-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badi82
tag
válasz
piadex2 #1947 üzenetére
Van, akinek még úgy sem éled fel a notija alvó üzemmódból, hogy nem ejti le a gépet. Igaz, az nem IBM/Lenovo noti volt. Mi lehet a probléma? Vagy a sok alvás után már egyszer újra kellene indítanom?
Ötlet?
Szerintem ezt ki kellett volna próbálni, nem megkérdezni. Amúgy szerintem nem lett baja a notinak, hacsak a winyód nem kapott egy pofont....
Indítsd újra, ha úgy sem jó, akkor le kellene tesztelni a vinyót rendesen
Én a Hard Disk Sentinel-progit ajánlanám a chkdsk-helyett.
Pontosabban ezt -
-
Badi82
tag
-
Badi82
tag
-
Badi82
tag
sziasztok!
Az akksis kérdésemben esetleg tudnátok nekem segíteni? Nem régóta van meg a T60-am, és nem tudom, hogy ez normális viselkedés-e:
előre is
-
Badi82
tag
sziasztok!
Előre is bocs, ha marhaságot kérdezek, de van rá valamilyen mód, hogy a T60-om hűtőventillátorát vezéreljem? Úgy gondolom, mint a videókarimat rivatunerrel, van erre valamilyen program?
Lenne még egy kérdésem,
vettem kb. 1 hónapja egy új lenovo 9 cellás akksit, és kicsit furán írja ki a kapacitását.
Elméletileg a gyári értéke 84 mAh, ez feltöltésenként változik, hol 83, vagy 78, aztán megint 83. Nem értem, miért. Van, hogy az Everest 0% elhasználtságot ír ki, van, hogy 5%-ot. Eléggé zavar a dolog, van erre valami megoldás? Mire jó az a Battery Gauge Reset? Azzal jobb lesz az akksi?Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Magisk
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Ingatlanos topic!
- Autós topik
- További aktív témák...
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- LOQ 15AHP9 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged