- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
Donki Hóte #95506 üzenetére
Semmi baj nincs a szemeddel...ez a legújabb Windows update-tel került csak bele
-
Dhampir
félisten
válasz
Pedig nagyon hasznos a lámpácska, korábbi típusoknál is jól szuperál.
Más:
Szerintetek a legutóbbi idők ThinkPadjei között van olyan, amivel még érdemes foglalkozni és nem kerül "egymillióba"? -
fattyu
veterán
válasz
Donki Hóte #95504 üzenetére
csak pl a világítós klavinak olya lakkos csúszós idegesítő a felülete hogy ihaj. azonnal cseréltem amiben tudtam a mattabb nem világítós klavira. köszönöm jobb a thinklight.
-
HSM
félisten
válasz
Az USB-s lámpácskát hordozgassa/dugdosgassa akinek két anyja van...
Pont a praktikumot ölöd meg vele, ennyi erővel a mobilommal is zseblámpázhatnék, tán még kényelmesebb is....
Az oké, hogy a billentyűzet háttérvilágítás drága és nehézkesen kivitelezhető, de ettől még nem kell jónak és hasznosnak lennie.
-
Adamo_sx
aktív tag
válasz
-
Adamo_sx
aktív tag
válasz
A T530-amban és a feleségem T430s-ében is van billentyűzetvilágítás és thinklight is. Igaz a kettő együtt nem megy, de választhatok, hogy melyiket használjam.
-
HSM
félisten
válasz
Donki Hóte #95423 üzenetére
Azért az nem mindegy, hogy a laptopot használja, miközben a 8db gumirúd teljesen értelmetlenül generált szemét lenne.
-
törölt tag
válasz
Donki Hóte #95409 üzenetére
Megrendeltem az Amazonosat, végülis az is cél, hogy metron és az aluljáróban ne lopják ki a kezemből
Posta többe került mint a sleeve -
törölt tag
válasz
Donki Hóte #95407 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Donki Hóte #95405 üzenetére
-
RoboGuru
tag
válasz
Donki Hóte #95388 üzenetére
Több oka is lehet:
Nem tud róla hogy meglehet szabadulni ettől alaplap csere nélkül (ahogy fentebb is írták)
Esetleg ha ismeri is ezt a "kiskaput" fogalma sincs kihez forduljon, küldje ilyen problémával (ha tied lennne te tudnád, mert én nem?)
Végül, a legfontosabb ha netán tud valakit erre a feladatra, oda-vissza küldéssel biztos belekerülne 15-20 ezer forintba, nem beszélve az időről.
Legegyszerűbb, leggyorsabb áron alul eladni. -
Tikakukac
titán
válasz
Donki Hóte #95388 üzenetére
Ilyenkor jellemzően nepperek veszik meg a gépet, megoldják és utána mehet apróra, mint a család féltett és óvott gépe
Amúgy elég sokaknál tényleg nincs erre kedv és csók, eladják olcsóbban. -
Tikakukac
titán
válasz
Donki Hóte #95367 üzenetére
Ott van az pedig. Nem tudom most pont mennyit kell lerakni, hogy bemehess kávézni, de egy 13"-os Air elég, az 250 rugóból már kijön, határ meg a csillagos ég, abból van X1 is
-
Tikakukac
titán
válasz
Donki Hóte #95358 üzenetére
Passzolom, az akksijavítás ami tartós és működik olyan dolog, amit én 15éve hallgatok. De valahogy ezekből mindig új akksi lesz. Okokat nem tudok, akksik legalább akkora szívások mint kijelzők.
-
Tikakukac
titán
válasz
Donki Hóte #95310 üzenetére
Kb. mind tudja ezt, a fényerőszabályzással a cicergés szinte már kéreti magát
-
cadeyrn
aktív tag
válasz
Donki Hóte #95284 üzenetére
HGST 5k1000 2.5".
-
Tim82
félisten
válasz
Donki Hóte #95284 üzenetére
Tudtommal régebbi asztali WD Green szériákat.
-
cadeyrn
aktív tag
válasz
Donki Hóte #95282 üzenetére
HDD-vel szenvedtem egy sort, de Debian hibájából, amire nem számítottam; kb kétmásodpercenként próbálta leállítani standby-ba. A megoldás nem hdparm.conf, hanem udisks2 stretch alatt:
info=$(smartctl -i /dev/sda)
device=$(echo -i "$info" | grep 'Device Model' | cut -d":" -f2 | xargs | sed 's/ /-/m')
serial=$(echo "$info" | grep -i 'Serial Number' | cut -d":" -f2 | xargs | sed 's/ /-/m')
echo -e "[ATA]\nStandbyTimeout=180" > "/etc/udisks2/$device-$serial.conf" -
Bizsu1st
aktív tag
válasz
Donki Hóte #95257 üzenetére
Párom is nézte... Színtévesztő nem vagyok, a látásom tökéletes. Hegesztőként muszáj. Köszi azért
-
HSM
félisten
válasz
Donki Hóte #95115 üzenetére
Azokkal a műanyagvázas gépekkel akkor lenne baj, ha hurcolásznád... Berakod egyhelyre egy nulla terhelésű szervernek, nem csoda, ha nem nagyon megy tönkre.
-
Tim82
félisten
válasz
Donki Hóte #95069 üzenetére
-
Tikakukac
titán
válasz
Donki Hóte #95069 üzenetére
Hát jó kérdés merre kolbászolsz, nekem ott a kalibráló a fiókban, 3 hete elő se vettem. Szemre színalibrálás, nos, hát azt hagyjuk meg az ujjakkal olajminőséget vizsgálóknak
-
azbest
félisten
válasz
Donki Hóte #94975 üzenetére
nekem is volt hasonló problémám egy nemrégiben vásárolt t430 gép billentyűzetével.
Nálam jobb klikket érzékelt rendszeresen, ráadásul a mikrofon némítás gombbal is összeakadt, egyik kiváltotta a másiakt is. Nameg, ahogy elkezdtem végignyomkodni, akkor kiderült, hogy az egész alsó betűsorral probléma volt a jobb felén, teljesen a shiftig. [link]
Gondolom valamelyik címvezeték zárlatos lett és összeért egy másikkal. Beázásra tippelnék, esetleg sérült a szalagkábele valahol.
Szóval végül másik billenytűzetet tettem bele. Amúgy sem tetszett a spanyol feliratozás, amivel jött, így a gariba visszaküldés, postázgatás helyett inkább az apróról vettem egy olcsó világítós magyart.
-
Tim82
félisten
válasz
Donki Hóte #94975 üzenetére
Én megnézném, hogy letiltott touchpaddel is csinálja-e. (A touchpad alján, a touchpad matrica alatt is van két gomb, amik szintén egérgomb funkciót látnak el.)
Fn + F8-ra jön elő a letiltáshoz kellő ablak.
Zoja™: EGPU-ból van Express Card-os megoldás is, talán azt lenne célszerűbb és nem utolsó sorban kényelmesebb.
Ebben a topikban ezzel kapcsolatban több infót találsz.
-
azbest
félisten
válasz
Donki Hóte #94959 üzenetére
a gép konfigurációtól függően esetleg keveselheti méga normál tápból is a kisebbeket. Különböző ellenállások vannak beépítve a különböző teljesítményű eredeti töltőkbe, ami alapján tudja a gép, hogy hány wattos táp van rádugva. Ez okozhat némi komplikációt, ha barkácsolni akarsz.
Szóval, esetleg a géphez kapott, vagy vele kompatibilis legkisebb tápegységnek megfelelő teljesítményt érdemes lehet megcélozni és esetleg megfelelő ellenállásokkal megadni a kábelen.
-
Tim82
félisten
válasz
Donki Hóte #94957 üzenetére
Innen TenTonneMackerel kommentje lehet számodra érdekes. Nyilván elviekben; a gyakorlatban nem hiszem, hogy innen bárki próbált volna fabrikálni valamilyen powerbankre épülő megoldást az USB Type-C csatlakozó bevezetése előtti Thinkpad-ekhez.
-
evone
őstag
válasz
Donki Hóte #3547 üzenetére
Probald ki a TrackPointot.
Jobb az.
Egyebkent nem tudom, vidd be szervizbe es mutasd meg, ha tenyleg nagyon gaz akkor biztos kicserelik a palmrestet a touchpaddal egyutt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest