkoló.
Elég nehéz a döntés, bár én talán inkább a T60 fele hajlok. Egyrészt a kijelző képaránya miatt, másrészt pedig az elved( mindenből tudjon egy kicsit, és ez sokkal inkább illik a kiszemelt T60-ra mint a T61-re)
Ami nálam talán leginkább a T61-mellett szólhat, az az hogy az újabb konstrukció miatt talán halkabban teszi a dolgát. De a notebookcheck decibelben kifejezett értékei szerint ez annyira minimális eltérés, hogy ezt sem tudom indokként felhozni a T60 ellen.
Az egyetlen amit azonban igen, az a fentebb beszúrt elég kopott fedlap.
Ha ez nem lenne, akkor azt hiszem bátrabban mondanám hogy T60.Egyébként kisfuri gépét nézted ki, vagy Marcyét?
És mi lesz a sorsa a hőn szeretett T41p-nek? Eladod, vagy a családban marad?
Üdv
-
Integra
titán
-
Integra
titán
köszi!
gondolkodom, hogy egy plantronics bt headsetet beszerzek hozzá.
csak jó lenne némi tapasztalat előtte, mert elég vaskos áruk van és nem szívesen fürdenék be vele, hogy kiderül, mégsem működik vele -
Dr. Akula
félisten
Minek CF, van itt 1.8"/64GB/SLC SSD 35-ért.
-
N.GÁBOR
aktív tag
Köszönöm szépen a választ.
Azt elfelejtettem megkérdezni, hogy a kiszemelt gépben lévő 1,8 ghz-es T2400-as Core Duo miben tér el például egy azonos órajelen futó T7100-as Core 2 Duo-tól.
Lassabb lenne vmivel a régebbi felépítés miatt, vagy esetleg többet fogyaszt?
Előre is köszi a választ.
Üdv Gábor
-
fordfairlane
veterán
Mea Culpa, igazad volt, tényleg nincs h264 gyorsítás az X3100-ban, kevertem az asztali gépem 8600GT kártyájával. Mindenesetre a T7100 CPU elég erős ahhoz, hogy le tudjon játszani egy H264 / DTS kódolású, 1920*816 felbontású HDDVD rippet. Az egyik magon kb. 70% a másikon 35% körüli terhelést mutatott a feladatkezelő.
-
TOZ
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged